- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiğiniz hayırlı olsun kızlar.amaca uygun güzel düşünülmüş.bende temizlik denince mutfak düşünenlerdenim.gece yatmadan kaç olursa olsun mutfağı toplarım.bulaşık makinesinde asla temiz bulaşıktutmam hemen yerleştiririm.boş olunca iyi oluyor.gece yatmadan onu çalıştırırım ocağı silerim.çamaşırıda programlarım sabah ben uyandığımda asmaya hazır olur .uyanınca kahvemi yaparken yemeği koyarım ateşe.kapı ne zaman çalsa mutlaka yemek bulunur(benim evim pek boş kalmazçünki). klozette otururken boş durmam banyonun sağını solunu fırçalarım ve lavaboyu.sabah süpürgeyi açtım mı heryeri süpürür sonra toz alır en son yer silerim.vileda suyunu mutlaka tuvalete döker bir sigara mo9lası veririm. bu arada kabaran kirleri tuvaletten fırçalar arıtırım.susamlı simit ve nescafeli kurabiye gibi bayatlamayan bir tatlı bir tuzlu yapar teneke kutularda saklarım.pazardan gelince tüm yeşillikleri yıkar kuruturum.maydanoz türündekileri dondurma kaplarına koyar sıkıca kapatırım .sonra bir ucunu açarım hafif kapağın ortasından bastırarak tekrar kapatırım.benim vakum şeklim bu. bu şekilde uzun süre kullanılır durumda kalıyor.marullarıda aynı sekilde daha büyük dolap koruyucu kaplara koyarım.poşet içinde ürün asla koymam dolaba çürüyor çünki.boy boy kilitli kutulara domates kabak salata ne varsa kapatırım.dolap her daim temiz ve düzenliidr .mor lahanayı bende arkadaşımız gibi hazırlar bırakırım.herşeyde yıkanmış olunca salata yapmak çocuk oyuncağı olur.şimdilik bu kadar:))))