- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
Maşallah yaa ben de uzun boylu kadınları çok beğeniyorum, gerçekten insan kendinde olmayanı beğeniyor. (Ben karşı cinste kısa beğeniyorum)İnsan kendinde olmayanı beğeniyorsa demek
Benim kocamın eski sevgilisi 186’lık bir voleybolcuymuş mesela. Adamın bütün eskileri uzun ince kadınlarkendisi de kıllı göbekli bir 178’lik
Bu cinsiyetçi yaklaşımından dolayı seni kınıyorumErkek demiyoruz onlara
Cidden insan kendinde olmayanı beğeniyor demek ki. Erkek olsam kimi beğenirdim diye düşündüm bulamadımMaşallah yaa ben de uzun boylu kadınları çok beğeniyorum, gerçekten insan kendinde olmayanı beğeniyor. (Ben karşı cinste kısa beğeniyorum)
Bazen ünlülerden konuşuyoruz benim beğendiğim ünlü Yalın meselaeşim uzun sayılır bize göre, 182 ama onun beğendikleri de Nil Karaibrahimgil (150 boylarında ) ya da Merve Özbey gibi kısa boylu kadınları beğeniyor. Erkek olsam favorim Asuman Krause filan olurdu kesin... Hem esmer hem uzun.
Ben sarışın ve kısayım
Yorumları okuyunca Allah'tan erkek olmamışım dedim nihayetinde genetik özellikler belli, kısa bir adamcağız olacak ve evde kalacakmışımCidden insan kendinde olmayanı beğeniyor demek ki. Erkek olsam kimi beğenirdim diye düşündüm bulamadım
Çok yakınımda var çokça mutlular, benim boyum uzun eşimin de öyle çevremizdekilere göre uzunuz ama aynı boydayız. Asla topuklu giyemiyorum hani çok beğensem bile giyemiyorum yanında dolaşamam diyor, topuklularımı öylesine özledim ki yerden birkaç cm yüksek olmak beni mutlu eder gibi geliyor artıkMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Benm sevgililerimle hep aynı boyda olmuşumdur hemen hemen ama boy uzun olunca ülkemizin boy ortalaması belli zaten diyerek takıntı haline getirmemeye başldım 1.75 diyosun bak zaten erkeklerin boy ortalaması bu genelde yukardan bakmak zorundasındırMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Valla erkekler önünde sonunda arızalı tipler oluyor.Merhaba kızlar
İki tarafta sorun etmiyorsa ve sonra da etmeyecekse önemli bir fark yok bence .çok fark yok sonuçta. Anlasiyorsaniz devam edin benceMerhaba kızlar
Benimle esiminde ayni durum ama kalpler bir olsun dedim tabi çevrede aşırı tepki oluyo laf oluyoda hiç takmıyorumMerhaba kızlar
Bu ne kadar aciz ve leş bir yorum.. ve epey eğlendirici geliyor size böyle konuşabilmek.Bu konu ile ilgili neden bildirim aldim ki? Bir pigmeyle beraber olmayi istemem ya da istememem bu kadar mi onemli
1.75 kısa mi? Ülkenin boy ortalaması kaç Allah aşkına sanarsın Türkiye değil İsveçizBen istemezdim sanırsam
1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım
Haftasonu epeyce reyting de almıştı konu ama yetersiz geldiyse demek.Bu konu ile ilgili neden bildirim aldim ki? Bir pigmeyle beraber olmayi istemem ya da istememem bu kadar mi onemli