- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 31
Tatil konusunu buraya açtım diye linç yedim 2 gün önce. Yoksa okumadınız mı ? :)Aynen, offf yeminle çok sıkıcısınız . Şöyle güzelce bir saç saça girseydiniz ne güzel olurduNe o öyle kokoş kokoş özürler
Okudum . Hatta yorumda yaptım . Sanırım gözünüzden kaçtı :)Tatil konusunu buraya açtım diye linç yedim 2 gün önce. Yoksa okumadınız mı ? :)
Yaramı deşme mune+ bir ampul bile değiştirmeyi beceremeyen adama
Akıllı ve becerikli olacak
Annenize saygılarımı iletin, böyle biriyle yaşamak sağlam bir sinir sistemi ve sabır gerektirir sinirleri çok sağlammış demek ki, özür dilerim ama tam kapı dışarı edilmelik adamlardan.Benim babam mesela . Bir adam hayatı boyunca hic mi üretken olmaz (çocuk hariç ) ? Hayatı boyunca bir gün dahi çalışmışlıgı yok . Tembellikten küflenecek nerdeyse
Gerçekten miYaramı deşme muneAdamda boy var ama el becerisi sıfır. Ne yapayım boyu ben
Adamın boyu posu yerinde ama bir vida sıkılacak babaaa diyor. Babası yapana kadar ben hallediyorumAnnenize saygılarımı iletin, böyle biriyle yaşamak sağlam bir sinir sistemi ve sabır gerektirir sinirleri çok sağlammış demek ki, özür dilerim ama tam kapı dışarı edilmelik adamlardan.
Gerçekten miNe desem pot kıracağım o yüzden en iyisi susayım
Kendini görsek bir de ona göre yorumumu yapacağım daNe demek o ? Kısa boylulara yaratık der gibi yorum yapmışsınız . Hiç hoş bir yorum olmamış ...
Bende aynısının çok uzun olmayanı varAdamın boyu posu yerinde ama bir vida sıkılacak babaaa diyor. Babası yapana kadar ben hallediyorum
Çok kibar yetiştirmiş ailesi. O yüzden bol bol poşet taşıttırıyorum
Kudra benzinim bitmiş faturalar yığılmışşş koltuğum sandalyelerim perttt tüm hisse senetlerim batmışşş . Uzun da olsak kısa daa bunlar neyle hallolur sadeceBende aynısının çok uzun olmayanı varArtık kasmıyorum, yapabileceğim bişeyse yapıyorum değilse usta çağırıyorum.
Beceriksiz olması yetmez gibi bir de sakar üstelik
Vur kırbacı para kazanıp getirsin koca insanı...Kudra benzinim bitmiş faturalar yığılmışşş koltuğum sandalyelerim perttt tüm hisse senetlerim batmışşş . Uzun da olsak kısa daa bunlar neyle hallolur sadeceparaaaa para paraaaaaaaaaa
memur ayol ne verirlerse onu alıp getiriyor eveVur kırbacı para kazanıp getirsin koca insanı...