Hayattan Keyif Aldıran Şeyler

Helal olsun ne demek. Cok guzel yazmissiniz
Biseylerden zevk almak ayri sukretmek ayri sey.
Rabbime hep sukrediyorum ztn
Ama hani diyosunuz ya muzik dinliyorum kahve iciyorum bu benim zevkim
Boyle seyler bana zevk vermiyo ki normal bi durum

Hani derler ya dünyevi şeylerde gözü yok maneviyat daha önemli diye sanırım sende durum o :KK68:

Beni utandırıyorsun :oops: İnşallah burası da çoook kalabalık olur da bir kaç kişiye faydamız dokunur :KK66: o bile bana yeter

Öyle deme mutlaka seninde keyif aldığın birşeyler vardır ama şu an belkide canın sıkkın olduğu için öyle hissediyorsundur :KK66:
İnsanın dönem dönem öyle hissettiği oluyor ama baktığın zaman gününe şükredecek ve keyif alabileceğin bir sürü şey vardır :KK60:
En basidi ben hep kendimi başkalarıyla kıyaslarım kötü anlamda değil tabiki ( fesatlık bakımından değil yani :KK48: )

Sana ufak bir örnek vereyim;
Dün akşam haberleri izlerken bir haberde bir adamcağızın bir kaza sonucu iki ayağını ve bir kolunu kayıp ettiğini ve bugünki teknoloji sayesinde yapay da olsa el ve ayaklara kavuşmuş ve çok büyük bir azim gösterip yardım almadan yürümeye ve eliyle birşeyleri kaldırmaya başladmış o_O
O an direk derin bir nefes aldım o tanımadığım adam için dua ettim hatta eşime ya Helal olsun şu abiye başkası olsa ben bittim diye dibe vururdu ama azimle devam etti :KK66: bizler sağlıklıyken herşeyi kafaya takıyoruz ( gerçi ben takmamaya çalışıyorum ama arada benimde oluyor tabi )
İnan o an kahvemi elime alıp ağzıma götürebilmek yada mutfağa gidip kahvemi hazırlayabilmek bile çok büyük bir nimet olduğu kesinleşti :KK66: Rabbime şükretmek için bir sebep daha :KK66: sırf bunu düşünerek bile yaşayınca insan her attığı adımdan daha fazla zevk alıyor :KK66:

İçinde anlam veremediğin sıkıntıların varsa bol bol dua et canım :KK66: inanıyorum seninde yüreğine RAbbim ferahlık verecektir ve sende etrafına daha bir keyif alarak bakacaksın :KK66: ufak şeylerin bile insanı mutlu edebileceğini anlayacaksın :KK66:
Ne olur ukalalık olarak algılama :KK66: Hocada değilim Alimde değilim Prof hiç değilim ama şu 37 senelik hayatımda ( 18 senelik evlilikde bitti ) okadar çok şey yaşadım ki seni çok iyi anlayabiliyorum :KK66: senin o tek cümlen bana çok şey anlattı :KK22: geçmişte inanılmaz ama bende hayattan bezmiş hiç birşeyden zevk almayan biriydim ama sonra öyle bir abla girdi ki hayatımda ( her Allahın günü RAbbime şükürler ediyorum onunla yolumuzu kesiştirdiği için ) resmen beni uçurumun kenarından aldı ve onun değimiyle içimdeki Banuyu ortaya çıkarmama yardımcı oldu :KK68::KK68::KK68::KK68:
Asla hakkını ödeyemem onun :KK68:

Hee belki senin durumun o şekilde değildir tabiki de ama ne bileyim bir an içimden geldi yazdım :KK66:
Rabbim gönlünden geçenleri sana hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Eğer bir hatam varsa hakkını helal et canım :KK66:
Ayy inşallah ya çok isteyrek açtım inan ne zamandır aklımda.
Bu arada sende benim içimdeki banuyu çıkarsana :KK70: işe benle başlayabilirsin :KK200:
selam kizlar :KK54: topik çok güzel olmuş. Ben de örgü örmeyi seviyorum, bu siralar amigurumi oyuncak örmeyi öğrendim, biraz uğrastirici ama sonunda ortaya 3 boyutlu birşey çıkınca mutlu oluyorsunuz:KK16:. Onun disinda kitap okumak beni mutlu eder, tv de bir tane dizim var takip ettiğim ve bilgi yarismalari izlemeyi severim. Hep iş haricinde kurslara gitsem diye heves ederim ama yanima birini bulamadigim icin hep yalan olur.:KK20:
Hoşgeldin canım :KK200:
Tek başına git nolcakki :KK200:
Hayırlı olsun topiğin canım
Yaaa teşekkür ederimm :KK200:
Ben yazı severim diğer mevsimleri hiç sevmiyorum diğer mevsimlerde de sevecek birşeyler bulmam lazım yaz bitince mutsuz oluyorum:KK61:

