HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

allah korusun :KK70: unutmak ne sırtımızdaki bıcaklar gezer dururuk allah korusun allahım sen bizleri eşlerimizi doğru yoldan ayırma :KK200: :confused: :confused: :confused: :confused:
dua topine döneceğiz :KK70: ajaajja
Ahahahahhahahhaha aminnnnn :KK68: :KK70: :KK70: :KK70:
Kızlar korkmayın korkutun sizde 😅 mesela ben diyorum ki kocacım bak ben seni çok seviyorum ama aldatırsan ben bunu öğrenirsem seni önce hadım eder sonra boşarım 🤭😅😅😅😅 korkusundan dükkan komşusu kadınlara bile selam veremiyor 🤣🤣🤣🤣

Kızlar korkmayın korkutun sizde 😅 mesela ben diyorum ki kocacım bak ben seni çok seviyorum ama aldatırsan ben bunu öğrenirsem seni önce hadım eder sonra boşarım 🤭😅😅😅😅 korkusundan dükkan komşusu kadınlara bile selam veremiyor 🤣🤣🤣🤣
Adama nasıl bir korku saldiysann artık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Evet hanımlar ben açmazsam olmazdı.:KK64:
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedir:KK42:Ya da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı:cry:
Ben-yanardağdan çok korkuyorum:KK43:
Ve aldatılmaktan 😭
En cok korktugum olay kalabalik aileye gelin gitmek esim 8 kardeş 🙈. Ve hicbirsey bilmeyip biliyormuş gibi burnunu sokan kişiler o da kv. Ikiside basima geldi sag olsun

Aslında çok ama en ağırlarını anlatayım, sevdiklerimi kaybetmekten oldum olası korkarım ve bir kısmını kaybettim de. Unutmam gereken bişeyleri unutamamam, ve kendimi ifade edememem bunlardan korkarım, hemde çok 😣

Aslında çok ama en ağırlarını anlatayım, sevdiklerimi kaybetmekten oldum olası korkarım ve bir kısmını kaybettim de. Unutmam gereken bişeyleri unutamamam, ve kendimi ifade edememem bunlardan korkarım, hemde çok 😣
Unutmak istediğim şeyi bende unutamıyorum canim 🥺🥺aklımdan çıkmıyor

X