Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Haftasonu epeyce reyting de almıştı konu ama yetersiz geldiyse demek. 😂

Bu tarz konularda ayy asla diyenlerin bir an evvel gerçek aşkla tanışmasını temmeni ederim bu vesileyle. 🌸
Ben eski esimden 10 cm uzundum. Ben kesinlikle boyle birisiyle birlikte olmam demek istemiyorum yani. Bu konuyla ilgili bildirim niye aldik diyorum 😅

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Boyu uzun olup aklı kısayla anlaşabilirsen terk et o çocuğu o zaman 🤔 ne kadar saçma yaa . Benim ablam eniştemden uzun gayette güzel anlaşıyorlar hiçte sıkıntı değil. Empati yap bakalım ya sen kısa olsaydın ne olacaktı 🤔 boyu deve gibi olup aklı cücük olanlarıda gördük 😁 akıl önemli ve kalbi güzel bir insansa sıkı tut derim bu devirde anlaşmak önemli

Şuraya Türkiye boy ortalamasını koyayım da kapatalım konuyu.

A1672B60-EFDE-4067-AA66-996B312A7FD2.jpeg

İncelemek isteyenler için link:Dünya genelinde ortalama insan boyu - Vikipedi

Ben dış görünüşe dikkat eden biri olduğum için olmazdı benim de boyum 170den fazla en azından benle denk olsun isterdim herkesin tercihi siz takmayan biriyseniz neden olmasin

Sorun yaratır mı sorunuza cevabım Elbette ki sorun yaratmaz neden sorun yaratsin ki. Ama tercihiniz midir diye sorsaydınız bir kaç cm kısa olmasını onemsemezdim ama erkekler oldukları boydan ve kilodan biz kadınlara göre daha ufak tefek görünüyorlar. Omzumda kalan çelimsiz bir adam olması bana kendimi dev gibi bir kadinmisim gibi hissettiriyor. Yani tüm diğer kriterlerime uyuyorsa yine hayır demezdim ama direk tercihimdir de diyemem. Kendimi erkeğin yanında güzel ve alımlı hissetmek isterim.

Benim boyum 1.50 bence benden kisa erkek yoktur. Esim 1.73 yani cokta boy takintim yokturr o kadar uzun olmasada olurdu

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Kadın erkeğe göre daha uzun durur yani 175 boyundaki kadinla 180 boyundaki erkek ayni boyda görünür benim eşim 175 benim boyum 167 sanki ben ondan uzun durulmuşum gibi geliyo ama metere var göz var

Benim annem 170 babam 175 ve zayıf olduğu için de olsa gerek annem hep babamdan uzun durur hele blr de topuklu giydiğinde🤭 ama onlar için hiç sorun olmadı severek görerek evlenmişler sonuçta🤣🤣 benim için sorun olurdu benim de boy 170 eşimin ise 180 en ideali arada en az on cm diye düşünüyorum topuklu giydiğinizde büyük fark olmaması için ve ayrıca biz eşimle bazen şakalaşırız boyum şu kadar olsaydı yine beni sever miydin diye😅 gerçekten seviyorsanız sorun etmeyin ama yeni başlamış bir ilişkiyse iyi düşünün derim bir süre sonra kendinize yakıştırmayabilirsiniz

Yorumum gayet normal. Mideniz bulaniyorsa gozardi edin beni
Insanların boyunu alaya edip gülmek.. ve Bunu normal diye adlandırmak.
Boyum 1.57 ve hiç bir kompleksim yok. Ama sizin gibi insanları görünce çok merak ediyorum. Burda yazdığınız kadar var mısınız diye. Yoksa komplekslerini bu şekilde mi örtbas ediyorlar diye :halay:

Merhaba kızlar 😊

Elinizde metre var anladığım kadarıyla ve Allah başka dert keder vermesin

Size çok sevdiğim bir filmi onereyim:

Aşkın Gözü Kördür (Un homme à la hauteur)​

Belki o da sırf siz uzunsunuz diye sizinle birlikte olmak istiyordur bilemem ama uzun, güzel, zengin, zayıf vs diye başlayan ilişkiden hayır gelmeyeceğini bilirim.

Esim benden net 30 cm uzun. Sevgililerim de en az 20 cm uzundu. Gorusumu beyan ettigime gore saygilarimi sunup konudan cekiliyorum. 😌

X