Hayatnz Deitiren Kitap Var m?

Dünyadaki en büyük Satıcı-Og Mandino idi yazarı sanırım.
Üniversiteye hazırlanırken okumuştum, yapabileceğime inandırmıştı beni.
Bu dönüm noktamdı diyelim.
Birde son zamanlarda okuduğum Kurt Seyt-Shura ve Murka var.
Aile ilişkilerinde hataları ve doğruları gösterdi bana.
Bu da kısmen değiştirdi özelliklede yanlışlarımı düzeltmeme vesile oldu.

Yazarı fransız Henri Charriere,adı Kelebek(Papillion),
İkincisi Banko ama ilki daha sürükleyici
Ölmeden mutlaka okuyun ve kendinize acımayı bırakın,
Bir insanın neler yapabileceğini anlar hoşça vakit geçirirsiniz,
Dizi film gibi ,belgesel gibi,kişisel gelişim ve aşk ta var.
Aslında bir otobiyografik roman. Yazarını kendime çok yakın hissettim,
Ne olursa olsun hep bir amaca sahip olmalıyız değil mi?

tek kelımeyle hayatımı bastan basa degıstıren ve ılk once kendıme sonrada kaınata bakısımı degıstıren bır kıtap rısaleı nur.felsefe sosoyolojı pısıkolojı tıp vs..her satırında bınlerce ılım.okadar cok sevıyorumkı bu kıtapları bazen onlara sarılıp;bu zamana kadar nerdeydınız;dıyorum aglayarak..herkese tavsıye ederım.ınanın ınsan olarak ne kadar degerlı bır varlık oldugunuzu bır kere daha kesfedeceksınız..

okuduğum çoğu kitabın her birinden mutlaka birşeyler kazanmış ve hayatıma uygulamışımdır. kitap okumak farklı bir dünyayı yaşamak. kendinden birşeyler bulmak yada kendi eksiklerini görmektir bence. ve her kitap bir miras bırakır okuyucusunda.... kitap seni eleştirmez senin kendini eleştirmeni sağlar, kitap sana soru sormaz, senin kendine soru sormanı sağlar. kitap sana kızmaz senin kendine kızmanı sağlar, kitap seni sevmez senin kendini sevmen sağlar vs. vs. vs....

hayatımı her anlamda değiştiren hiç unutamayacağım ve deli heyecanla göz yaşlarıyla okuduğum kitaptır KURT SEYİT VE SHURA Nermin BEZMENİN bayağı eski bir kitap ama sülalemin kitap kurtlarına okuttuğum kitaptırda ayrıca herkeser tavsie ederim diğer beğendiğim ve tekrar okuduğum kitaplardan bir kaçı Kumra ada mavi tuna buket uzuner, gelibolu yine buket uzunerin ve trevanian'nın şibumisi

su hortumlu dünyada fil yalniz bir hayvandir

fil yanlizdir su hortumlu dunyada

su dunyada hortumlu hayvan fildir :)))

okuduktan sonra hayatınızda değişiklikler yapan,çok etkilendiğiniz ve yıllar geçsede unutmadığınız kitaplar var mı?

yaklaşık 2 yıldır aşk romannı okumayı bırakıp kişisel gelişim kitapları okuyorum kesinlikle bana çok şey kattığını değiştirdiğini düşünüyorum ne kadar kişisel gelişim kitabı varsa hepsini okumayı planlıyorum :9

Halit Ertuğrul - Aysel.
Bir gece ağlayarak bitirdim ve o gece değiştiğimi hissettim...
Huzur sokağınında çok etkili olduğunu söylediler ama beni çok etkilemedi, beklentimi yüksek tuttum galiba...

Nurgün erdinç - Aşk kusura bakmaz.

Hayatımda asla unutamayacagım bir kitap. Eger sevdiginiz biri varsa veya acı cekıyorsanız okuyun mutlaka...

Hayatımı değiştirdi diyemem ama bakış açımı çok değiştirdi ve bana çok şeyler kattı.

Nil Gün-NLP zihninizi kullanma kılavuzu..

Çok önyargılı başladım ama hem kişinin kendisi ve hemde insanlarla ilşkileri- iletişimi açısından herkesin okuması gereken, çok güzel bilgiler veren, dolu dolu bir kitap.

Bayanı araştırdım NLP üzerine iyi kariyeri var. Tüm kitaplarını okumak istiyorum..

Birde kişisle gelişimde Ahmet Şerif İzgören derim ben... Kısa süreli mucizeler yerine ayakları yere basan ve bu ülke gerçeklerine uygun önerilerde bulunuyor...

uçurtma avcısı/khaled hosseini

bu kitap beni çok ama çok etkiledi. kitap okurken ağlamazdım ama bu kitapta ağladım.

uçurtma avcısı/khaled hosseini

bu kitap beni çok ama çok etkiledi. kitap okurken ağlamazdım ama bu kitapta ağladım.

ah bnde yeni bitirdim kitabı cok gsel cok duygusall ühühü =((

Hayatımı degiştiren kitap AŞKIN GÖZYAŞLARI 2 (mewlana) oldu butun bakış acım degişti herksee tawsiye ederim aglamaktan gözlerim şişdi hiç abartısız okuduktan sonra 2 gun boyunca herkesee anlatım okadr etkısınde kalmısm yanii:)))

Son düzenleme:
evet var sabahattin ali kürk mantolu madonna o kitabı çok sevmiştim ve önceden de kitabı sevmeme rağmen sıkılma durumunu aşmıştım çünkü
okul döneminde sınav için okutturmuşlardı beğenmiştim ama pek düşünme vaktim olmamıştı sonra yaz tatilinde tekrar okudum aynı duygularla ilk kez okuyormuşçasına sonra bir alışkanlıktır başladı ve kendi dünyamda olmamı sağlayan başkalarınca eleştirilemeyecek kadar uygun birşeydi kitap o gün bugündür kitaplar herşeyimdir ve tüm hayatım boyunca öyle kalacak üstelik kitap okuma sevdasıyla kişisel gelişim kitaplarını da rahatça okuyorum ve daha önce özgüvenimi defalarca sarsan çevremden etkilenme ihtimalim düşüyor...yani kısaca o kitap değiştirdi hayatımı..

Benim Hayatımı değiştiren kitap değilde hayata bakışımı değiştiren kitap burak ÖZDEMİR ' in levhi mahfuzu oldu .

öyle aman aman hayatım değişti diyemem ama Schopenhauer, Nietzcshe, Hesse, Dostoyevski, Tolstoy, Bukowski, Erasmus, Kant, Hegel, Goethe, Schiller, Novalis, Freud, Mann, Brecht, Kafka, Camus, Engels, Schelling, Kierkegaard, Heidegger, Sartre, Marx, Kleist, Foucault, Shaw, Jung.. etkilendiğim yazarlardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…