Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası ne güzel topik... Tam benlik. Bende katılabilir miyim? :)
Benim hayattan çok keyif aldıran şey. Telefonla oynamak
Çocuk olunca iki kişilik olmuyor maalesef :) bende bugün güne güzel başladım kahvaltı yaptım kızımla ilgileniyorum kahve içerim birazdan da ama kızım durmazBende sabah keyif kahvemi içerek güne başladım ve bir güzel sağlıklı kahvaltımı yaptım Bİrazdan eşimle Eminönüne inip bol bol gezip tazecik keyif kahvemi almaya gidiyorum
Şöyle karı koca el ele tutuşup gezelim gerçi küçük kuzum beni yiyor şu anda bende geleyim sizinle diye
günaydın, ahşaptan ne yapacaksınız? bne cok keyifsizim bugün, hava basık o yüzden herhaldeSelamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Gerçi benden sonra uğrayan olmamış ama ben yinede okuyanların olduğunu farz ederek yazayım
Bugün keyif kahvemle tabiki yine güne başladım
Çok fazla keyif aldığım ve beni inanılmaz rahatlatan bir şey yapacağım bugün gerçi bir çok bayana tuhaf gelecektir
Marangozluk
Şaka değil cidden ahşapla ilgilenip birşeyler ortaya çıkarmak çok keyif veriyor bana
Ben yurtdışında doğup büyüdüm ( Almanya ) ve okulda zorunlu marangozluk eğitimimiz vardı O ahşabın kokusu, talaşlar ve ufak ufak şekillenen ham ahşap inanılmaz rahatlatıyor beni Hem eşimle de baş başa vakit geçirmiş oluyoruz
Burası ne güzel topik... Tam benlik. Bende katılabilir miyim? :)
Benim hayattan çok keyif aldıran şey. Telefonla oynamak
Ayyy zaten istanbulda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek.Bende sabah keyif kahvemi içerek güne başladım ve bir güzel sağlıklı kahvaltımı yaptım Bİrazdan eşimle Eminönüne inip bol bol gezip tazecik keyif kahvemi almaya gidiyorum
Şöyle karı koca el ele tutuşup gezelim gerçi küçük kuzum beni yiyor şu anda bende geleyim sizinle diye
Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Gerçi benden sonra uğrayan olmamış ama ben yinede okuyanların olduğunu farz ederek yazayım
Bugün keyif kahvemle tabiki yine güne başladım
Çok fazla keyif aldığım ve beni inanılmaz rahatlatan bir şey yapacağım bugün gerçi bir çok bayana tuhaf gelecektir
Marangozluk
Şaka değil cidden ahşapla ilgilenip birşeyler ortaya çıkarmak çok keyif veriyor bana
Ben yurtdışında doğup büyüdüm ( Almanya ) ve okulda zorunlu marangozluk eğitimimiz vardı O ahşabın kokusu, talaşlar ve ufak ufak şekillenen ham ahşap inanılmaz rahatlatıyor beni Hem eşimle de baş başa vakit geçirmiş oluyoruz
Telefonumda buralara takılıyorumHoşgeldin canım tabiki katılabilirsin
Neyle oynuyorsun telefon da neler yapıyorsun yani :)
Ayyy zaten istanbulda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek.
Nereye baksan keyif gibi.
Ne şanslısınız.
Bazen dizi izlerken dizidekiler deniz kenarı manzaralı biyere gidip ağlayıp efkarlanıyorlar.
Şunların depresyona girdiği yere bak bide bizim girdiğimiz yere bak diye tribe giriyorum
Ne güzel ya değişik bi hobi. Yani bi kadın için değişik. Ama güzel
Zaten senden değişik şeyler çıkacağını tahmin ediyordum
Merhaba canım.Merhaba...
Bugün kızımı hastaneye götürcez kan alicaz maalesef. Korkuyorum. Sanırım iyi geçmiycek günüm...
Dun komşuya gittik oturmaya baya güzel geçti derken yemek yok evde. Kocis de geliyor abooow.
Koştura gittik eve. Yarım saat iki çeşit yemek yaptım hızlıca. Basit yani. Sora kocam geldi yemek hazır hayatım diyiverdim maşallah bana:)
Ev temizliği yapıcam bugün Allah nasip ederse ne zamandır temizlemedim affedersin pislik içinde her yer en zor şey temizlik... Hiç bitmiyor hep temiz kalsa..
Bende kiyamiuorum onu nasıl asabilirimMerhaba canım.
Bende sevmiyorum aşı kan aldırma falan bana yapsalar keşke ona bişey olmasa. En sevmediğim şey
Maşallah isteyince herşeye yetişiyo insan. Allah güzel enerjiler versin bize :)
Eşyalarını azaltıp sadeleştirirsen ev işlerin daha kolay olur bence canım
Bende kiyamiuorum onu nasıl asabilirimMerhaba canım.
Bende sevmiyorum aşı kan aldırma falan bana yapsalar keşke ona bişey olmasa. En sevmediğim şey
Maşallah isteyince herşeye yetişiyo insan. Allah güzel enerjiler versin bize :)
Eşyalarını azaltıp sadeleştirirsen ev işlerin daha kolay olur bence canım
Bilmem ben aşamadığım için bi tavsiye veremiyorumBende kiyamiuorum onu nasıl asabilirim