Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Erkekler aynı boyda olsak ta nedense daha kısa duruyorlar. Çok büyük bi fark yok kafalar uyuşuyorsa dert etmeyin

Şahsen ben takarım boy meselesini ("dalyan gibi biri olsun" demiyorum). Bunun evrimsel açıklaması da mevcut. Ama siz bence bir şans daha verin, belki de boydan daha üstün bir özelliğini keşfedersiniz.

Ben 1.70 eşimde 1.72fln ama bir sorun yok yani,bence tarzı ve yanında nasıl gorundugu onemlı 2,3 cm den bişey olmaz.

Ben kendimden kısa istemezdim herhalde benimde eşim 175 ben 1 62 tam uyuyoz :) " ama siz kafaya takmam derseniz neden olmasın herşey boy değil anlaşmak önemli bnce

Öyle çok mutlu çiftler tanıyorum.Bütün kriterleri size uygunsa neden olmasın

Ben 1.85 boyundayim esimde benden 6, 7 cm uzun normal boyle seyler. Bide bise soyleyeyim ben universitede okurkende is hayatimdada en yakin1 kiz ve 2 normal kanka dedigim erkek arkadaslarimin boyu en az 1.68 di.en uzun arkadasim 1.75 hic sorun etmediler valla dostlarim aralarinda en siritan ben olmalarina rağmen. Esimde cok uzun bende kisa olsaydida yine severdim onemli olan yüreği napayim boyunu

36 sayfa olduğuna göre totosu yere yakından kaç, boy devede de var çeken eşek, boyu uzun aklı kısa, bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var filan denmiş, polemiklere girilmiş, saçlar başlar yolunmuştur herhalde. Noldu, boylar değişti mi sonunda? Eheheh

İnsanın "seçemediği" beden özelliği tartışılır, üzerine ileri geri konuşulur mu ya?

Erkek arkadaşımla aynı boydayız. Bazen ben birkaç santim uzunmuşum gibi hissediyorum, bazen de sanki o benden birkaç santim uzunmuş gibi oluyor. Başlarda “parmak ucuna kalkıp sarılamayacağım” diye üzülmüştüm . Şimdi parmak ucuna yükselip onu iyice sarıp sarmalıyorum arada.

6 yıldır birlikteyiz ben fazla alıştım bu duruma. Eski sevgililerim hep 1.80 üstüydü, birkaçı 1.96 falandı hatta. Yaşım daha küçükken boyu benimle aynı ya da benden kısa erkeklere hiç şans vermedim. Şimdi öyle uzun insanlar çok uzun geliyor bana sokakta falan görünce. Ağaç mı bu ne böyle, “oralarda hava nasıl” falan diye espri yaptığımı düşünüyorum içimden. Ben seviyorum aynı boyda oluşumuzu. Uyumlu göründüğümüzü düşünüyorum. Yanında topuklu da giyiyorum.

Bir ara evlenirken nasıl olacak, gelinliğin altına babet mi giysem diye çok düşündüm. Belki fotoğraf çekiminde falan daha estetik durmak için öyle yapabilirim ama nikahta kesinlikle topuklu giyeceğim. Daha dün Sophie Turner’la Joe Jonas’ın düğününden fotoğraflar denk geldi, evlilik yıldönümleriymiş. Onlara bakarken “aww bizim boylarımız da böyle duracak topuklu giyersem” diye düşündüm, bana hoş geldi görüntü bilmiyorum. Ben kilolu olmasam tam bir “futbolcu-manken” çifti gibi görünürüz .

Eklentiler

• 08D0EC08-182A-443E-B6D1-4BAE6741E616.png
    389,8 KB · Görüntüleme: 66
Erkekte boy onemli ama en onemlisi omuz genisligi yani uzun oylu olup dar omuzlu olmasi cok daha kotu olurdu. Omuzlari varsa, celimsiz degilse durusu dik ve kendine givenliyse boy kisaligi farkedilmiyor. Ayrica fark 10cm'den fazla degilse cok kotu durmuyor bence, yabanci ciftlerde cok vardi bunun ornegi mesela Nicole Kidman ve Tom Cruise, ciftlerken ben yakistirirdim baya fark olmasina ragmen guzel duruyorlardi. Tom Cruise mesela 1.70 oldugunu duyunca sasirmistim erkekte bence boydan cok durus onemli. Bir de eger kadin daha uzunsa onemli olan sey kadinin ince ve zarif olmasi, eger kaba genis ve uzunsa iste o zaman pek olmuyor.

Son düzenleme:
İki halamda eniştelerimden uzundu, arada akrabalar arkalarından gülerdi. Ama boy farkı 5 6 cmdi belki daha fazla. Ben de 175 im. Eşim 183. Ha benden 2 3 cm kısa olması pekte sorun olmazdı. Önemli olan kafan uyuşsun, anlaşabilmen. Bence sorun etme ^_^

Kesinlikle boyla birlikte omuz genişliği de önemli

Bu çift o kadar tatlı ki... Çok güzel örnek olmuş. Bayılıyorum bu ikiliye, mutlulukları uzaktan bile belli oluyor. Hele ki birbirleriyle olan dostlukları da çok dikkat çekici. Gidip biraz stalk yapasım geldi.. Çok imreniyorum.

Benim 165 eşim de 165 ilk başta garip gelmişti ama alıştım onun boyuna,çocuklarım da kısa olma eğilimli sanki ,uzun değiller ama orta boylular şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…