- 11 Aralık 2018
- 39.740
- 246.340
Erkek dediğin(!) pazarda limon satar ek iş olarak yine evine para getirirmemur ayol ne verirlerse onu alıp getiriyor eve
Gönül sevince bazı şeyler önemsenmiyor, kibarlık iyi bir şey belki ama bana göre değil, rahmetli babam çok becerikli bir adamdı, sıfırdan araba yapar kafası o kadar çalışan becerikli bir babaydı, aşk bu tabii ama eşimle flört etmeye başladığımda eli her işe yatkın mı diye baktım, onu yapamam bunu beceremem deseydi ne yapardım bilmiyorumAdamın boyu posu yerinde ama bir vida sıkılacak babaaa diyor. Babası yapana kadar ben hallediyorum
Çok kibar yetiştirmiş ailesi. O yüzden bol bol poşet taşıttırıyorum
Muneciğimmm sen de kısaydın yanlış hatırlamıyorsamGönül sevince bazı şeyler önemsenmiyor, kibarlık iyi bir şey belki ama bana göre değil, rahmetli babam çok becerikli bir adamdı, sıfırdan araba yapar kafası o kadar çalışan becerikli bir babaydı, aşk bu tabii ama eşimle flört etmeye başladığımda eli her işe yatkın mı diye baktım, onu yapamam bunu beceremem deseydi ne yapardım bilmiyorum
Her ek işi yaptı hepsinden battı bu aralar. Bir düttürü dünya filmindeki gibi pavyonda çalgı çalmadığı kaldı adamın ayolErkek dediğin(!) pazarda limon satar ek iş olarak yine evine para getirir
Onu ben beyime dedim. Pavyon değil ama şu klavyeni al da düğünlere git bi işe yarasın bari dedimHer ek işi yaptı hepsinden battı bu aralar. Bir düttürü dünya filmindeki gibi pavyonda çalgı çalmadığı kaldı adamın ayol
1,5 metreyimMuneciğimmm sen de kısaydın yanlış hatırlamıyorsamgel sarılalım kısa kadınlar olarak
Bu eli işe yatkın mı durumunu hiç göz önünde bulundurmamıştımGönül sevince bazı şeyler önemsenmiyor, kibarlık iyi bir şey belki ama bana göre değil, rahmetli babam çok becerikli bir adamdı, sıfırdan araba yapar kafası o kadar çalışan becerikli bir babaydı, aşk bu tabii ama eşimle flört etmeye başladığımda eli her işe yatkın mı diye baktım, onu yapamam bunu beceremem deseydi ne yapardım bilmiyorum
Sakar mıBende aynısının çok uzun olmayanı varArtık kasmıyorum, yapabileceğim bişeyse yapıyorum değilse usta çağırıyorum.
Beceriksiz olması yetmez gibi bir de sakar üstelik
Evde bardak takımları maksimum 3 ayda bir yenileniyor calciSakar mıO sıkıntı sadece. Ama birinin elinden gelecek şeye usta çağrılması zoruma gidiyor ya. Neyse o açığı da ben kapatıyorum
Evin sakarı ben olduğum için nazar çıkıyor diyorumEvde bardak takımları maksimum 3 ayda bir yenileniyor calciöyle bir sakar.
Belki ben de becerikli mi diye dikkat etmezdim ama babamın bir tanıdığının oğlu uzaktan uzağa sevmiş evlenmek istemiş benimle, delikanlının babası da babama çıtlatmış durumu, bir gün babamla konuşuyoruz bu konuyu açtı böyle bir şey var, ben kızım daha küçük henüz evlenmesini istemiyorum dedim ama sen ne dersin vs konuşması işte.Bu eli işe yatkın mı durumunu hiç göz önünde bulundurmamıştımevdeki becerikli benim abla Çok seviyorum tamir montaj işlerini. Gerçi benim ailemdeki erkekler de böyleydi. Babam kardeşim ve eşim inşaat işindeler ama beceremezler
Tabureye çıkınca dolayabiliyorum hiiiç sorun değil, tepem atarsa ahtapot gibi sarılırım kurtulamazKocasının boynuna kolunu dolayamayan kadın da ne bilim
Hahaha en tehlikeli kadın grubuTabureye çıkınca dolayabiliyorum hiiiç sorun değil, tepem atarsa ahtapot gibi sarılırım kurtulamaz
Birbirinizi seviyorsanız bence boy vücut yapısı vs aranızda sorun olmuyor, eşimin bana boyun kısa, bacağın şöyle, gözlerin böyle deyip kulp taktığını bilmem, ilk bakışta dış görünüş cezbedebilir ne bileyim belki uzun boylu ince belli, yürüdü mü yeri sarsan bir albenisi var mı diye bakılıyordur da konuşmaya başlayınca görüntüsünü yıkıp geçiyorsa dış görünüşün bir anlamı kalmıyor.Hahaha en tehlikeli kadın grubuKaramürsel sepeti mi sandır derler adama
Çok standart kişilerdeniz biz. Hiç boy posa bakmadım. Hatta biz görüşürken herkes sen buna nasıl baktın dedi. Yani çok saçma muhabbetler bunlar. Kesinlikle öyle. Bize zaman sonra dış görünüş ikinci hatta üçüncü plana gidiyor. Bakımlı olsun yeterBirbirinizi seviyorsanız bence boy vücut yapısı vs aranızda sorun olmuyor, eşimin bana boyun kısa, bacağın şöyle, gözlerin böyle deyip kulp taktığını bilmem, ilk bakışta dış görünüş cezbedebilir ne bileyim belki uzun boylu ince belli, yürüdü mü yeri sarsan bir albenisi var mı diye bakılıyordur da konuşmaya başlayınca görüntüsünü yıkıp geçiyorsa dış görünüşün bir anlamı kalmıyor.