- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.001
çünkü beyin biraz aptaldır,ne düşünürseniz neye inanırsanız onu yaşarsınız, teşekkürler çok güzel olmuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabalarBuralar pek bir sessizleşmiş
Nasıl gidiyor? İşler yoğun aşk meşk yok olmasını istediğim biri var ama... Kocaman bir ama varÇok sessizleşti hem de.
Nasıl gidiyor lily? =)
Nasıl gidiyor? İşler yoğun aşk meşk yok olmasını istediğim biri var ama... Kocaman bir ama var
Sende durumlar nasıl?
Maşallah umarım herşey hep yolunda gider canım senin içinBenim de yoğun gidiyor hayatım. Aşk da var ama ne olur bilinmez. Şimdilik memnunum halimden yani. Şükürler olsun.
Umarım senin de istediğin insanla aranda güzel şeyler gelişir =)
Maşallah umarım herşey hep yolunda gider canım senin için
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim ben sadece hayırlısı neyse o olsun diyorum
Çok haklısın. Ben uzun süredir "hissedebilmek" istiyorum. Belki bir süre tekrar edersem içselleştirip inanırım? Çünkü bir türlü hissederek olumlayamadığım için sanırım "rol yapmış"oluyorum ve bir işe yaramıyorCanlanalım bence de.
Ben bir ara yapayım bunları. ^^
Çok güzel bir enerji yayıyor bu sözler.
Ama inanıyorum olacak demekle değil de içinde hissetmekle gelişir dileklerimiz.
O yüzden bir cümleyi hiçbir şey hissetmeden tekrar etmeyelim. Buna dikkat ederek davranırsak harika olur.=)
Çok haklısın. Ben uzun süredir "hissedebilmek" istiyorum. Belki bir süre tekrar edersem içselleştirip inanırım? Çünkü bir türlü hissederek olumlayamadığım için sanırım "rol yapmış"oluyorum ve bir işe yaramıyor
Asla dönmeyecek birinin gelmesi lazım sanırım o pozitifliği iliklerime kadar hissetmek için. Ya da "tatmin" dediğimiz o aşağılık duygu için. Ki döneceği varsa da ben bu karamsarlıkla zaten itiyorumdur o ayrı.Aynen öyle. O yüzden rol yapmak yerine hissedemediğimiz zamanlarda hiçbir şey yapmamak en güzelidir. =)
Ya da ille de adım atmak istiyorsak neden hissedemiyoruz? Hisleri canlandırmak için neler yapmalıyız? gibi sorulara yanıt arayabiliriz.
Asla dönmeyecek birinin gelmesi lazım sanırım o pozitifliği iliklerime kadar hissetmek için. Ya da "tatmin" dediğimiz o aşağılık duygu için. Ki döneceği varsa da ben bu karamsarlıkla zaten itiyorumdur o ayrı.
Pozitif "hissedemediğim" için olumlama yapamayacak mıyım yani
Asla dönmeyecek birinin gelmesi lazım sanırım o pozitifliği iliklerime kadar hissetmek için. Ya da "tatmin" dediğimiz o aşağılık duygu için. Ki döneceği varsa da ben bu karamsarlıkla zaten itiyorumdur o ayrı.
Pozitif "hissedemediğim" için olumlama yapamayacak mıyım yani