Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
İnsan kendinde olmayanı beğeniyorsa demek

Benim kocamın eski sevgilisi 186’lık bir voleybolcuymuş mesela. Adamın bütün eskileri uzun ince kadınlar kendisi de kıllı göbekli bir 178’lik
Maşallah yaa ben de uzun boylu kadınları çok beğeniyorum, gerçekten insan kendinde olmayanı beğeniyor. (Ben karşı cinste kısa beğeniyorum)
Bazen ünlülerden konuşuyoruz benim beğendiğim ünlü Yalın mesela eşim uzun sayılır bize göre, 182 ama onun beğendikleri de Nil Karaibrahimgil (150 boylarında ) ya da Merve Özbey gibi kısa boylu kadınları beğeniyor. Erkek olsam favorim Asuman Krause filan olurdu kesin... Hem esmer hem uzun.
Ben sarışın ve kısayım

Cidden insan kendinde olmayanı beğeniyor demek ki. Erkek olsam kimi beğenirdim diye düşündüm bulamadım

Cidden insan kendinde olmayanı beğeniyor demek ki. Erkek olsam kimi beğenirdim diye düşündüm bulamadım
Yorumları okuyunca Allah'tan erkek olmamışım dedim nihayetinde genetik özellikler belli, kısa bir adamcağız olacak ve evde kalacakmışım

Bence uzun kadınlar kısa erkeklerle eşleşip bir sonraki nesile uzun boy gen aktarımı yapabilirler

Konu sahibini ilişkisi hakkında destekliyorum

Çok yakınımda var çokça mutlular, benim boyum uzun eşimin de öyle çevremizdekilere göre uzunuz ama aynı boydayız. Asla topuklu giyemiyorum hani çok beğensem bile giyemiyorum yanında dolaşamam diyor, topuklularımı öylesine özledim ki yerden birkaç cm yüksek olmak beni mutlu eder gibi geliyor artık kendimden kısa biriyle evlenmezdim ama aynı boydaki ile evlenmek de aynı kapıya çıkıyormuş takıntınız varsa iyi düşünün derim

Benm sevgililerimle hep aynı boyda olmuşumdur hemen hemen ama boy uzun olunca ülkemizin boy ortalaması belli zaten diyerek takıntı haline getirmemeye başldım 1.75 diyosun bak zaten erkeklerin boy ortalaması bu genelde yukardan bakmak zorundasındır dert etme boyu posu olmasada olur

Ben de bu olayı anlamıyorum. Bir kadının kilosuna laf edilince kıyametler kopuyor üstelik kilo değiştirilebilir bir şey. Ama boy konusunda herkes pek bir acımasız. Tercih etmeyebilirsiniz en doğal hakkınız ama ilerideki çocuklarınıza acırdım tarzı yorumlar çok kötü. Kısa boy acınacak bir durum değil. Ben 168’im reddettiğim 187 lik erkek de oldu deli divane aşık olduğum 172 lik erkek de oldu. Hal-tavır iletişim biçimi ve aradaki elektrik çok önemli. Pazardan karpuz seçer gibi sevgili seçilmez ki.

Bir erkeğin boyu kısa olup kızın boyu uzun durması hoş durmuyor.
eğerkii adam kısa boyluysa kızda ona göre birazdaha kısa olsa daha çok yakışıyorlar..

Valla erkekler önünde sonunda arızalı tipler oluyor.
Eğer o arızayı çekmek kacinilmazsa en iyisinin arızasını çekeyim isterim.
O yüzden bu niye kısa biri olsun ki

İki tarafta sorun etmiyorsa ve sonra da etmeyecekse önemli bir fark yok bence .çok fark yok sonuçta. Anlasiyorsaniz devam edin bence

Benimle esiminde ayni durum ama kalpler bir olsun dedim tabi çevrede aşırı tepki oluyo laf oluyoda hiç takmıyorum

Ben 155 boyundayim kendim kısa olmama rağmen boy çok önemli benim için eşim 175 anca uzun geliyor bana daha kısa olmasını istemezdim. Tabi karakter çok iyise boyun kısalığının önemi kalmaz

Bu konu ile ilgili neden bildirim aldim ki? Bir pigmeyle beraber olmayi istemem ya da istememem bu kadar mi onemli
Haftasonu epeyce reyting de almıştı konu ama yetersiz geldiyse demek.

Bu tarz konularda ayy asla diyenlerin bir an evvel gerçek aşkla tanışmasını temmeni ederim bu vesileyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…