Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Gercekten aşîk olan kisi inanin bu soruyu sormaz.Eger soruyorsa duygularindan asla emin degil ve gitmeye meyillidir.

Benim icin sorun yaratir niye sorun yarattigi konusunda detaylara girmek istemiyorm. Kendimden kisa erkelleri cekici bulmuyorum ve iliskide karsida ki insani cekici bulmak önemli bence

2-3 cm göze batmaz...ama 15-20 cm fark olsa bende istemezdim

Benim için sorun olurdu.
Kendim 170 cm kendimden daha kısa yada yakın kimseyle olmadım.
Hep uzun istedim eşimde 1.87-1.90 arasında yani topuklu da falan hiç sorun olmuyor.

Evde bile uzanamadığım yerlere uzanıyor

Sorun olmaz hatta olmamalı... Boyum 158, boyla ilgili bir takıntım/kriterim de olmadı. Ama şimdi düşününce genellikle çok çok aşık olduğum (liseden evlenene kadar) genellikle 175 ve altı oldu, hatta bir tanesi 165 boylarındaydı ve gerçekten bayağı bi yakışıklıydı Ben hiç dert etmesem de çok aşık olduğum bu kişilerle arkadaşlarım hep, bu ne ya hobbit gibi, diye saçma sapan yorumlar yaparlardı Ama tabi yaşlar 22'nin altında olduğundan o yaşlarda boy takıntısı olabiliyor kızlarda.
Şimdi eşim 182, Ben düz taban giyince ayna karşısında komik oluyoruz ben yanında çocuk gibi kalıyorum. Daha önce beğendiğim kişilerin boylarını düşününce onlara göre uzun bile. Ben galiba kadın ve erkeğin boy olarak da birbirine yakın olmasını seviyorum. Kuzenim eşinden 1-2 cm uzun. Belki ölçsek aynı boydadırlar ama kadın illa ki daha uzun duruyor aynı boyda olsalar bile. Ben yakıştırıyorum, umarım mutlu olursunuz, boy mevzuna gelene kadar ilişkinin o kadar çok dinamiği / faktörü var ki, diğerleri uyuyorsa boyu takmayın derim.

Benim babam mesela . Bir adam hayatı boyunca hic mi üretken olmaz (çocuk hariç ) ? Hayatı boyunca bir gün dahi çalışmışlıgı yok . Tembellikten küflenecek nerdeyse
Annenize saygılarımı iletin, böyle biriyle yaşamak sağlam bir sinir sistemi ve sabır gerektirir sinirleri çok sağlammış demek ki, özür dilerim ama tam kapı dışarı edilmelik adamlardan.
Yaramı deşme mune Adamda boy var ama el becerisi sıfır. Ne yapayım boyu ben
Gerçekten mi Ne desem pot kıracağım o yüzden en iyisi susayım

1.72yim her zaman sınıfın en uzunlarındandım,arkadaşlarımdan uzundum.okul yıllarında bunu sorun etmiştim benden kısa hoşlandıklarım oldu,boyuma göre birini bulamıcam derdim..eşimden önceki sevgilim 1.90’lık esmer imirzalıoğlu benzeriydi..çok aşıktım..bi sebebten ayrıldık ve eşimle tanıştım1.76 boyu topukluyla aynı oluyoruz mesela..ama müthiş esprili,zeki,beni güldüren ve yanında asla sıkılmadığım biriydi..baktıktım ki diğerini unutturdu ve eskisi çok çabaladı ama ben eşimi seçtim..benim için bu özellikler daha önemliymiş bilmiyordum mesela

Adamın boyu posu yerinde ama bir vida sıkılacak babaaa diyor. Babası yapana kadar ben hallediyorum
Çok kibar yetiştirmiş ailesi. O yüzden bol bol poşet taşıttırıyorum

Adamın boyu posu yerinde ama bir vida sıkılacak babaaa diyor. Babası yapana kadar ben hallediyorum
Çok kibar yetiştirmiş ailesi. O yüzden bol bol poşet taşıttırıyorum
Bende aynısının çok uzun olmayanı var Artık kasmıyorum, yapabileceğim bişeyse yapıyorum değilse usta çağırıyorum.

Beceriksiz olması yetmez gibi bir de sakar üstelik

Bende aynısının çok uzun olmayanı var Artık kasmıyorum, yapabileceğim bişeyse yapıyorum değilse usta çağırıyorum.

Beceriksiz olması yetmez gibi bir de sakar üstelik
Kudra benzinim bitmiş faturalar yığılmışşş koltuğum sandalyelerim perttt tüm hisse senetlerim batmışşş . Uzun da olsak kısa daa bunlar neyle hallolur sadece paraaaa para paraaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…