Hayatnz Deitiren Kitap Var m?

Yüzde yüz düşünce gücü. Alışılagelmiş kişisel gelişim kitaplarından oldukça farklı.Diplerde olduğum bir döneme denk gelmişti kitapla tanışmam.Hayatıma yön vermeme büyük etkisi oldu diyebilirim.Kesinlikle okuyun.

unutamadığım ve tekrar tekrar okuduğum kitap simyacı..... hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim

hayatımı etkılemedı ama kıtap okumayı sevdıren ,kıtap okumayı bagımlılık halıne getıren kıtap oldu..Şeker Portakalı...

hayatımı değiştiren iki kitap var :) biri montaigne denemeler diğeri doğan cüceloğlu savaşçı kitapları okumadıysanız geç kalmayın bence ....

kitap okumayı çok severım aslında.. ama aylardır tek yaprak kıpırdatmadım..

hayatımı etkıleyecek tarzda kıtap okumadım.. kısısel gelişim kıtaplarını sevmem genelde..

roman okumak ayrı bır keyıf verır.. dunya klasıklerınden acımak

turk edebıyatından çalıkusu,acımak,bir tereddutun romanı

serguzeşt,vb.. yenılerden ayse kulının nefes nefese vb

b

Herkes mutlaka Ahmet Karcılılar-Akrep ve Semender i okumalı çok etkileyici, yıllar geçmesine rağmen hala unutamadım

kitap okumayı hiç mi hiç sevmem
okuyup da hayatımı değiştirebilecek kadar etkilendigim tek yazılı yapit kuranı kerim oldu...
gerisi fasa fiso

kuran sizi bu kadar etkilediyse herhalde kuranın inen ilk ayetinin oku olduğunu biliyorsunuzdur?
kuran benimde hayatımı değiştirdi ve okuyorum, fırsat bulduğum her an kitap okuyorum.

hayatımı değiştiren en önemli kitap the secret-rhonda byrne dir.
kitap okumayı sevmeyen arkadaşlara martı jonathan livingstone u öneririm çok ince bir kitap ve insanın hayata bakışını değiştiriyor.

paolo coelhonun bütün kitapları insanı etkiler ve hayatında iz bırakır.

Son düzenleme:
Paulo Coelho - Veronica Ölmek İstiyor

Okumayan arkadşlar için mutlaka şiddetle tavsiye ederim. Konusu, üslubu ve anlatımı şahane...

slm arkadaşlar benimde yıllar önce okuduğum ve okurkende yaşadığım bir kitap Vadideki Zambak
Kitabın Yazarı : Honore de Balzac, bir de keyif alarak okuduğum ve hayata dair ders alınacak bir kitap ta; martı yazarı: rıchard bach
bir hafta önce yarım bırakmamak uğruna okuyup sıkıntıdan patladığım kitap ise;salkım hanımın taneleri yazarı yılmaz karakoyunlu
bu arada okunan herşey iyide olsa kötüde olsa insana daha doğrusu almasını bilene muhakkak birşeyler veriyor... saygılar...

%100 düşünce gücü. okuyalı 10 sene geçmiştir ama okumasaydım öyle boş boş yaşayacakmışım bilinçaltını kullanmayı öğrenemeyecektim

twilight(alacakaranlık) serisi

twilight (alacakaranlık)
new moon (yeni ay)
eclipse (tutulma)

şimdi 4.nü bekliyorum... bu 3 kitabı tekrar okuyacağım...filmini 12 kez izledim.hala bıkmadım.kendime acayip şaşırıyorum.normalde sok sıkılgan biriyimdir...ama bağımlısı oldum diyebilirim.sadece ben değil çevremde okuyan herkes öyleee...kesinlikle tavsiye ediyorum....

değiştirmek değilde
lise döneminde
yüksek topukları okumuştum
öylesine etkilenmiştim ki
nerdeyse bazı yerleri hala ezberimdedir o romanın
epey etkilemişti beni o kitap ergenlik dönemimde..

martı martı martı!!! kesinlikle çoook güzel bi öykü!çocuk kitabı gibi ama değil bence..şimdi özenle ilerde olacak (inşallah) çocuklarım için saklıyorum,zorla da olsa okutucam:mymeka::jeyyar:
yine doğan cüceloğlunun savaşçı'sı..bilincimi, hayata dair gücümü artırmıştır..
aşk bir oyunsa işte kuralları,beyaz atlı kurbağalar gibi kitaplar güzel bir ilişki yaşamak konusunda beni eğitmiştir ve şimdi çok güzel bi evliliğim var Allaha şükür..
duygu asenanın kitapları zaten feminist olan beni daha da feminist yapmıştırkaydirigubbakcemile3
bi de lisede okuduğum uğultulu tepeler diye bi klasik vardı emily bronte'nin, çoook beğenmiş ve yıllar sonra tekrar okumuştum..çok güzel bi romandır..
şimdilik bu kadar:icecream:

"bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatim degisti" deeeerrmişimmm naniknanik

şaka bir yana bence okuduğumuz her kitap hayatımızı değiştiriyor. şöyle ki; o kitabın yazarı hakkında, anlatılanlar hakkında, dil kullanımı hakkında vs daha önce görmediğimiz bir şeyi görmüş oluyoruz ve kitaptan kendimizce çıkardığımız, özümsediğimiz şeylerle kendimizi yapılandırıyoruz...
okuduğumuz her şey bizi değiştiriyor, geliştiriyor; kendimizi daha iyi tanımamıza vesile oluyor...

bu arada ilk yazdığım cümle orhan pamuk'un yeni hayat isimli kitabının ilk cümlesi..

merhaba arkadaşlar...
benim hayatımı çok yüksek derecede etkileyen kitaplar serisi vardı. bundan 6 yıl önce okudugum: bendeki etkisi çölde susuz kalmış bir insanın kana kana su içmesi gibi olmuştur. müthiş bir etkiydi. değiştim, geliştim, kendime geldim, kendimi buldum, insanları anladım, anladım, anlattım... tasviri yetersiz yoğun duygulara açıldım. bu kitap serisinin adı: risalei nur du. ve bana bu kitapları okuduktan sonra peeeeek çok okudugum roman vs. çok ama çok hafif gelmişti. merak eden herkese ben risalei nur eserlerinden en az birisini okumasını çok ama çok tavsiye ederim...oradan bir söz eklemek istiyorum cümlelerimin sonuna

"GÜZEL GÖREN, GÜZEL DÜŞÜNÜR; GÜZEL DÜŞÜNEN, HAYATINDAN LEZZET ALIR..."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…