Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Bende sandım bı gözle görülür fark var topuklu giymezsin olur biter iki 3 cm lafını etmezdim bana sorun olamazdı

Neden sorun olsun gerçekten seven biri için böyle sorun olmamalı

Öyle 1-2 cm den bişi olmaz. Ama adamı seviyorsanız 150 bile olsa bişey olmaz. Ama siz 175 kendisi 172 çok soru değil. Ben kendim 160 olduğum için dediğiniz gibi durumla karşılaşmadım empati yapamıyorum

isabel öv beni, iltifat filan et söz 2 katını, hiç duymadığın iltifatları edeceğim

Ahhh kocam,şimdi 2 metrelik boyunla başlasam övgülere 170 lere ayıp olur o yüzden boy mevzusuna hiç girmeyelim

Albeni desen emin ol o albeni Tarkan da yok .Karizma desen George Clooney görse kıskanır..Vee daha neler neler..Neyse fazlada övmeyelim nazara falan geliriz maazallah

Vallahi ben bu çiçek kadına hastayım böyle şeker gibi bal gibi birşey yaaa

K Kazen abi sen değil iltifat etmek, dünyaları sersen bu yazının karşılığı olmaz

Övecek bir şey bulamadı, nazara bağladı.

Bende eşimle aynı boydayim nerdeyse benden 1-2, cm uzundur benden. Ama ben zayıf oda toplu olduğu için aynı duruyoruz
İlişkimizin ilk zamanlarında bende çok takılırdım bu boy meselesine çevrenin de etkisiyle tabi. Daha sonra eşimi tanıdıkça hiç takmamaya başladım ve sonuç olarak evliyiz:) İyiki de evlenmisim 2 çocuğumuz var çok şükür boyları da gayet güzel kısa falan degiller yani Eğer gerçekten 'işte bu o kişi' dediğiniz biriyse boyu takıntı etmeyin bence. Şöyle bı söz vardı; Yüzü güzele 40 günde doyulmusta Huyu güzel olana 40 yılda doyulmamis

Vallahi ben bu çiçek kadına hastayım böyle şeker gibi bal gibi birşey yaaa

K Kazen abi sen değil iltifat etmek, dünyaları sersen bu yazının karşılığı olmaz

Canım JES ,çok teşekkür ederim
Övecek bir şey bulamadı, nazara bağladı.
Ayy aşkolsun,buraya sayfalar dolusu yazacak övgülerim var benim,yazarımda ama...Sana sözlü söylemeyi tercih ediyorum

Merhabalar bende 1.70 cm boyundayim genelde 1.72 erkekle ayni boyda duruyoruz cunku erkeklerin kemik yapisi geniş ve yassıdir kadinlarin ince ve uzun kemik yapisi vardir. Benim cevremde cok ornek var kadin uzun erkek kısa hemde oyle 2cm falan degil bayaa bayaa farkla. Artilarini dusun ben topuklu sevmem sende sevmiyorsan surekli duz ve spor ayakkabi giyebileceksin o sorun yapmiyorsa takilma kafa yapisi onemli mutluluk boyda olan birsey degil

Gerçi artık konu kapanmış fikrimi yazsam ne yazmasam ne dedim..lakin yazmaya karar verdim

Öyle şeyler yazılmış ki şok oldum..sanki sokakta tüm kadınlar manken gibi tüm erkeklerin de manken gibi olmasını isteyenler olmuş.. bir uzvu olmayanlar, bedensel engeli olanlar hic evlenmesin o zaman..eee 3 5 cm i eksiklik görenler buna ne demez?
Ne derseniz deyin utandim ben birilerinin adına..

