Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Cok kisayim ve cok ezigim ben ben uhu uhu ve bu kisaligimin hincini kk ve benzeri platformlarda klavye delikanliligi yaparak bastiriyorum cunku bu level bir issizim ve hayattan beklentim sadece bu

Kadınla erkek aynı boysa erkek hep kısa görünür neden bilmem ama bu böyle

Cok kisayim ve cok ezigim ben ben uhu uhu ve bu kisaligimin hincini kk ve benzeri platformlarda klavye delikanliligi yaparak bastiriyorum cunku bu level bir issizim ve hayattan beklentim sadece bu
Ben de tam olarak bu olduğunuzu düşünmüştüm. Bir de müthiş güzelsinizdir, ekleseydiniz keşke

1.72 boyum olaydı aah ahhh

Bence gerçekten anlaştığınız biriyse hiç sorun etmeyin fiziksel görüntü önceleri daha çok gözüne batıyor insanın ama ilerledikçe hele evlenince hiç bir önemi kalmıyor Önemli olan anlaşmak

Yıllar önce Bayülgen ' e sormuşlardı "sevgilileriniz hep manken ve siz onlardan kısasiniz, sorun olmuyor mu" diye. Kendisi de " yoo neden sorun olsun ki biz onlarla yatakta basketbol oynamıyoruz" demişti Kimisi ayıplamıstı bu cevabı kimisi gülmüştü. Bence zekice ve yerinde bir cevaptı. Birbirini beğenip tercih etmiş insanlara böyle soru sormak bu cevabı almaya da açık olmayı gerektirir. Yanlış anlasilmasin konu sahibine atıfta bulunmuyorum. Ama bu sorunun genel cevabına göre karar veremezsiniz. Çünkü herkesin partner tercihi ve sonucunda hissedecekleri kendisine özeldir. Anketiniz %90 kısa boylu tercih ederim çıksa da siz birbirinize yakismadiginizi hissedecekseniz bu gerçek değişmeyecek.

Benim boyum 173 eşim 170 evliyiz mutluyuz çok şükür. Eşim spor takılır ve ayakkabısını hafif yükseklerden alır. İllaki farkediliyo ama neler gördüm ben dev gibi adamlar girdi hayatıma hiç yer tutamadılar. İnanın klişe ama insan olmadıktan sonra boyununda bi ehemmiyeti kalmıyo.
içten içe bazen özel davetlere gittiğimizde biraz takılmıyo değilim ama seviyorum seviliyorum bu bana ziyadesiyle yetiyo

Ben orta boylu olduğum için benden kısa erkek istemezdim. Nişanlımla aramızda 7-8 cm var. Bir erkeğe göre kısa sayılır. Yani benim kriterlerimin altındaydı. Sevdikçe bunu sorun etmemeye başladım. Ben çevremdeki insanların yorumlarından çok etkilenen bir insanım. Bu nedenle başlarda sorun etmiştim. Sonra düşündüm, ben çok uzun değilim neden illa hem çok yakışıklı hem de çok uzun yani mükemmel birini istiyorum. Simdi yorumları da okudum. 1 buçuk metre kadınlar uzun boylu erkek istiyor. Belki bu boy takıntısından kurtulmamız gerek. 1.70 boyunda erkek mi olur be diyorsak ay 1 buçuk metre kadın mı olur da denir, küçücük göğüs mü olur, ay öyle kalça mi olur... dönüp aynaya bakmak lazım

Merhaba canım ben de eşimden 2 cm uzunum sıkıntı olmuyo sadece topuklu giyemiyorum muhabbetiniz iyiyse sıkıntı olmaz bence

Lisede sınıftan bi erlek bi kıza çıkma teklif edip bu sebeple reddedilmişti
Sonra konuşuyoruz sordu bana
Ya o onu bahane etti başkası var diyemedi dedim

Sen sorun etmiyosan boyu benimle çık demişti ve 1hafta okuldan kaçmıştım konu unutulsun ve bidaha açılmasın diye ne çocukmuşuz beee

Aşkın yaşı yok diyoruz da boyu mu var yani
Şuan bu fark gözüne batıyosa sorun olur
İnsan sevdiğini eksikleriyle kusurlarıyla sever

Dışardan gelecek tepkileri önemsemeyin, kalbinizin verdiği tepkiye bakın

İçiniz almıyorsa boşverin karşınıza başkaları çıkacaktır.

Ama seviyorsanız bunu sıkıntı olarak görmeniz üzerine düşünmeniz normal değil.

Birkaç cm sorun deildir anlastiyorsaniz hiç takilmayin

Tabiki de kafaya takma . Önemli olan iyi insan olması

Boy kilo saç rengi bunlar insanları anlatırken tarif edeceğimiz seylerdir ...

Yani bugün boya takılan insan yarın zayıflayınca yada sismanlayinca da takılır diye düşünüyorum ...

Düşünce duygu ve hisler önemli onu alamadiysaniz yada bunu aramiyorsaniz bosverin derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…