Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Allah eşiyle ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin, katıldığım bir kokteylde yakından gördüm çok albenili bir adam.
Vayyy sayın Mune, dünya gözüyle gördünüz yani kendisini. Bakışları inanılmaz ve özgüven beni çok etkiler ki kendisinde mevcut. Boy pos takıntısını bir kenara attırır. Allah sahibine bağışlasın, çocuklarıyla beraber ...

Vayyy sayın Mune, dünya gözüyle gördünüz yani kendisini. Bakışları inanılmaz ve özgüven beni çok etkiler ki kendisinde mevcut. Boy pos takıntısını bir kenara attırır. Allah sahibine bağışlasın, çocuklarıyla beraber ...
Özel hayatında nasıldır bilmiyorum ama kokteyldeki hali gayet beyefendiydi, kaşı gözü güzel Allah için ama tabii herkesin beğenisi farklıdır, ben severim Tarkan'ı.

Ben 172 yim, saçlarım kıvırcığa yakın ve çok, sanırım kabarık da olmasından kaynaklı daha uzun göründüğümü söylerler. Eşim benden 7-8 cm daha uzun ama bana aynı boydayız gibi geliyor 🤷‍♀️
pek hatırlamıyorum, belki evliliğimizin ilk zamanlarında giymemişimdir topuklu falan ama şu an hiç öyle bir kaygım yok. Canım isterse giyiyorum 10 cm topuğu, zaten boya on cm etkisi olmuyor onun. Olsa da hiç önemli değil birkaç cm fark. Gönül isterdi ki 190 olsun ama değil işte😂

Ay hepsi bu muymuş😂😂
Türkiye ortalamasının beş cm altında bir kadının ülke ortalamasında bir erkek boyunu beğenmeyip yine de boyuna takmazdım sanırım dediğini okudum biraz önce 😂
Türkiye'nin kadın boyu ortalaması 1,60 mıymış🤔 O zaman neden çoğunluğumuz pijamaların bile boyunu kestiriyor, paçası lastikli eşofman bulunca mutlu oluyorum🤣 bıktım paça kesmekten.
Keşke tekstil sektörümüz iç piyasayı da düşünüp 1,5 metreler için de üretim yapsa.

Son düzenleme:
Bence sizi azda olsa düşündürmüş bu durum şekil şahsi fikrim önemli değil gerçekten ilerisi için huy çok daha önemli ama bir çok açıdan bakmak lazım eğer etrafınızda (aileniz arkadaşlarınız vs.)gibi kişilerin düşünceleri sizi çok etkilemiyorsa göz ardı edebilirsiniz aksi halde sürekli önünüze çıkan bir sorun olur

Şöyle ki Tarkan ünlü olmayan bir kızçeyle evlendi. Bazen diyorum ki az zorlasaymışım beni alırmış🤪🤪

Evet ya Evlendigi kiz gayet normal bir kız (gerci eşi hakkinda bir sey de bilmiyorum sadece hayrani oldugunu biliyorum) hani dunya stari diyince hep kendi cevresinden olan model, manken ayarinda kadinlar bekliyor insan. 😬 Arada istisnalar oluyor tabi.
O durumda ben de şans yuzume guldu der zorlamazdim. 😁

Türkiye'nin kadın boyu ortalaması 1,60 mıymış🤔 O zaman neden çoğunluğumuz pijamaların bile boyunu kestiriyor, paçası lastikli eşofman bulunca mutlu oluyorum🤣 bıktım paça kesmekten.
Keşke tekstil sektörümüz iç piyasası da düşünüp 1,5 metreler için de üretim yapsa.

O kadar kisa kadinlar coook yok aslinda ben 157yim mesela benden kisa kadin da cok gormuyorum, arada nadiren cikar. 🙄 Okuldayken bile boy sirasina soktuklarinda hep ya sonuncu ya da sondan 2. 3. Filandim daha ileri gittigimi hatirlamiyorum.😁😁😁

Bu arada hiç pantolon pacasi kestirmiyorum boyuma uygun pantolonlar hep bulurum.

3 cm fark ıle arşı mı gordunuz sankı sız 190 o 170 gıbı konusmussunuz da :KK70:
yasınız kucuk sanırım

ınsanların fızıksel zevklerı begenılerı ısteklerı olabılır bazıları esım uzun olsun der bazıları esım cok zayıf bazıları kılolu sever buna kımse bırsey dıyemez kısısel zevklerdır
ben uzun boylu severım boyumda uzun esımde uzun . ama esım kısa olsaydı da severdım sanırım sevıyor olmama ragmen kısı kısa oldugu ıcın de vazgecmezdım yanı

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
İyi akşamlar ben ve eşim aynı boydayız. Yanyana gelince ben uzunum diyorum o hayır ben diyor. Aynı boydaki kadın ve erkekte kadınlar daha uzun duruyormuş. Topuklu falan Allah'tan çok giymiyorum benim için sıkıntı olmadı. Seviyorsan ya da sevebilirsen senin için de sıkıntı olmaz.

X