eşimle aynı boydayız hatta benden 1 cm kısa.. benim boyum ortalamanın üzerinde.uzunuz bana göre ikimizde..ama eşim kalıplı duruyor haliyle..erkek sonuçta..kendimi onun yanında ondan iri hissetmiyorum hiç hayatımın iyikisi önemli olan gönül uyumudur diyeceğim ama kimler anlar diye bir düşündüm yok cok sevsem de evlenmem vs diyenler olmuş..sevmeyi bilmiyorsanız sorun boy değil ki
Konu sahibi başka kriterlerine bakın..eğer gönül uyumu yakaliyorsaniz ne mutlu size ne insanlar gördüm 150 kadin 195 adam ama mutlu değil sevgi mutluluk ile boy doğru orantılı değil

seni samimi buldum sorayım yani bu boya takıntı nasıl oluyor

yani cidden boyun nasıl bir önemi var ki

yani kendi 180 olan yanında 170 birisini istemezse olabilir der geçerim de

157 olana göre 167 de uzun olur 177 de 187 de

yanlış anlaşılmasın ben de uzun bir kadın değilim

163 benim de boyum

örneğin annem 149 ve babam 172 onun yanında babam uzuuuun bir adam

kadın 175 olsa yanında kısa olurdu

eşim 187 aramızda 24 cm var ve çevremden daha uzun bir kız bulamamış mı laflarını duydum

hatta bunu kendi kızları 160 altında olan kv dem bile söyledi

ben onu hiç boy olarak görmedim hayatımda uzun boyluymuş yakışıklıymış vs vs bu tarz bir algım olmadı

ben mi çok garibim yani adamın düşüncesi davranışı vs değil de boyu bu kadar etkiler mi yaşantıyı

Bu bodur halimle 180 altını asla beğenmeyen ben gidip 179 koca buldum.
Her fırsatta "ya boyun 180 bile değil senin" derim. Babam da 167 üstelik. Neyime güvendiğimi bilmiyorum.

Erkeklerde 170 altı pek olmadığı için bana her türlüsü uyardı gerçi.

Boyunun yakın olduğu kişilerle karşı karşıya gelince sanki sen ondan uzunmuşsun gibi geliyor insana. Belki sizinki de o durumdur

Bence de durum bu :)

Simdi o kadar cok yazdim ki. Dusunce ve davranişlarina bakmak ayri, boyuna posuna bakmak ayri. İkisini ayri degerlendiriyorum ben.
Boy kismina bakmak diger herseyi gormezden gelmek gibi bir duruma sokmuyor beni.
Adam bana cekici gelmiyorsa, ten uyumu yoksa tek başina harika davranişlara sahip olmasi bizi harika ev arkadaslari yapar sadece.

Estetik olarak uzun boyu begeniyorum giydigi ayri yakisiyor, duruşu bir ayri oluyor bence. Zaten biliyorsunuz erkekler ayni boyda olsa da gorunuş olarak kısa duruyor kadinlara gore. Ben kendi boyuma oranlamiyorum yani yanimda duruşuna degil de adamin tek basina olan duruşuna bakiyorum. Guzel geliyor.

Yanimda duruşuna gelince ben topuklu bile giymem hoşuma gidiyor yaninda kısa dolaşmak

Büyük bi fark yokmuş derde gerek yok bence

Kendimden bir örnek yazayım biraz yazılanları okudumda herkesin kendi düşüncesi hür iradesi benim boyum 156 eşimde 1.60 aynı boyda duruyoruz hatta bazen uzun da duruyorum eşimden ama 2 sene oldu hiç böyle birşeyi ne düşündüm ne de taktım çevremde de kimse yüzüme karşı dile getirmedi arkamdan konuştularsa onların kötü kalbi derim birbirimizi seviyoruz mutluyuz anlaşabiliyoruz çok şükür daha ne isterim ki ha 170 180 ha 160 benim için böyle sizin ikinizde normalsiniz bu kadar takma bence

Aanizdako boy farkı çok çok az. Fazla olsa da sorun yaratmaz di bence. Önemli olan işlevi :))) eğer anlasiyorsaniz bunlarin hiç önemi yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…