Hayattan Keyif Aldıran Şeyler

Ben genelde alışverişe çıkarım. Bi rujda alsam beni mutlu ediyor.. Stresten de uzaklaşmış oluyorum kafam dağılıyor.
Ayrıca şuan yaptığım şeyi söyliyim mesela:) Az önce bi tabak dolusu patates cipsi yedim arkasından çekirdek onun arkasından da haribo ayıcıklı jelibonlardan.. çok seviyorum napim:KK72:

Bende turk kahvesi yapip sooyle bi oturmaya gectigim zamani cok seviyorum :) . Ders calismakatan sıkılırsam turk kahvesi yapip gelince daha bi motive oluyorum nedense :KK70:

Evet kafayıda açar :KK45:

Balkonum ve çiçeklerim müthiş keyif veriyor bana. Işyerinden stresli geldiğim günler direk balkona çıkıp ciceklerimle konuşur ilgilenir elimi çamur eder rahatlarım ev halkı da durumum farkında. Tavsiye ederim:)

Çiçekleeeerrrr :halay: güzel öneri :KK36:

Kadınlar kulubü :KK70: başka hiç şahsi zevkim yok :KK70:
Ahhh yaşasın kk :KK71::KK70:
Ben genelde alışverişe çıkarım. Bi rujda alsam beni mutlu ediyor.. Stresten de uzaklaşmış oluyorum kafam dağılıyor.
Ayrıca şuan yaptığım şeyi söyliyim mesela:) Az önce bi tabak dolusu patates cipsi yedim arkasından çekirdek onun arkasından da haribo ayıcıklı jelibonlardan.. çok seviyorum napim:KK72:

Alışveriş cips ve çikolata :KK31:

Tüm kadınların ortak noktası :KK70:

Ben kulağıma kulaklık takıp ,müzik dinleyerek balkonda, türk kahvesi içmeye, akşamları bayılıyorum.helede hava yağmurluysa, daha bi güzel oluyo, hem yamuru izleyip hemde kahvemi içmek.birde hiç bişey almadan gezmeyi çok seviyorum gezme sonunda bir kafede oturup çay içmek çok keyifli mesela.yada bir parkta oturup elinizde bir içecekle şuanda bilgisayarın başından kalkıp bunları yapasım geldi ayyyy:-)

Yok artık :KK70:

Ben kasımda aşık olmuştum gerçekten başkaymış:KK200: bu cuma yildönümümüz :KK36:
Yaaa öyle mi neler planladın :KK200:
Ben kulağıma kulaklık takıp ,müzik dinleyerek balkonda, türk kahvesi içmeye, akşamları bayılıyorum.helede hava yağmurluysa, daha bi güzel oluyo, hem yamuru izleyip hemde kahvemi içmek.birde hiç bişey almadan gezmeyi çok seviyorum gezme sonunda bir kafede oturup çay içmek çok keyifli mesela.yada bir parkta oturup elinizde bir içecekle şuanda bilgisayarın başından kalkıp bunları yapasım geldi ayyyy:-)

Ayy evet yağmuru bende seviyorum her yağdığında çıkıp bi ıslanmak isterim :KK36:
Her mevsimin bi keyfi var. Etrafa bakıp farketmek gerek :KK31:
Yapsaydın önemli bi işin yoksa.
Tek başına bişeyler yapmak çok ketifli olmalı :KK200:

Akrep görürse o salladığını boynuna dolar boğar seni :KK70:

:KK70: izindeyimki ben :confused:

Kızlar iyi Akşamalar;
Mutlu olmak için başkasının mutlu olduğunu görmek;
Kasımda Aşk bambaşka

Sen bu ara aşkın yüksek boyutlarındasın belli :confused:

Kızlar sizinle sohbet ederken ve sizde moral buluyorum
evet aşkın yükseklerindeyim
Mutlu olmak ve Hayatta keyif almak için fazla duyamıyacan:):deli:

Güzel şeyler okumak dinlemek duymak her zaman keyif verici.

Kısa hayatımızda yalnızca istediklerimize bize keyif verenlere odaklansak önce kendim demeyi öğrensek herşey daha güzel olacak..

Olumlu cümleler kuralım kızlar.

Kendimi seviyorum
Ben çok değerliyim
Çok keyifliyim
Çok mutluyum
Herşey güzel olacak
Herşeye şükürler olsun
Sahip olduğum herşey çok güzel
Kendimi sürekli geliştireceğim daha iyi olacağım
Herşey güzel olacak :KK200:

Olumluyu çağıralım :KK49:

X