Bende sandım bı gözle görülür fark varMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Neden sorun olsun gerçekten seven biri için böyle sorun olmamalıMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
isabel öv beni, iltifat filan et söz 2 katını, hiç duymadığın iltifatları edeceğim
Ahhh kocam,şimdi 2 metrelik boyunla başlasam övgülere 170 lere ayıp olur o yüzden boy mevzusuna hiç girmeyelim
Albeni desen emin ol o albeni Tarkan da yok .Karizma desen George Clooney görse kıskanır..Vee daha neler neler..Neyse fazlada övmeyelim nazara falan geliriz maazallah
Ahhh kocam,şimdi 2 metrelik boyunla başlasam övgülere 170 lere ayıp olur o yüzden boy mevzusuna hiç girmeyelim
Albeni desen emin ol o albeni Tarkan da yok .Karizma desen George Clooney görse kıskanır..Vee daha neler neler..Neyse fazlada övmeyelim nazara falan geliriz maazallah
Ayy aşkolsun,buraya sayfalar dolusu yazacak övgülerim var benim,yazarımda ama...Sana sözlü söylemeyi tercih ediyorumÖvecek bir şey bulamadı, nazara bağladı.
Merhabalar bende 1.70 cm boyundayim genelde 1.72 erkekle ayni boyda duruyoruz cunku erkeklerin kemik yapisi geniş ve yassıdir kadinlarin ince ve uzun kemik yapisi vardir. Benim cevremde cok ornek var kadin uzun erkek kısa hemde oyle 2cm falan degil bayaa bayaa farkla. Artilarini dusun ben topuklu sevmem sende sevmiyorsan surekli duz ve spor ayakkabi giyebileceksinMerhaba kızlar
Erkek dedigin, kadin dedigin tarzi sozler bence de bir tik rahatsiz edici olabilir.
Ama ben o kadar duyarli degilim sanirim, kisa boylu kadinlarla da dalga gecilse bu beni kizdirmaz o kadar.
Ben 157 yim. 180 ve ustunu begeniyordum genel olarak, takintim var boya sizin dediginiz gibi, kezbanlik yapiyorum yani ama karsi tarafta beni begeniyorsa bunda kimseyi sinir edecek bir sorun goremiyorum sadece.
seni samimi buldum sorayım yani bu boya takıntı nasıl oluyor
yani cidden boyun nasıl bir önemi var ki
yani kendi 180 olan yanında 170 birisini istemezse olabilir der geçerim de
157 olana göre 167 de uzun olur 177 de 187 de
yanlış anlaşılmasın ben de uzun bir kadın değilim
163 benim de boyum
örneğin annem 149 ve babam 172 onun yanında babam uzuuuun bir adam
kadın 175 olsa yanında kısa olurdu
eşim 187 aramızda 24 cm var ve çevremden daha uzun bir kız bulamamış mı laflarını duydum
hatta bunu kendi kızları 160 altında olan kv dem bile söyledi
ben onu hiç boy olarak görmedim hayatımda uzun boyluymuş yakışıklıymış vs vs bu tarz bir algım olmadı
ben mi çok garibim yani adamın düşüncesi davranışı vs değil de boyu bu kadar etkiler mi yaşantıyı
Erkekler her zaman olduğundan daha kısa görünür kadınlara oranla. Neden öyle bilmiyorum, çok acayip.
Eşim benden 5cm uzun. Ama bence aynı boydayız, hatta ben uzun bile olabilirim. Sorun olan bir durum yok bizde. Topuklu giyemiyorum sadece ama zaten sevmediğim için bu da büyük sorun olmuyor.
seni samimi buldum sorayım yani bu boya takıntı nasıl oluyor
yani cidden boyun nasıl bir önemi var ki
yani kendi 180 olan yanında 170 birisini istemezse olabilir der geçerim de
157 olana göre 167 de uzun olur 177 de 187 de
yanlış anlaşılmasın ben de uzun bir kadın değilim
163 benim de boyum
örneğin annem 149 ve babam 172 onun yanında babam uzuuuun bir adam
kadın 175 olsa yanında kısa olurdu
eşim 187 aramızda 24 cm var ve çevremden daha uzun bir kız bulamamış mı laflarını duydum
hatta bunu kendi kızları 160 altında olan kv dem bile söyledi
ben onu hiç boy olarak görmedim hayatımda uzun boyluymuş yakışıklıymış vs vs bu tarz bir algım olmadı
ben mi çok garibim yani adamın düşüncesi davranışı vs değil de boyu bu kadar etkiler mi yaşantıyı
Büyük bi fark yokmuş derde gerek yok benceMerhaba kızlar
Kendimden bir örnek yazayım biraz yazılanları okudumda herkesin kendi düşüncesi hür iradesi benim boyum 156 eşimde 1.60 aynı boyda duruyoruz hatta bazen uzun da duruyorum eşimden ama 2 sene oldu hiç böyle birşeyi ne düşündüm ne de taktım çevremde de kimse yüzüme karşı dile getirmedi arkamdan konuştularsa onların kötü kalbi derim birbirimizi seviyoruz mutluyuz anlaşabiliyoruz çok şükür daha ne isterim ki ha 170 180 ha 160 benim için böyle sizin ikinizde normalsiniz bu kadar takma benceMerhaba kızlar
Merhaba kızlar