- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyo terlikValla oyle ya, yalan degil
Erkek dedigin..... ahshshs
Ne demek o ? Kısa boylulara yaratık der gibi yorum yapmışsınız . Hiç hoş bir yorum olmamış ...Götü yere yakinsa gaç..
Benim de anannem uzun boylu sarisin renkli gozlu cok guzeldi 6 tane cocugu var kizlarda en uzunu 165 gerisi kisa dayilarimda 172 falan sarisinlikta sadece 3 u cekmis renkli goz hic yok tutmus teyzemin kizi ayni ananneme benzemis keske ben benzeseydim nerde kotu gen orda ben cok isyan etmisimdir bu yuzdenAnneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.
Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.
Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.
Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum
Babaannem kısaydı diyor.
Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...
1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer
Kadınlarda minyon olmak iyi aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama
Espiriydi tamamen kisa erkekler cok zekiler ve bas edilmez o manada dedim.Annemde 1 50 baba olacak zat 190.Bende ortalamayim zaten uzunda degilimNe demek o ? Kısa boylulara yaratık der gibi yorum yapmışsınız . Hiç hoş bir yorum olmamış ...
Lutfen tatile gitYok alınmadım. Çünkü bu benim dert ettiğim bir mesele değil. Ama götü yere yakın olandan kaç gibi yorumlar da okudum. Bu da kırıcı değil ama çok bayağı geldi mesela.
Böyle düşünen varsa kaçmasına da gerek yok, o karakteri tanıyan kişi yanında bulunmaz zaten
Çok özür dilerim ama aklıma bu geldi yorumunuzu okuyunca :)
+ bir ampul bile değiştirmeyi beceremeyen adamaBoy dert degil de salak adama tahammulum yok benim
Benim babam mesela . Bir adam hayatı boyunca hic mi üretken olmaz (çocuk hariç ) ? Hayatı boyunca bir gün dahi çalışmışlıgı yok . Tembellikten küflenecek nerdeyse+ bir ampul bile değiştirmeyi beceremeyen adama
Akıllı ve becerikli olacak
Yorum-nickname uyumsuzluğu :)Ne demek o ? Kısa boylulara yaratık der gibi yorum yapmışsınız . Hiç hoş bir yorum olmamış ...
Kk kaos istiyor, entrika istiyorYeter ama... sabaha kadar dönüşümlü birbirinizden özür mü dileyeceksiniz yoksa ??
Yani ?Kaliteli Karakterli epeyce :) yorum
Aynen, offf yeminle çok sıkıcısınız . Şöyle güzelce bir saç saça girseydiniz ne güzel olurdu Ne o öyle kokoş kokoş özürlerKk kaos istiyor, entrika istiyor