hayatınızı kolaylaştıran sırlarınız..

her tuvalete ya da ellerimi yıkamak için banyoya girince lavaboları yıkar çıkarım
çamaşırları esneterek sererim
gece yatmadan ortalığı toplarım
oğlum küçük olduğu için süpürge elden düşmüyor o yüzden tek saplı olan süpürgelerden aldım
burda su kireçli olduğu iiçin ketılın içine limon tozu atarım kaynatır kapatırım sabah kadar bekletirim
gece makineyi programlarım sabah yıkanan çamaşırı sererim
kek poğaça gibi şeyleri atarım buzluğa yufkaları da atarım
başka aklıma gelen olursa yazarım

bende almak istiyorum o süpürgelerden markasını yazarmısın

$kampanyali_arcelik_mikrodalga_firin_fiyati_204_tl.jpg konuyla belki alakasız olucak ama : bu mikrodalga fırını kullanıyorum, aslında pek kullanamıyorum. poaça ekmek gibi yiyecekleri ısıttıktan 10 dakika sonra taş gibi oluyor nerede hata yapıyorum anlamıyorum. Bilen varmı acaba??

tart hamurunu çok yaparım ve 2,veya 3 bölüp buzdolaba atarım misafir geldiğinde hamurum hazırdır

Çamaşır topu kimseye tavsiye etmiyorum, hiçbir işe yaramıyo, benmi beceriksizim bilemedim ama kir falan çıkarmıyor, sadece çok kirli olmayan renklilerde koku gidermek amaçlı işe yarıyor, başka da bir faydası yok sinir oldum.

Çamaşır topu kimseye tavsiye etmiyorum, hiçbir işe yaramıyo, benmi beceriksizim bilemedim ama kir falan çıkarmıyor, sadece çok kirli olmayan renklilerde koku gidermek amaçlı işe yarıyor, başka da bir faydası yok sinir oldum.

ben tv den sipariş verip aldım şu pazardan alınanları bilemem ben memnun kaldım

Arkadaşlar bugünlerde hiç ev işi yapmak gelmiyo içimden . Bebeğim çok yaramaz , uyuduğunda da dinlenmek istiyorum . Ama ev de bir yandan göçüyo dinlensem de içim içimi yiyiyo . Ben nasıl kendime geleceğim

ben tv den sipariş verip aldım şu pazardan alınanları bilemem ben memnun kaldım

Bizimki de nemo mudur nedir bildik bir marka birisi getirdi ama ben anlamadım valla benmi beceremedim, çamaşırlarla birlikte atıyorum makineye, ekstra birşey yapılıyomu bilmiyorum ama, beyazlar aynen girdiği gibi çıkıyo makineden, renklilerde hadi çok kir görünmüyo birşey anlaşılmıyo ama, beyazlarda ön yıkama yaptığım halde temizlenmiyolar. Başka bir formülümü var acaba

Bizimki de nemo mudur nedir bildik bir marka birisi getirdi ama ben anlamadım valla benmi beceremedim, çamaşırlarla birlikte atıyorum makineye, ekstra birşey yapılıyomu bilmiyorum ama, beyazlar aynen girdiği gibi çıkıyo makineden, renklilerde hadi çok kir görünmüyo birşey anlaşılmıyo ama, beyazlarda ön yıkama yaptığım halde temizlenmiyolar. Başka bir formülümü var acaba

canım ben de memnun kalmadım orda bi köşede duruyo. çok kirlilerde deterjanla kullanın diyolar eeee ne anlamı varsa o zaman....

Arkadaşlar bugünlerde hiç ev işi yapmak gelmiyo içimden . Bebeğim çok yaramaz , uyuduğunda da dinlenmek istiyorum . Ama ev de bir yandan göçüyo dinlensem de içim içimi yiyiyo . Ben nasıl kendime geleceğim

bahar yorgunluğu olsa gerek. hemen hemen aynı durumdayım.:34:

harika bir başlık olmuş daha sıkı takip edilip konuşulmalı
bende mutlaka gece yatmadan mutfagı toparlarım tezgah üstünde hiç bişey bırakmam
kirli sepetinede beyaz siyah karıştırmam hangisi önce yıkacaksa makineye koyarım
mobilyalarım siyah ve en büyük derdim toz ama bir kaç aydır aksın toz alma cilasını kullanıyorum süper gerçekten en az 2 gün gidiyo bana :1:
ütülüklerimi asla kırıştırıp bekletmem katlarım hem ütü fazla zaman almaz
gece yatmadan tuvaleti domestosla yıkar sabah kalkınca durularım ölsün mikroplar :9:
buzluğa pişirlmiş şeyleri koymamaktan yanayım ama kek poğaça artmış yenmiyosa mecbur koyarım
salata yapmak çok vaktimi alıyo diye maydonuzu yıkar saplarından ayırır buzdolabı poşetine koyarım
kırmızı lahanayı doğrayıp 1 lt kavonozlara doldururum başına kadar su biraz sirke ve tuz koyar atarım dolaba hem rengi harika hem tadı harika hemde sert set azğıa gelmiyo süper oluyo (bunu deneyen herkes teşekkür ediyo :9:)
mutfak temizliğinde en çok asprini kullanıyorum süper bişey fısfısla ve sil :8:

aklıma geldikçe yazarım :24:

denicem bende utlaka kırmızı lahanayı tşkler

Arkadaşlar bişi sorucam ben eve yeni taşındım...ilk taşındığım gün acele ile tavuk kızartmak zorunda kaldım. Bütün yağlar duvara sıçradı...

çamaşır suyu ile sildim ama çıkmadı nasıl çıkar bi fikri olan varmı.:50::50:

yağ sökücüler var canım onlar eminim çıkartır sıktıktan sonra beklet biraz

valla kızlar sayenizde bir çok şey öğrendim sağolun :) bana önercek bişey kalmamış ama aklıma gelise bişeyler paylaşırım...

Eki Görüntüle 395721 konuyla belki alakasız olucak ama : bu mikrodalga fırını kullanıyorum, aslında pek kullanamıyorum. poaça ekmek gibi yiyecekleri ısıttıktan 10 dakika sonra taş gibi oluyor nerede hata yapıyorum anlamıyorum. Bilen varmı acaba??

cnm aynısı bende de var, çok fazla dak tutarsan tas gibi oluyor ama 1-2 dak dersen daha yumusak olur , bide öyle dene derim :)

Günlük kullandığım çaydanlığımın demliğinin dibi hep çay lekesi oldu, onları çıkartmak için içinde ne kaynatmam lazım? Limon tozu mu,sirke mi, karbonat mı? :)
Birde demliğin altıda sanırım ocağın sıcaklığından karardı hep onu da ciflesem geçer mi acaba?

domestosla ov hemen çıkıyo zatenn...

Aaaa burası çok güzelmiş ama neden kimsecikler yok.. Valla bir sürü şey öğrendim :21: Hadi daha çok paylaşın daha çokk :19:

Back