Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Adamın boyu posu yerinde ama bir vida sıkılacak babaaa diyor. Babası yapana kadar ben hallediyorum
Çok kibar yetiştirmiş ailesi. O yüzden bol bol poşet taşıttırıyorum
Gönül sevince bazı şeyler önemsenmiyor, kibarlık iyi bir şey belki ama bana göre değil, rahmetli babam çok becerikli bir adamdı, sıfırdan araba yapar kafası o kadar çalışan becerikli bir babaydı, aşk bu tabii ama eşimle flört etmeye başladığımda eli her işe yatkın mı diye baktım, onu yapamam bunu beceremem deseydi ne yapardım bilmiyorum

Muneciğimmm sen de kısaydın yanlış hatırlamıyorsamgel sarılalım kısa kadınlar olarak

Muneciğimmm sen de kısaydın yanlış hatırlamıyorsamgel sarılalım kısa kadınlar olarak
1,5 metreyim 1,80 kocayla evliyim Özellikle aramadım da uzun geldi beni buldu, ay hatta biz flört ediyoruz ben soğan cücüğü kadarım eşim boylu diye eşimin çevresinden bir kız ki sonradan sözde benim de arkadaşım olmuştu, boylu yakışıklı çocuk bula bula seni mi buldu demişti, hap gibiymişim
E ben ne yapayım adam ısrarla ille de sen dedi, kapıdan kovsan bacadan girer muneee diye, vitamin hapıysam demek
Şaka bir yana da kendimle ilgili takıntılarım yoktur, eşim uzun diye komplekse girmedim, yanında topuklu giyeyim de boy farkı anlaşılmasın demedim hiç, o yüzden alınmam öyle yere yakın, hap gibi kadın, ay uzun boylu adamlar soğan cücüğü gibi kadınlarda ne buluyor vb sözlere.

Bu eli işe yatkın mı durumunu hiç göz önünde bulundurmamıştım evdeki becerikli benim abla Çok seviyorum tamir montaj işlerini. Gerçi benim ailemdeki erkekler de böyleydi. Babam kardeşim ve eşim inşaat işindeler ama beceremezler

Bende aynısının çok uzun olmayanı var Artık kasmıyorum, yapabileceğim bişeyse yapıyorum değilse usta çağırıyorum.

Beceriksiz olması yetmez gibi bir de sakar üstelik
Sakar mı O sıkıntı sadece. Ama birinin elinden gelecek şeye usta çağrılması zoruma gidiyor ya. Neyse o açığı da ben kapatıyorum

Belki ben de becerikli mi diye dikkat etmezdim ama babamın bir tanıdığının oğlu uzaktan uzağa sevmiş evlenmek istemiş benimle, delikanlının babası da babama çıtlatmış durumu, bir gün babamla konuşuyoruz bu konuyu açtı böyle bir şey var, ben kızım daha küçük henüz evlenmesini istemiyorum dedim ama sen ne dersin vs konuşması işte.

İlk defa o zaman babama açık açık nasıl birini istediğimi söylemiştim, uzaktan uzağa sevip bunu bana söyleme cesareti gösteremeyip babasına söyleyen, fazla sessiz çok afedersiniz pısırık, ki çocuğu karakter olarak bilmem ama göz aşinalığım olan biriydi fazla kibar görüntülü, mesleği gereği bulunacağı ortamları düşününce benim asla kasılıp emir veremeyeceğim bir ortamda bulunan öyle biriydi işte, babama böyle biriyle olamam ne istediğini bilen, cesur, eli her işe yatkın, girişken biri lazım demiştim, sessiz en ufak bir şeyde pısıp kalan, kim nereye çekerse oraya giden insanlara gelemiyorum, kadın da olsa erkek de olsa olmuyor uyuşamıyorum

Hep çok uzun boylu adamlarla sevgili oldum. istiklalde gece köşede bekleyen ablalardan biri laf atmıştı bi kere, senin gibi erkeğe benim gibi boylu poslu yaraşır ne işin var yanındaki cücükle diye. Ay ne gülmüştüm.

Uzun boyunun yanında iri kıyım tipler hep bulurdu beni. Gerçekten yanyana hiç hoş durmazdık. Eşim benden 5-6 cm uzun. Ama hiç belli olmuyor. Aynı boydayız sanki. İlk gönlüm kaydığında garipsedim yalan yok. Ama öyle aşık oldum ki, bence biz çok yakışıyoruz. Yanıma onun kadar yakışan kimse olmadı. Eşimin fiziki komplekside yoktur hiç, topuklu giymem konusunda beni destekler çoğu zaman, ben beceremediğimden giymem. Sadece boyundan dolayı acaba deseydim, hayatımın aşkını kaçırırmıştım.

Hahaha en tehlikeli kadın grubu Karamürsel sepeti mi sandır derler adama
Birbirinizi seviyorsanız bence boy vücut yapısı vs aranızda sorun olmuyor, eşimin bana boyun kısa, bacağın şöyle, gözlerin böyle deyip kulp taktığını bilmem, ilk bakışta dış görünüş cezbedebilir ne bileyim belki uzun boylu ince belli, yürüdü mü yeri sarsan bir albenisi var mı diye bakılıyordur da konuşmaya başlayınca görüntüsünü yıkıp geçiyorsa dış görünüşün bir anlamı kalmıyor.

Çok standart kişilerdeniz biz. Hiç boy posa bakmadım. Hatta biz görüşürken herkes sen buna nasıl baktın dedi. Yani çok saçma muhabbetler bunlar. Kesinlikle öyle. Bize zaman sonra dış görünüş ikinci hatta üçüncü plana gidiyor. Bakımlı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…