kızlar bende bişye sorayım size
kullanmadığınız (yazlık kışık)ayakkabılarınızı nereye kaldırıyosunuz en çok sinirimi bozan durum şu sıralar
portmantoya sığmıyo kutulara koyuyorum salondaki ikili vitrinimin arkasına yığıyorum ama orda olmasındanda rahatsızım
şu ayakkabı saklama hurçları var ama onlarada eşimin ayakkabıları sığmaz diye almıyorum
bazamın altı zaten dolu üfffffff
tv'den aldım bende şu yeşil çamaşır toplardan dün postaylada geldi,bugün beyazların içine attım deterjanı yarı attım ,yumuşatıcı atmadım sonucu beğendim ,koku yok iç çamaşırları iyi yıkamış ,ben memnun kaldın erkek ne anlar yıkama topundan onlar kadınların para harcamalarına karşı,annen 3 yıl önce almıştı bu toplardan geçen kuş tüğü yastığını yıkamaya atmış makineyi bozmuş tamirciyi çağırmış tamirci makineyi açınca şaşkın şaşkın anneme makinesinde hiç kireç olmadığını ne kullandığını sormuş,annemde topu göstermiş ,zaten bu olaydan sonra topu aldım ben önceden bende inanmıyordun bu kalgon kullnan epey parayı sokağa atmış oluyor
ben düşündüm cnm:)) kafamı açıp baksalar heralde burada yazan şeyler çıkar bütün gün neyi nasıl kolayca hallederim evi nasıl düzenlerim temizlik günümü kaplamasın hem sağlıklı hem pratik besleniyim falan bunlarla dolu aklım fikrim.keşke daha çok yazan olsa yeni fikirler hep işe yarıyoÇok faydalı bir topik olmuş hanımlar kim düşündüyse ne diyeyim emeğine sağlık,
Geleyim asıl soruma ema bu yıkama toplarını hep merak ettim ama bir türlü cesaret edemedim hangi marka acaba anneyin kullandığı rica etsem paylaşabilir misin canım
perdeler mi önce yıkanmalı dolap içleri mi önce yapılmalı fikri olan
Bu konuda bende çok sıkıntılıyım.Sanırım 3 kapılı bol raflı bir sürgülü dolap alarak bu sorunu çözücem.Başka birşey gelmiyor aklıma.
perdeler mi önce yıkanmalı dolap içleri mi önce yapılmalı fikri olan
ben ayakkabı kutularını dc fixlerle kapladım renkli renkli ayakkabıları içine koyup ayakkabılığın yanına sağına soluna yerleştir,iyorum. göze kötü görünmüyor. bir kısmını böyle yapabilirsin
ay bitirdim nihayet şu sıkıcı bahar temizliğini 3gün sürdü.öncelikle mutaktan başladım dolap üstleri içleri avizeleri her şeyi silerken bi yandan da perdeleri makineye attım bu arada camları storları hallettim en nefret ettiğim perde asmak oldu kollarım koptu resmen çubukları tak yok iplerini bağla olmadı baştan yap neyse sıra sıra bütün odaları bu şekilde temizledim bitirdim çok şükür ellerim mahvoldu ama değdi
kek falanda atılır mı buzluğa? böreği pişiripte mi atacağız buzluğa pişirmeden atsakta olur mu?
kek falanda atılır mı buzluğa? böreği pişiripte mi atacağız buzluğa pişirmeden atsakta olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?