Hayattan Keyif Aldıran Şeyler

Kizlar nerelerdesiniz kimse bisey yazmamis en son ben tekrar geldim.suanda tv izliyorum.kirgin cicekler.diye bi dizi.siyah cay iciyorum.manolya tatlisi yedim.cep telefonumla.kadinlar kulubune biseyler yaziyorum.sizinle olmaktan cok mutluluk duyuyorummmmm.herkeze iyi aksamlar.:KK37:

Müslüm Gürses dinleyip daha çok tribe girerim. İstisnasız her gün böyle.

Kizlar nerelerdesiniz kimse bisey yazmamis en son ben tekrar geldim.suanda tv izliyorum.kirgin cicekler.diye bi dizi.siyah cay iciyorum.manolya tatlisi yedim.cep telefonumla.kadinlar kulubune biseyler yaziyorum.sizinle olmaktan cok mutluluk duyuyorummmmm.herkeze iyi aksamlar.:KK37:
Ama o kirgin çiçekler beni hayattan soğutuyor

Selaaam :KK54:

Hepimizin bir koşuşturması, sıkıntısı, stresi ,çoluğu çocuğu, sorunlu bir çevresi vs var.:KK51:

Bu kısa hayatta hayattan keyif almak için neler yapıyoruz ? Kendimizi ne kadar mutlu etmeye çalışıyoruz ? :KK64:

Bu topiği hayattaki güzel şeyleri keyifli şeyleri ön plana çıkarmak farketmek adına açtım :KK36:

Kısa bir süredir kendime hergün "hayattan keyif alacak birşey" yapmayı şartladım :KK200:

İstiyorum ki bunu hepberaber yapalım.
Burada keyifli örnekleri çoğaltalım:KK49:

Hemde içinde hep güzel keyifli şeylerin dolu olduğu bir topic olsun :KK200::KK200:

Ben hemen örneklendireyim;
Bugün hayattan keyif almak için kızımla parkta dökülen yaprakların arasına yattık çok eğlendik , sonbaharın tadını çıkardık :KK200:

Hadi başlayalım keyif dolu bir topic

X