- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
Konuya yeni girdim yavaş yavaş okuyorum , bu yoruma kesinlikle katılıyorum kadın dediğin tarzı üslubu nasıl sevmiyorsam erkek dediğin ile de başlayan cümlelerden hiç hazmetmiyorum , sevgi de böyle bişey değil bence sevdiğin insanın boyu posu maalesef göze gelmez kocası uzun olanlar yada sevgilisi kısa olsaydı sevmezdim diyen varsa geçmiş olsun zaten sevmiyorsunuz demektir
Vardır bunda bir hayırDedem 160 ya varfır ya yoktur Ananem 150 dayımlar 185 den aşağı değil en kısası 185
Arkadaşımın sevgilisi kendisinden kısaydı. Biraz problem ediyordu ailesi falan yakıştırmaz diye. İlk tanıştığımızda biraz farkediliyordu zamanşa alıştık şimdi kız kısaymış gibime geliyor evlendiler ve çok mutlular.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Tom Cruise 1,70 boya sahip, ona hayır diyen yanına yakıştırmayan kadın oldu mu acaba? Eşlerinden biri Nicole Kidman'dı, hatun 1,80.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
İçini dogru durust tanimadigim, vakit gecirmedigim, yakinlaşmadigim insani nereden sevecegim de boyunu gozum gormeyecek duruma gelecegim ki mesela?
Baştan gozume cekici gelmeyen adamlarla oyle bir flort durumuna geçiş, yakinlik vs yaşanmiyordu ki sevgi oluşsun.
Dış gorunuşun 2. Plana gectigi evre de var. 7 yillik evliyiz adam bir sabah kalktiginda kisalmiş olsa yine severim yapacak birsey yok ama ilk goruşte, tanişmada dış gorunuşu etkiliyor insani yani ben ve bazilarini...
Zaten sevseydi konu sahibi boyunu takıntı etmezdi demek duygu yoğunluğu yok ki kendince bahane arıyor
Evet ilk bakışta fizik önemli zaten çok fazla yoktur en azından benim cevremde yok boyuna.posuna vuruldum diyen genelde ilgisi daha dikkat çeker ne bileyim bakışı gülüşü varsa biyik sakal mimikler yada elleri konuşması boy daha sonraki mesele gibi
Zaten ilk bakışta gördü ha diger yazdiklarim yoksa boyda kisaysa bu bahane sebeb olur
Bende böyleydim1.57 oldugum icin kendimden kisa erkek gormedim ben.
Ama boy takintim var, benden uzun olsa da kisa erkek sevmiyorum.Erkek arkadaşlarmin en kısasi 1.78 filandi. Napayim içime sinmiyordu obur turlu.
Sizin için bisey diyemem, hayatimin aşkı bu kişi baskasi olamaz diyorsaniz boyunu da takmayin.
Yok alınmadım. Çünkü bu benim dert ettiğim bir mesele değil. Ama götü yere yakın olandan kaç gibi yorumlar da okudum. Bu da kırıcı değil ama çok bayağı geldi mesela.
Böyle düşünen varsa kaçmasına da gerek yok, o karakteri tanıyan kişi yanında bulunmaz zaten
İşte o size göre öyle. Mesela beni karşı tarafta ilk gördüğümde içimi yakınlaştıran şeyler fiziksel özellikleri olmuyor hiç bi sevgilim ilk görüşte bana çekici gelmedi, ama hepsini tanımaya gayret gösterdim çünkü kendi elinde olan bişey değil yakışıklı olması yada olmaması fiziksel özellikler kişinin kendisinin elde ettiği bir başarı drğil benim gözümde, karakterini anlamaya gayret gösterdim hepsinde de. Olmadıysa mesela karakteri uymadığı için olmadı fiziksel özelliklerini beğenmedim diye değil. Ben bir insanda daha çok kendisinin bu hayatta kazandığı elde ettiği ne var ona bakıyorum konuşmasına oturup kalkmasına insanlarla iletişimine bakıyorum . Bi insanı zaten sevince de baştan fiziki özellikleri çekmese de karakteri ile öyle bir bütün oluyor ki en başta beğenmediğim adam sevimli biri haline dönüyor gözümde kalbini görüyorum bu şekilde bende, hani böyle yüz yüze gelince mesela bi erkek beni beğenmedi diye hiç bir şans vermese çok üzücü olur çünkü ben sosyal medyadan biriyle tanıştıysam 3-4 ay konuşmadan güvendiğime az çok emin olmadan yüz yüze görüşmem e o kadar yazarak anlaştığım kişi tipim yüzünden bıçak gibi bıraksa hiç hoş değil benceİçini dogru durust tanimadigim, vakit gecirmedigim, yakinlaşmadigim insani nereden sevecegim de boyunu gozum gormeyecek duruma gelecegim ki mesela?
Baştan gozume cekici gelmeyen adamlarla oyle bir flort durumuna geçiş, yakinlik vs yaşanmiyordu ki sevgi oluşsun.
Dış gorunuşun 2. Plana gectigi evre de var. 7 yillik evliyiz adam bir sabah kalktiginda kisalmiş olsa yine severim yapacak birsey yok ama ilk goruşte, tanişmada dış gorunuşu etkiliyor insani yani ben ve bazilarini...
