Gönül sevince bazı şeyler önemsenmiyor, kibarlık iyi bir şey belki ama bana göre değil, rahmetli babam çok becerikli bir adamdı, sıfırdan araba yapar kafası o kadar çalışan becerikli bir babaydı, aşk bu tabii ama eşimle flört etmeye başladığımda eli her işe yatkın mı diye baktım, onu yapamam bunu beceremem deseydi ne yapardım bilmiyorum
İlk bakışta çekim gücü olur hani, bakışı veya görünüşü cezbeder, o zaman boyuna tipine bakarsınız ama flört etmeye başlayınca iş evliliğe de dönmeye başlamışsa farklı niteliklere bakıyorsunuz, mesela adam çalışmaya yanaşmayan tembel biriyse, flört ederken dahi agresif davranıp saçma kıskançlıklar yapıyorsa ya da sizi aşağılayıp hor görüyorsa 2 metre boyu brad pitt görüntüsü olsa kaç yazarÇok standart kişilerdeniz biz. Hiç boy posa bakmadım. Hatta biz görüşürken herkes sen buna nasıl baktın dedi. Yani çok saçma muhabbetler bunlar. Kesinlikle öyle. Bize zaman sonra dış görünüş ikinci hatta üçüncü plana gidiyor. Bakımlı olsun yeter
Sevmemişseniz karşınızdakinin her şeyi göze batıyor, kendimden örnek vermiştim babamın tanıdığının oğlu beni uzaktan sevmiş demiştim, çocuk belki yakışıklıydı ama bana göre değildi, ailesinin ve kendisinin konumu itibarı düşünülünce belki başka kızlar hemen kabul ederdi ama ben bir sürü bahane sıraladım, ya düşünün kırmızı pantolon giymesi bile benim için reddetme sebebiydi, aynı pantolonu belki eşim giyse gözüme batmayacaktı çünkü sevdim.Gönül sevince demişiniz aklıma bir konyalı olarak şu söz geldi
Mevlânın sözü
Gönül sevince diken bile gül olur...
Boy pos bunlar sevmeyen kişilerin ayrılmak için buldukları sebebler
Hani vardır ya efsane söz mecnuna demişler leyla kara kuru biri nesini sevdin böyle yandın diye mecnunda bide benim gözümle gönlümle baolsanız demiş
Sevgi olunca gözde dilde bağlanır yeterki sevgi saygı olsun gerisi laf
Ben kriter olarak akıllı adama bakarım önce.esprili de olacak yoksa çekilmez ömür boyu. En en en önemli kriterimde iyi baba olur muyduÇok standart kişilerdeniz biz. Hiç boy posa bakmadım. Hatta biz görüşürken herkes sen buna nasıl baktın dedi. Yani çok saçma muhabbetler bunlar. Kesinlikle öyle. Bize zaman sonra dış görünüş ikinci hatta üçüncü plana gidiyor. Bakımlı olsun yeter
Kırmızı pantolan da giymesin yaaaSevmemişseniz karşınızdakinin her şeyi göze batıyor, kendimden örnek vermiştim babamın tanıdığının oğlu beni uzaktan sevmiş demiştim, çocuk belki yakışıklıydı ama bana göre değildi, ailesinin ve kendisinin konumu itibarı düşünülünce belki başka kızlar hemen kabul ederdi ama ben bir sürü bahane sıraladım, ya düşünün kırmızı pantolon giymesi bile benim için reddetme sebebiydi, aynı pantolonu belki eşim giyse gözüme batmayacaktı çünkü sevdim.
Birbirinizi seviyorsanız bence boy vücut yapısı vs aranızda sorun olmuyor, eşimin bana boyun kısa, bacağın şöyle, gözlerin böyle deyip kulp taktığını bilmem, ilk bakışta dış görünüş cezbedebilir ne bileyim belki uzun boylu ince belli, yürüdü mü yeri sarsan bir albenisi var mı diye bakılıyordur da konuşmaya başlayınca görüntüsünü yıkıp geçiyorsa dış görünüşün bir anlamı kalmıyor.
