- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 2.430
Bu obsesyonu geliştiren kadınlar üstün gen aktarımı isteğiyle hareket ediyor. Farkında olmasanız da böyle… benim boyum 169cm, orta/uzun boy averajına giriyorum, çiftleşeceğim kişi 180cm diyelim (erkek için orta/uzun boy) doğacak çocuğun uzun boylu olma yüzdesi artıyor. Benim boyun yanı sıra bir de burun takıntım var mesela, kendi burnum tipik romalı burnu, düz ve bir tık iri, tüm sevgililerim hokka burunluydu :)) kriterlerimizi belirleyen şey üreme tercihlerimiz aslında; erkeklerde de geniş kalça (rahat doğum), büyük meme (daha çok süt ve elverişli emzirme), ince bel (sağlıklı kadın) gibi beğenilerin altında aynı üreme tercihinin yattığını görüyoruz. Her şey bizden daha güzel ve güçlü yeni insanlığın yaratımı için…Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)