HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Nişanlıyken babamın tepesi atmıştı düğün filan yapmıyoruz kayınpederine ara söyleyelğm vazgeçtim seni vermekten demişti.. Eşimi kaybetmekten o kadar korkmuştum ki 😱 ara ara aklıma geliyor hemen eşime sarılıp çok şükür Allahım diyorum
Yaaa canım kıyamam neden vazgeçti ki baban ben de hep ruyamada görürüm evlenmeden önce hep ayrıldık barıştık 4.5 evliyim hala rüyamda eşimi görürüm kavuşamiyriuz diye ağlıyorum hep birileriyle cebelleşiyorumm rüyamda öyle şeyler görünce bende hem ağlayıp eşime sarılıyorumm😏😏😏😏😅😅

Oglumun 1.5 yasinda gecirdigi atesli havaleyi ömrumün sonuna kadar unutmayacağim.
Onu kaybetme korkusunu birebir yasadim .
Allah kimseye yasatmasin😢

Kıyamam kuzumm öyle düşünme 😭hep evlatlarının başında sağlıklı sıhhatli yanlarında ol🙏🙏🙏
Cok korkuyorum gercekten ,bana bise olursa naparlar ? Nasil yasarlar ?
Neler olur ? O yuzden rabbimden tek duam onlari buyutmeden alma canimi Allahim😪

Bende kızımı kaybetme korkusu hep yaşıyorum😔o yüzden tel numaramı ezberletiyorum hatta okula başlayınca ayakkabısına kolyesıne cip takmayı bile düşünüyoruz😥

Yaaa canım kıyamam neden vazgeçti ki baban ben de hep ruyamada görürüm evlenmeden önce hep ayrıldık barıştık 4.5 evliyim hala rüyamda eşimi görürüm kavuşamiyriuz diye ağlıyorum hep birileriyle cebelleşiyorumm rüyamda öyle şeyler görünce bende hem ağlayıp eşime sarılıyorumm😏😏😏😏😅😅
Saçma sapan şeyler akraba soru ları üst üste gelince babam da daralıp düğünü yapmaktan vazgeçmişti sonra sinirle söyledim dedi oh çektim 😀😀 psikolojiye yer etmiş seninki de iyice insan eşini görüp sarılınca nasıl rahatlıyor

Bende kızımı kaybetme korkusu hep yaşıyorum😔o yüzden tel numaramı ezberletiyorum hatta okula başlayınca ayakkabısına kolyesıne cip takmayı bile düşünüyoruz😥
Aynen cnm çip fln biseyelr takın vallaha zaman çok kötü en azından nerde olduğunu bilirsiniz

evlatlarıma ve esime bisey olmasında n korkarım en çok.birde deprem yaşamış biri olarak deprem korkusu baki kaldi.arti olarak trafik kazası geçirmekten çok korkuyorum

Oglumun 1.5 yasinda gecirdigi atesli havaleyi ömrumün sonuna kadar unutmayacağim.
Onu kaybetme korkusunu birebir yasadim .
Allah kimseye yasatmasin😢
Çok geçmiş olsun cnm Allah kimseye yasatmasin evladı hasta olup annenin canı yanması kadar üzücü bişey yoktur

evlatlarıma ve esime bisey olmasında n korkarım en çok.birde deprem yaşamış biri olarak deprem korkusu baki kaldi.arti olarak trafik kazası geçirmekten çok korkuyorum
Ailenizle mutlu mesut yıllar dilerim cnm .evet deprem kötü bir olay kimse yasamasin canlar yanmasın trafik kazası oda kötü bir olay aman kuzum.cok düşünme.bunlari

X