Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Erkeklerde nedense boylar daha kısa duruyor. 170 kadınla 170 erkek kesinlikle yanı değil, olamaz. Benim de zamanında hoşlandığım kişiler hep benimle aynı boyda ya da biraz kısa olan kişiler oluyordu. Kimisiyle iyi kimisiyle kötü anlaştım. Hiç sorun değil bence. Önemli olan anlaşabilmek, ten uyumu

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Bence hiçbir problem yok iki gönül bir olsun yeterki . Fiziksel özelliğini beğenmemezlik yapıp ayrılsan bile ilerde başka birini bulursun evlenirsin evlendikten 3 ay sonra bi kaza geçirir bi ayağı topallar ömür boyu mesela Allah korusun. O yüzden böyle şeyleri seviyorsanız birbirinizi anlaşıyorsanız problem yapmayın🥰 ama çevreye kulakları tıkamak çok önemli çünkü onlar hep konuşur konuşur konuşurrr.... insanı herşeyden soğuturlar....

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Aynı boy çok sorun olmaz aslında. Yani adamın boyu sıkıntılı değil sen uzunsun 🙈 tabiki anlaşmak önemli. Şöyle 185 yakışır dışardan bakınca ama anlaşamadıktan sonra ne anlamı olur. Ben 165 im. Kendimden kısa asla istemezdim. Şükür allah gönlüme göre verdi hem kapı gibi hemde anlaşıyoruz.
anlaşmak en önemlisi. Allah gönülüne göre versin.

Bu çift o kadar tatlı ki... Çok güzel örnek olmuş. Bayılıyorum bu ikiliye, mutlulukları uzaktan bile belli oluyor. Hele ki birbirleriyle olan dostlukları da çok dikkat çekici. Gidip biraz stalk yapasım geldi.. Çok imreniyorum. :KK68:

Ben bu çifti pek yakıştıramıyorum açıkçası😶 Sophie Turnera yazık oldu bence cücük Jonas kardeşle evlendi🤦‍♀️

Benim boyum 1.78 erkek arkadaşım da 1.75 ya da 1.76 ama oldukça kalıplı bir çocuk olduğu için -ki ben de ince kemikli bir kız değilimdir- boy farkımız hiç göze batmaz. Ben zaten boya posa takılan biri hiç olmadım. Erkek arkadaşım da sorun etmiyor tabi topuklu falan giyemem o ayrı😅 uzun lafın kısası karşılıklı uyum varsa ve hisler gerçekse yaş, kilo, boy vs sadece rakamdan ibaret.

Benim eşimle aramda 7-8 cm var. Topuklu giyememek dışında sorun olmuyo seviyosan gerisi önemli değil ama onun çevresinde arkadaşlarında falan dalga geçen olursa canı sıkılabilir

Topuklu giymezsin bisey olmaz :)

Merhaba kızlar 😊

15 cm fark olan çift gördüm. Kadın 180 erkek 165 .iki çocukları var neden olmasın. Ama çok begensen içine çok sinse boyunu görmezdin bence

Ben kendim kisa boyluyum onun icin bana daha kisa olamaz 😀ama cokta uzun olmasini istemezdim esim bana uygun sorun yasamadik ama gelmissin en 3 santimden bahsediyorsun yaa😁😁takintin var bunun uzerinde durman lazm bence

Bana yaratır ya maalesef. Hadi topuklu giyip uzun olmak falan sıradan artık ama günlük hayatta istemezdim benden kısa birini. Görsellik benim için önemli herkes için önemli bakmayın aşk meşk diyenlere hiç 😂
Görsellik kalici ikinizde yaslancaksiniz.Kalp heyecan önemli.Bence seven icin hersey guzel gorunur takilmaz bence daha yeni olduklari icin takilmistir zamanla asacaktir buyuk konusmamalisiniz

Merhaba kızlar 😊

Ben umursamam dedim ama boyum 152 benden kisa birisinepek denk gelmedim. Kadin ya da erkek. :)
Fakat goze guzel gelmesi önemli diyedüşünüyorum. Diğer kalan herşey hikaye bence

Merhaba kızlar 😊

Bende 165im eşimde ama aynı boyda olunca kadınlar daha uzun gibi duruyor erkeklerden biz hiçbir sorun yaşamadık eşim ilk başlarda topuklu giyince kasılıyordu ama onuda aştık önemli olan bu değil bence :)

Görsellik kalici ikinizde yaslancaksiniz.Kalp heyecan önemli.Bence seven icin hersey guzel gorunur takilmaz bence daha yeni olduklari icin takilmistir zamanla asacaktir buyuk konusmamalisiniz
Ben bencesini söyledim hanımefendi sizce öyleyse siz öyle yapın. Fiziksel olarak partneri beğenmemek sonradan aşılacak bi durum değil ayrıca o his ya vardır ya yoktur. Beğenmiş olsa aşık olsa bu konuyu hiç açmazdı konu sahibi.

Uzun boy iyiydir :) ama çok aşığım,çok iyi anlaşıyoruz diyorsan ona birşey diyemem. Ben kısa boylu olanlarla ilerleyemedim. Eşim de fazla uzun değil ama benden uzun idare ediyoruz:)

Merhaba kızlar 😊

Ben 1.55 im. Öyle biriyle karşılaşmadım hiç. Bence dert etmeyin sürekli topuklu girmiyorsaniz tabi

X