Vayyy sayın Mune, dünya gözüyle gördünüz yani kendisini. Bakışları inanılmaz ve özgüven beni çok etkiler ki kendisinde mevcut. Boy pos takıntısını bir kenara attırır. Allah sahibine bağışlasın, çocuklarıyla beraber ...Allah eşiyle ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin, katıldığım bir kokteylde yakından gördüm çok albenili bir adam.
Özel hayatında nasıldır bilmiyorum ama kokteyldeki hali gayet beyefendiydi, kaşı gözü güzel Allah için ama tabii herkesin beğenisi farklıdır, ben severim Tarkan'ı.Vayyy sayın Mune, dünya gözüyle gördünüz yani kendisini. Bakışları inanılmaz ve özgüven beni çok etkiler ki kendisinde mevcut. Boy pos takıntısını bir kenara attırır. Allah sahibine bağışlasın, çocuklarıyla beraber ...
Ay hepsi bu muymuşŞuraya Türkiye boy ortalamasını koyayım da kapatalım konuyu.
Eki Görüntüle 2880165
İncelemek isteyenler için link:Dünya genelinde ortalama insan boyu - Vikipedi
Dunya starı olmasini işin icine katarsak, dunya stari bana geldiyseeeebaşka kimler gelir diye bir duşunurdum ben. Rotayi yeniden ayarlardim.
Aaa 1.70 boyla benden kısalarla cikmış insanım tabi gençkenİlk kez duyuyorum kısa boylu erkeklerden hoşlanan birini . Genelde kadınlar uzun boylu erkelerden hoşlanır oysaki
Türkiye'nin kadın boyu ortalaması 1,60 mıymışAy hepsi bu muymuş
Türkiye ortalamasının beş cm altında bir kadının ülke ortalamasında bir erkek boyunu beğenmeyip yine de boyuna takmazdım sanırım dediğini okudum biraz önce
Şöyle ki Tarkan ünlü olmayan bir kızçeyle evlendi. Bazen diyorum ki az zorlasaymışım beni alırmış
Keşke vaktiyle etrafında dolaşsaydın Miss
Türkiye'nin kadın boyu ortalaması 1,60 mıymışO zaman neden çoğunluğumuz pijamaların bile boyunu kestiriyor, paçası lastikli eşofman bulunca mutlu oluyorum bıktım paça kesmekten.
Keşke tekstil sektörümüz iç piyasası da düşünüp 1,5 metreler için de üretim yapsa.
Dar paça mı giyiyorsunuzBu arada hiç pantolon pacasi kestirmiyorum boyuma uygun pantolonlar hep bulurum.
Dar paça mı giyiyorsunuz
İyi akşamlar ben ve eşim aynı boydayız. Yanyana gelince ben uzunum diyorum o hayır ben diyor. Aynı boydaki kadın ve erkekte kadınlar daha uzun duruyormuş. Topuklu falan Allah'tan çok giymiyorum benim için sıkıntı olmadı. Seviyorsan ya da sevebilirsen senin için de sıkıntı olmaz.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Hea bak o adam karizmatik işte boyu kısa ama devlesıyor enerjisi yuksek o yeterŞimdi Tarkan var, diğer erkekler var
Adam Tarkan dünya starı, ses var, dans var, sahne var, karizma var. Yirim ben onu