Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Erkeklerin üst bedeni uzun, belleri kadınlara göre aşağıda, kadınların beli yukarıda o yğzden bacakları uzun görünür ve uzaktan bakıldığında kadın uzun görünür yakınlaşınca gerçek uzun olan tam olarak belli olur. Boy takıntısı olana zaten sorun olur, çok zengin olursa erkek, boy sorun olur deseler de inanma, sen ayrılınca kendileri koşarak gider ona..

Yani siz sevdikten sonra başkalarının ne düşündüğünü çok önemsemeyin boyu sizden çok uzun olup anlaşamadığınız biri oldugunu düşünsenize ? Bence seviyosanız ve anlaşabiliyosanız boyunu felan hiç önemsemeyin

Tarkan’ın boyuna baktım az önce merak ettim. 1.69 daha uzun olanlar lütfen cevap versin: gelse hayır mı diyeceksiniz öyle biri olsa kayıtsız kalamazsınız, ben kalamam yani

Uzun olmayan halimle de Tarkani begenmiyorum. O da beni begenmez.

Kumral ya da sarisin irkek severim.

Görücü usulü olunca sorun olur kimisine ama seven sevdiğin de kusur bulmaz

Tarkan’ın boyuna baktım az önce merak ettim. 1.69 daha uzun olanlar lütfen cevap versin: gelse hayır mı diyeceksiniz öyle biri olsa kayıtsız kalamazsınız, ben kalamam yani

Şimdi Tarkan var, diğer erkekler var
Adam Tarkan dünya starı, ses var, dans var, sahne var, karizma var. Yirim ben onu

Benim için sorun yaratır.en önemli kriterimdir erkeğin uzun olması.kısa boylu sevmiyorum.ben 1.70 im eşim benden bir kaç santim uzun ama benim gözümde yine de kısa sayılır.

Benim aynı boyda bir erkek arkadaşım vardı. Çok sevsemde beynimin bir kenarında onun boyu hep takılıydı. Topuklu giyemedim 3 yıl. Ayakkabıları alırken tek baktığım topuklarıydı. Ayrıldık ve ilk yaptığım çeşit çeşit topuklu ayakkabı almak ve özgürce giymek oldu. O zaman 17 yaşındaydım, şimdi ne yapardım bilemiyorum. Belkide başka kriterleri ağır basar ve takmazdım.. O yaşlarda daha etki altında kalıp, takıntılı olunabiliniyor. Mutluysan ve yeterli olgunluktaysan, artı ve eksisini karşılaştırıp takıntı yapmıyorsan ona göre hayatına devam et bence.. Fakat burada bile soruyorsan pek için rahat değil gibi geldi bana..

Sorun etmezdim canım

Yıl olmuş 2021, hala fiziksel görünüş, yaş farkı, boy farkı, maaş farkı, memleket farkı ilişkilerde sorun olarak görülüyor. İçine sindiyse, kafalar uyuşuyorsa neden olmasın yahu? Benim boyum 1.72, eşim 1.70. Hayatımın aşkı kendisi. Çevremizdekilerin gıpta ettiği bir çiftiz, 17 yıldır birlikteyiz. Boyu benden 10-15 cm daha uzun olsa daha mı çok seveceğim onu, ya da 2 cm için daha mı az seveyim? Takılmayın kızlar böyle şeylere... Mutlu olduktan sonra hepsi önemsiz ayrıntılar.

Allah eşiyle ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin, katıldığım bir kokteylde yakından gördüm çok albenili bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…