Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Yok o yorumda sizi kastetmedi. Sizin yorumlarınız da beni rahatsız etmedi açıkçası. :)

1.70'im, 1.85'ten aşağı hiç erkek arkadaşım olmadı. Yüz güzelliğine vs. önem vermem ama boydan taviz veremiyorum. Çekilemiyorum yani kısa erkeğe, napayım.

Şuanki sevgilimle evlenicek gibi duruyoruz boyu, 2.05En uzunuyla jübilemi yapıyorum ahahah.

Şaka bir yana bu benim kriterim, ben remedios'um siz başka biri. Sizin de mesela taviz veremeyeceğiniz benim hiç önemsemediğim başka kriter vardır. Rahatsız olmuyorsanız etrafa kulak tıkayın. İçinize sinmiyorsa da yiğit özgür'ün karikatüründeki gibi adamı "beğenmeye çalışma"yın :)

Benim arkadaslarim hep arkadasim olarak kaldilar, arkadaşliktan sevgililige gecmedim hiç. Bilinçli yaptigim bir sey değil. Tabi ki merhaba seni cok begendim direkt sevgili olalim durumu olmuyor ama "O" kişilerle ilk tanistigimda hissedilen şeyden uzun sure arkadas kalamayacagimizi biliyor oluyordum. Tanidiktan sonra uyar uymaz o ayri.

İşte sen dış görünüşten etkileniyorsun ben zekadan muhtemelen. Uzunlu kısalı bir sürü adam var portföyde ama ortalama zekalı yok. Hepsi yüksek zekalı, hızlı düşünen, iyi okullar okuyan, bir şeyler öğrenebileceğim adamlardı. Ve hepsi gözlüklüydü

Eşimle 2 sene arkadaştık mesela, benim sevgilim vardı, o ilişkisini yeni bitirmişti falan. Sonra aylar yıllar geçti ben sevgilimden ayrıldım o bi akşam yemeğe davet etti sonra olanlar oldu

Benimkilerin de hepsi ayıydı. Kimi fiziken, kimi ruhen...
Ben birakicam bu isleri ya. Yıldım vallahi

Senin genelde yorumlarına katılmıyordum ama bu konuda (karşı cinsten etkilenme şekli ve etkilenen hususlar ) konusunda aynı ben gibisin

Ben 1.60 cm olarak 1.65 erkek istemezdim çünkü genel anlamda rakamsal olarak kısa. Ama 1.86lık bir kız tanımıştım. 1.84lük eşiyle gayet uyumluydu, ayyy eşi de kısa kalmış demedik yani yakışmışlardı boyu boyuna görünüyordu. 1.75 ülkemizde manken boyu kadınlarda, o yüzden çocuk sırıtmaz yanınızda rahat olun

Evet ilk bakışta beni etkileyen şey dış gorunuşudur. 2 sene once bir sey hissetmedigim birine 2 sene sonra da bir sey hissetmedim. Hiç çekim hissetmiyorsam zeki olmasi, dunyanin en iyi insani olmasi onu benim icin iyi bir dost yapar sadece. :)

Dış gorunuşten etkileniyor olmam butun aptal ve uzunlara aşık oluyorum demek değil. Tanidiktan sonra birbirimize bir seyler veremiyorsak, iyi gelmiyorsak yine olmuyordur.

İşte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…