- 26 Nisan 2021
- 98
- 128
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumum gayet normal. Mideniz bulaniyorsa gozardi edin beniBu ne kadar aciz ve leş bir yorum.. ve epey eğlendirici geliyor size böyle konuşabilmek.
Anlarım kısa boylu biri ile birlikte olmamanızı ama bu üslup gerçekten mide bulandırıcı.
Ben eski esimden 10 cm uzundum. Ben kesinlikle boyle birisiyle birlikte olmam demek istemiyorum yani. Bu konuyla ilgili bildirim niye aldik diyorumHaftasonu epeyce reyting de almıştı konu ama yetersiz geldiyse demek.
Bu tarz konularda ayy asla diyenlerin bir an evvel gerçek aşkla tanışmasını temmeni ederim bu vesileyle.
Boyu uzun olup aklı kısayla anlaşabilirsen terk et o çocuğu o zaman ne kadar saçma yaa . Benim ablam eniştemden uzun gayette güzel anlaşıyorlar hiçte sıkıntı değil. Empati yap bakalım ya sen kısa olsaydın ne olacaktı boyu deve gibi olup aklı cücük olanlarıda gördük akıl önemli ve kalbi güzel bir insansa sıkı tut derim bu devirde anlaşmak önemliMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Biz bunları cetvelle anlattık olmadı mezura ile anlattık, beş on ile anlattıkYa bu konuyu yeterince irdelemedik mi zaten günlerce? Bu ne şimdi?
Kadın erkeğe göre daha uzun durur yani 175 boyundaki kadinla 180 boyundaki erkek ayni boyda görünür benim eşim 175 benim boyum 167 sanki ben ondan uzun durulmuşum gibi geliyo ama metere var göz varMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Insanların boyunu alaya edip gülmek.. ve Bunu normal diye adlandırmak.Yorumum gayet normal. Mideniz bulaniyorsa gozardi edin beni
Elinizde metre var anladığım kadarıyla ve Allah başka dert keder vermesinMerhaba kızlar