O paylaştığım fotoğraftaki görüntü güzel değil mi :KK36: etrafa bakınca sevecek keyif alacak o kadar çok şey varki. :KK200:

Kızlaaar ben bi süredir ilk mesajımda da yazmıştım hergün hayatyan keyif alacak birşey yapıyorum.
Bugün mesela yine kızımın sevdiği bi müzik açıp onunla deli gibi oynadım çok eğlendim :KK70: şaşkın bakışları bu deli kadın napıyo diyen gözleri ayrı bi keyifti :KK70:

Sizden hergün bugüb hayattan keyif almak için şunu yaptım demenizi istiyorum :KK73:

Hergün bildirim bekliyorum :KK71:

Sonra da haftalık keyif belirleyip onu yaparız hep beraber anlaştık mı:KK73::KK31:

Kızlaaar ben bi süredir ilk mesajımda da yazmıştım hergün hayatyan keyif alacak birşey yapıyorum.
Bugün mesela yine kızımın sevdiği bi müzik açıp onunla deli gibi oynadım çok eğlendim :KK70: şaşkın bakışları bu deli kadın napıyo diyen gözleri ayrı bi keyifti :KK70:

Sizden hergün bugüb hayattan keyif almak için şunu yaptım demenizi istiyorum :KK73:

Sonra da haftalık keyif belirleyip onu yaparız hep beraber anlaştık mı:KK73::KK31:

Bende her gün evin içinde mutlaka oynarım :KK70: hatta bazen yemek yaparken bile kırıtıyorum hatta bugün küçük kızım ; Kız sen ne yapıyorsun durduk yere oynuyorsun diye gülüyor :KK70:
Cadı ablası bana bu ara Kız diyip duruyor diye bana kız demeye başladı :KK70:

Eşim oyun konsolunda bile oynarken sırf muzurluk olsun diye önünden oynayarak geçiyorum adam nasıl gülüyor yeminle az değilsin diye :KK70:

Ben bugün birşey yapamadım dışarı çıkıp keyif almayı planlıyordum olmadı esimle 2 gün ayrı kaldık şuan onla sarılıp tv seyretmek en büyük keyif:KK36:

Bende her gün evin içinde mutlaka oynarım :KK70: hatta bazen yemek yaparken bile kırıtıyorum hatta bugün küçük kızım ; Kız sen ne yapıyorsun durduk yere oynuyorsun diye gülüyor :KK70:
Cadı ablası bana bu ara Kız diyip duruyor diye bana kız demeye başladı :KK70:

Eşim oyun konsolunda bile oynarken sırf muzurluk olsun diye önünden oynayarak geçiyorum adam nasıl gülüyor yeminle az değilsin diye :KK70:

Sizin her anınız keyif bence :KK70:

Selamın aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hayırlı akşamlar :KK68:

Bugün benim için yine çoook güzel bir gün oldu ve hakikaten herşeyden keyif aldım :21:
Sabah grip gibi uyanmama rağmen ( her yerim ağrıyordu ) yinede hazırlanıp spor salonuna gittim :spor:
Gittiğimde seansın başlamasına daha 40 dakika vardı bende arabada oturup bir güzel kitap okudum :KK66:
Son ses müzik eşliğinde sporumu yaptım :KK66: eve gelincede sıcacık bir duş aldım ve resmen kendime geldim :KK66:

Öğleden sonra kuzumu yüzme dersine götürdüm ve onları izlerken bile inanılmaz keyif aldım :KK66:
Kesinlikle bende yaza doğru tekrar yüzmeye yazılmayı istiyorum çünkü benim en çok keyif aldığım an havuzda yüzerken :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Hem bütün vücudu çalıştıyorum hemde inanılmaz rahatlıyorum :KK66:

Selamın aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hayırlı akşamlar :KK68:

Bugün benim için yine çoook güzel bir gün oldu ve hakikaten herşeyden keyif aldım :21:
Sabah grip gibi uyanmama rağmen ( her yerim ağrıyordu ) yinede hazırlanıp spor salonuna gittim :spor:
Gittiğimde seansın başlamasına daha 40 dakika vardı bende arabada oturup bir güzel kitap okudum :KK66:
Son ses müzik eşliğinde sporumu yaptım :KK66: eve gelincede sıcacık bir duş aldım ve resmen kendime geldim :KK66:

Öğleden sonra kuzumu yüzme dersine götürdüm ve onları izlerken bile inanılmaz keyif aldım :KK66:
Kesinlikle bende yaza doğru tekrar yüzmeye yazılmayı istiyorum çünkü benim en çok keyif aldığım an havuzda yüzerken :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Hem bütün vücudu çalıştıyorum hemde inanılmaz rahatlıyorum :KK66:
Yüzme en güzel spor zaten. Heryeri çalıştırıyo :KK70:

Spor yaparak güne başlamak çok enerji veriyo insana gerçekten.

X