- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 31
Yok o yorumda sizi kastetmedi. Sizin yorumlarınız da beni rahatsız etmedi açıkçası. :)Evet çünkü ben sizin boyunuzla dalga geçmedim zaten en başından beri bunu savunuyorum sadece ben sizde hani sizin takılacak bişeyiniz yok eşimiz sizden baya uzun diye belirttim sizinle dalga geçmek için değil asla zaten saatlerdir bunun yanlış olduğunu savunuyorum
Çok sağolYok o yorumda sizi kastetmedi. Sizin yorumlarınız da beni rahatsız etmedi açıkçası. :)
O şöyle oluyor şekerim; adamlara hömm bundan bana sevgili olur boyu uzun yakınlaşayım demiyorsun. O adamı zaten belli ortamlarda enine boyuna tanımış oluyorsun. Arkadaş ortamı olur, iş ortamı olur bir şekilde arkadaşlık kuruluyor aşk arkasından geliyor. O zaman ne şekil önemli oluyor ne boy.
Benim ilişkilerim böyle başladı hep. Birine uzaktan bakıp yakışıklıymış yakınlaşalım demedim. Arkadaşlarım sevgilim oldular. Aksi mümkün değildi benim için çünkü bir insanın sadece dış görünüşünden etkilenmem çok mümkün değil.
Çok hoşsunuz ❤ hiç kırılmadım çok normal bir tepkiydi.Çok sağolvalla kırdıysam tekrar kusura bakma lütfen
İşte sen dış görünüşten etkileniyorsun ben zekadan muhtemelen. Uzunlu kısalı bir sürü adam var portföyde ama ortalama zekalı yok. Hepsi yüksek zekalı, hızlı düşünen, iyi okullar okuyan, bir şeyler öğrenebileceğim adamlardı. Ve hepsi gözlüklüydüBenim arkadaslarim hep arkadasim olarak kaldilar, arkadaşliktan sevgililige gecmedim hiç.Bilinçli yaptigim bir sey değil. Tabi ki merhaba seni cok begendim direkt sevgili olalim durumu olmuyor ama "O" kişilerle ilk tanistigimda hissedilen şeyden uzun sure arkadas kalamayacagimizi biliyor oluyordum. Tanidiktan sonra uyar uymaz o ayri.
Benimkilerin de hepsi ayıydı. Kimi fiziken, kimi ruhen...İşte sen dış görünüşten etkileniyorsun ben zekadan muhtemelen. Uzunlu kısalı bir sürü adam var portföyde ama ortalama zekalı yok. Hepsi yüksek zekalı, hızlı düşünen, iyi okullar okuyan, bir şeyler öğrenebileceğim adamlardı. Ve hepsi gözlüklüydü
Eşimle 2 sene arkadaştık mesela, benim sevgilim vardı, o ilişkisini yeni bitirmişti falan. Sonra aylar yıllar geçti ben sevgilimden ayrıldım o bi akşam yemeğe davet etti sonra olanlar oldu
Ama sen ayı seviyorsun (fiziken)Benimkilerin de hepsi ayıydı. Kimi fiziken, kimi ruhen...
Ben birakicam bu isleri ya. Yıldım vallahi
İçime su serptiniz sağolun. Hani boyumu söylesem burada ifşa olurum o derece.Evet çevremden gördüğüm bu
Senin genelde yorumlarına katılmıyordum ama bu konuda (karşı cinsten etkilenme şekli ve etkilenen hususlar ) konusunda aynı ben gibisinİşte sen dış görünüşten etkileniyorsun ben zekadan muhtemelen. Uzunlu kısalı bir sürü adam var portföyde ama ortalama zekalı yok. Hepsi yüksek zekalı, hızlı düşünen, iyi okullar okuyan, bir şeyler öğrenebileceğim adamlardı. Ve hepsi gözlüklüydü
Eşimle 2 sene arkadaştık mesela, benim sevgilim vardı, o ilişkisini yeni bitirmişti falan. Sonra aylar yıllar geçti ben sevgilimden ayrıldım o bi akşam yemeğe davet etti sonra olanlar oldu
Yeter ama... sabaha kadar dönüşümlü birbirinizden özür mü dileyeceksiniz yoksa ??Çok hoşsunuz ❤ hiç kırılmadım çok normal bir tepkiydi.
Pardon terbiyesiz lafını bana mı ettiniz
Hangi yorum bu ? Tüm yorumlar birbirine karıştıLafa terbiyesizce dedim. O yorumu siz mi yapmıştınız?
İşte sen dış görünüşten etkileniyorsun ben zekadan muhtemelen. Uzunlu kısalı bir sürü adam var portföyde ama ortalama zekalı yok. Hepsi yüksek zekalı, hızlı düşünen, iyi okullar okuyan, bir şeyler öğrenebileceğim adamlardı. Ve hepsi gözlüklüydü
Hangi yorumLafa terbiyesizce dedim. O yorumu siz mi yapmıştınız?
Valla oyle ya, yalan degilAma sen ayı seviyorsun (fiziken)
Pardon terbiyesiz lafını bana mı ettiniz
Lafa terbiyesizce dedim. O yorumu siz mi yapmıştınız?
Tamamdır o zaman sıkıntı yok :)[
Döndüm baktım siz değilsiniz ki o yorumu yazan.
Hangi yorum bu ? Tüm yorumlar birbirine karıştı
Hangi yorum