Beni utandırıyorsun
İnşallah burası da çoook kalabalık olur da bir kaç kişiye faydamız dokunur
o bile bana yeter
Öyle deme mutlaka seninde keyif aldığın birşeyler vardır ama şu an belkide canın sıkkın olduğu için öyle hissediyorsundur
İnsanın dönem dönem öyle hissettiği oluyor ama baktığın zaman gününe şükredecek ve keyif alabileceğin bir sürü şey vardır
En basidi ben hep kendimi başkalarıyla kıyaslarım kötü anlamda değil tabiki ( fesatlık bakımından değil yani
)
Sana ufak bir örnek vereyim;
Dün akşam haberleri izlerken bir haberde bir adamcağızın bir kaza sonucu iki ayağını ve bir kolunu kayıp ettiğini ve bugünki teknoloji sayesinde yapay da olsa el ve ayaklara kavuşmuş ve çok büyük bir azim gösterip yardım almadan yürümeye ve eliyle birşeyleri kaldırmaya başladmış
O an direk derin bir nefes aldım o tanımadığım adam için dua ettim hatta eşime ya Helal olsun şu abiye başkası olsa ben bittim diye dibe vururdu ama azimle devam etti
bizler sağlıklıyken herşeyi kafaya takıyoruz ( gerçi ben takmamaya çalışıyorum ama arada benimde oluyor tabi )
İnan o an kahvemi elime alıp ağzıma götürebilmek yada mutfağa gidip kahvemi hazırlayabilmek bile çok büyük bir nimet olduğu kesinleşti
Rabbime şükretmek için bir sebep daha
sırf bunu düşünerek bile yaşayınca insan her attığı adımdan daha fazla zevk alıyor
İçinde anlam veremediğin sıkıntıların varsa bol bol dua et canım
inanıyorum seninde yüreğine RAbbim ferahlık verecektir ve sende etrafına daha bir keyif alarak bakacaksın
ufak şeylerin bile insanı mutlu edebileceğini anlayacaksın
Ne olur ukalalık olarak algılama
Hocada değilim Alimde değilim Prof hiç değilim ama şu 37 senelik hayatımda ( 18 senelik evlilikde bitti ) okadar çok şey yaşadım ki seni çok iyi anlayabiliyorum
senin o tek cümlen bana çok şey anlattı
geçmişte inanılmaz ama bende hayattan bezmiş hiç birşeyden zevk almayan biriydim ama sonra öyle bir abla girdi ki hayatımda ( her Allahın günü RAbbime şükürler ediyorum onunla yolumuzu kesiştirdiği için ) resmen beni uçurumun kenarından aldı ve onun değimiyle içimdeki Banuyu ortaya çıkarmama yardımcı oldu
Asla hakkını ödeyemem onun
Hee belki senin durumun o şekilde değildir tabiki de ama ne bileyim bir an içimden geldi yazdım
Rabbim gönlünden geçenleri sana hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Eğer bir hatam varsa hakkını helal et canım