HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Hoşgeldin balımmm nirelerdesin bakemm 😂😂😂😂😂ayyy bende iğneyi çok severim bana hap vermesinler hep iğne versinler o kadar çok seviyorum ciddiyim bak😃😃😃😄😄😄😁😁😁😁😁😁😁😆😆😀😆😀😆😀😀
Netim bitti bebeğim ya wifi buldukca giriyorum hastahneye randevu aldım kan pihtilasmasi falan varmı diye bakılacak korkudan Karnım ağrıyor o iğne fobisi yüzünden neler neler çekiyorum inşallah bir gün bende alisirım korkmadan kan falan veririm 2 sene oldu kan vermeye li 😂😀😁

Netim bitti bebeğim ya wifi buldukca giriyorum hastahneye randevu aldım kan pihtilasmasi falan varmı diye bakılacak korkudan Karnım ağrıyor o iğne fobisi yüzünden neler neler çekiyorum inşallah bir gün bende alisirım korkmadan kan falan veririm 2 sene oldu kan vermeye li 😂😀😁
Bende diyroum bu kız nerde 😃😃😃hadi sonuçların çok güzel çıksın kuzum 😘😘bende 3 senedir yemiyordum 4 ay içinde sayısını artık hatırlamıyorum yediğim vurduğum ignenin haddi hesabı yok 😊😊😊😊😊😊😊😊😃😃😃

Bende diyroum bu kız nerde 😃😃😃hadi sonuçların çok güzel çıksın kuzum 😘😘bende 3 senedir yemiyordum 4 ay içinde sayısını artık hatırlamıyorum yediğim vurduğum ignenin haddi hesabı yok 😊😊😊😊😊😊😊😊😃😃😃
Inşallah kuzum ya bakalım şu kanı bir vereyim de anca ikna oldum annemin hemşire arkadaşı özel bir odada alacak kan sanki prensesim 😂😃 yoghh valla korkudan allahım hepimize sağlık sıhhat versin ☺

Sevdiklerimi kaybetmek. Ölümden o kadar aman aman korkmuyorum ama sevdiklerimin ölmesinden çok korkuyorum.

Kız ben çok cins bir insanım neden korkacağım hiç belli olmaz 😂 şuan en korktuğum şey evlatlarıma bişey olması yada onların annesiz kalması 😢
Dur gülüyim mi agliyim mi bilemedim 😄😄Allah'a evlatlarını sana bağışlasın öncelikle kzuum 🙏🙏benimde sağım solum belli olmuyor bazen herşeyden korkar oluyoeum çok pinpirikliyim kızzz bennn😄😄😄😄😄

Hmmmm 🤔
Ağda zamanı geldiğinde başıma birsey gelirse die korkuyorum yola falan çıkınca aklıma geliyor ölüm olur yaralanma olur falan çok iğrenç :KK70: bi diğeri de afedersin uygunsuz yatarken deprem falan olursa diye :KK70: çılgın korkularım var
Ayyyyy nedesem bilemedim koptum yaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ağdayaa Allah seni ne yapmaya emiiii 😄😄😄😄😄😄kız sana nedicem ben hayatta depremden korkmuyorum geçen Ankara'da deprem olmuş 3.4 22 sularında hiç haberim yohhh milelt beni arıyor deprem oldu ben minnak donunla yatiyorum hiç kalkiyim üstümü giyim demedim😄😄😄😄

X