Ben bunu yazanın tipini çok merak ettim. Kimseyi kapağına göre yargılamamak lazım. Içeriği görünce insan bi kapağı da görmek istiyor.Kadın kısalara dötü yere yakın uzunlara da az zekalı demiş ve banlanmış. Heyyy allahımmm komplekslerinde boğulmuş resmen
Sevmemişseniz mümkünü yok evlilik yürümez, ki karakteri sağlam değilse, dürüst değilse, vicdan merhamet yoksa tembelse sevgi de yetmiyor, biriyle evlenmek için birçok kriterin bir arada olması gerekiyor, boy bu kriterlerin taaa sonunda yer alır benceKırmızı pantolan da giymesin yaaa
Şaka bi yana
Aynen sevgi olunca herşey yolunu buluyor yoksa yıllarca süren evlilikler nasıl yürüsün sorunların nasil ustesinden gelinsin ALLAH herkesin karsisina sevip sevilecegi kişileri çıkarsın
Yetmez elbette, eski sevgili sağlam bir yapıya sahip olsaydı babası sorun olmazdı.İşte ben de bunu diyorum.Dış gorunuş onemli diyince baştan sona butun ilişkiyi dış gorunuş uzerine kurmuş olmuyoruz aslinda. İlk bakışta çekim alma acisindan onemli, sonrasinda bakilacak bir suru başka şey oluyor.
1.90 dedigim sevgilim ODTÜ de okuyordu o zamanlar. İstesem evlilige kadar inatla gotururdum o cocugu ama babasi beni ne yapardi bilmem cesaret edemedim o adami kp yapmaya.Asiri otoriter, baskin bir babaya sahipti ve bu sevgili halimize bile asiri derecede yansiyordu, ilişkiye devam edemedim. Ne okudugu okul, ne meslek, ne boy bunlarin hiç biri tek başina bir ilişkiyi goturmuyor zaten.
Biz çok güzel muhabbet ederiz acayip hemde. Hiç susmayızBen kriter olarak akıllı adama bakarım önce.esprili de olacak yoksa çekilmez ömür boyu. En en en önemli kriterimde iyi baba olur muydu
Sevmemişseniz mümkünü yok evlilik yürümez, ki karakteri sağlam değilse, dürüst değilse, vicdan merhamet yoksa tembelse sevgi de yetmiyor, biriyle evlenmek için birçok kriterin bir arada olması gerekiyor, boy bu kriterlerin taaa sonunda yer alır bence
Yetmez elbette, eski sevgili sağlam bir yapıya sahip olsaydı babası sorun olmazdı.
İyi ki benden uzun kız isterim demiyorlar yoksa alternatiflerim naim süleymanoğlu ve Maradona olurdu. E biri evli öbürü de çok uzak ülkedeydiİyi ki erkekler de bizim gibi değil . Düşünsenize kız arkadaşım benden uzun olsun kısa istemiyorum
Bir önemli kriter daha, ailesine saygı duysun hürmet etsin ama anne babasının karşısında pısırık olmasın.Kesinlikle oyle. Biraz saglam duracagini bilsem devam ederdim ama daha sevgiliyken babasi kabus olmuştu.Mumkun degildi.
Bir önemli kriter daha, ailesine saygı duysun hürmet etsin ama anne babasının karşısında pısırık olmasın.
Oğlumu nasıl ağlatırsın mıAyy adam beni arayip sen benim oglumu nasil aglatirsin diye beni bir fırçaladi telefonda.( Alti ustu ayrilmak istemiştim zaten)Aklım cikti resmen hayatimda ilk defa oyle birsey yasadim ve adamla tanişmişligim bile yoktu. Tanişsam kimbilir bana neler yapardi.
Gerci eşimin annesinin icinden benim sacimi basimi yolmak geçmiş bir defa kendisi evlendikten sonra soylemişti bana.Sevilmiyorum sayin ebevenyler tarafindan.
Oğlumu nasıl ağlatırsın mı
Oğlu baba ben bu kız yüzünden ağladım ühüüü demiş demek ki
Verilmiş sadakanız varmış, o kişiden eş olmazmış
Uzunlar biz kısaları kaptı diyelimKonudan anladığım; bütün uzun adamları kısa kadınlar kapmış, bize kısa adamlar kalmış
İnsan kendinde olmayanı beğeniyorsa demekUzunlar biz kısaları kaptı diyelimbenim üni.deyken çok uzun bu yaa deyip reddettiğim biri vardı mesela... Hep taliplerim uzundu ama hoşlandıklarım kısa boyluydu. Kısa boylu erkekler de bana bakmıyordu uzun boylu kızları beğeniyorlardı değişik işler..
Erkek demiyoruz onlaraEE şimdi neye karar verdik. 1.80 aşağısını sevgili- eş olarak almıyoruz dimi