Pardon terbiyesiz lafını bana mı ettinizAy o yorumu bende okudum.
Missin yorumundan çok daha takılacak bir yorumdu bence.
Miss en azından çocuklarıma acırım demiş herkesin çocuğu kendine ister acısın ister acımasın
Ama o yorum bütün kısa boylulara yazılmış terbiyesizce bir yorumdu.
Insanlar keşke kendilerini geliştirebilseler.. Sanırım son 3 4 yıldır önyargılı olduğum çoğu meseleyi aştım. Bunu da farklı insanlarla tanışıp veya sosyal medyada takip edip kendimi geliştirmeye çalıştım. Daha hümanist bir insan olmaya gayret ettim. Soramazsın gibi youtube kanallarında benden farklı hayat süren insanların hikayelerini dinledim bazen de. Hala da aşmak gereken çok yol var.Ay o yorumu bende okudum.
Missin yorumundan çok daha takılacak bir yorumdu bence.
Miss en azından çocuklarıma acırım demiş herkesin çocuğu kendine ister acısın ister acımasın
Ama o yorum bütün kısa boylulara yazılmış terbiyesizce bir yorumdu.
Gotu yere yakın olandan gaç diye bir yorum vardi ilk sayfada. Onu kastetti. Sanırım yorum sahibi siz değilsinizPardon terbiyesiz lafını bana mı ettiniz
İşte o size göre öyle. Mesela beni karşı tarafta ilk gördüğümde içimi yakınlaştıran şeyler fiziksel özellikleri olmuyor hiç bi sevgilim ilk görüşte bana çekici gelmedi, ama hepsini tanımaya gayret gösterdim çünkü kendi elinde olan bişey değil yakışıklı olması yada olmaması fiziksel özellikler kişinin kendisinin elde ettiği bir başarı drğil benim gözümde, karakterini anlamaya gayret gösterdim hepsinde de. Olmadıysa mesela karakteri uymadığı için olmadı fiziksel özelliklerini beğenmedim diye değil. Ben bir insanda daha çok kendisinin bu hayatta kazandığı elde ettiği ne var ona bakıyorum konuşmasına oturup kalkmasına insanlarla iletişimine bakıyorum . Bi insanı zaten sevince de baştan fiziki özellikleri çekmese de karakteri ile öyle bir bütün oluyor ki en başta beğenmediğim adam sevimli biri haline dönüyor gözümde kalbini görüyorum bu şekilde bende, hani böyle yüz yüze gelince mesela bi erkek beni beğenmedi diye hiç bir şans vermese çok üzücü olur çünkü ben sosyal medyadan biriyle tanıştıysam 3-4 ay konuşmadan güvendiğime az çok emin olmadan yüz yüze görüşmem e o kadar yazarak anlaştığım kişi tipim yüzünden bıçak gibi bıraksa hiç hoş değil bence
Evet çünkü ben sizin boyunuzla dalga geçmedim zaten en başından beri bunu savunuyorum sadece ben sizde hani sizin takılacak bişeyiniz yok eşimiz sizden baya uzun diye belirttim sizinle dalga geçmek için değil asla zaten saatlerdir bunun yanlış olduğunu savunuyorumGotu yere yakın olandan gaç diye bir yorum vardi ilk sayfada. Onu kastetti. Sanırım yorum sahibi siz değilsiniz
Bende teşekkür ederim :)Sizin yaptiginiza da yanliş diyemem, bunu başarabilmeniz cok guzel. Siz oyle bir insansiniz demek ki ama herkes sizin gibi olamaz ve başka insanlar sizin gibi dusunmuyor diye eşini, sevgilisini daha az sevmiyor veya saydiginiz diger karakter ozelliklerine onem vermiyor değiller.
Ben begenmedigim birine isinmak icin gayret gostermek istemiyorum, kendimi buna zorlayamiyorum elimde değil. Ama bu gozume hitap etsin gerisi boş demek değil. Burada uzun boylu olsun diyenler (ben de dahil) adamlar sirf uzun diye evlenmedi veya sevgili olmadi. Sadece diş gorunuşle yurumez bir ilişki bunun herkes farkindadir.
Beni begenmeyen biri olsa ki vardir mutlaka buna üzülmem acikcasi, herkesin gozune hitap etmek zorunda hissetmiyorum cunku kendimi.
Bence bunlar normal ve bu tercihler suçlanmayi gerektirmiyor.
Tesekkur ederim cevap icin
O şöyle oluyor şekerim; adamlara hömm bundan bana sevgili olur boyu uzun yakınlaşayım demiyorsun. O adamı zaten belli ortamlarda enine boyuna tanımış oluyorsun. Arkadaş ortamı olur, iş ortamı olur bir şekilde arkadaşlık kuruluyor aşk arkasından geliyor. O zaman ne şekil önemli oluyor ne boy.İçini dogru durust tanimadigim, vakit gecirmedigim, yakinlaşmadigim insani nereden sevecegim de boyunu gozum gormeyecek duruma gelecegim ki mesela?