dolar mı euro mu o alttaki yükseklikler?adam dünya yakışıklısı ve boylu görünüyor da
cherry seni eleştirdim bak bilesinn.haa aşırı aşırıı severimm ama eleştirmeden de duramadımmmmDolar tabi ki
kosss geliyorum pesindennnnİş genellemeye gelince sıkıntı, bazen ben de bazı genellemelere fazla tepki veriyorum aslinda vermemem lazim.
Ama "acıma" konusunda bir genelleme yok. Kısa cocuklara, insanlara aciyorum demiyor kendi ilerideki cocuklari için dusunup yazmiş şakalı birşey, tabi ki uzun biriyle evlenilse de cocuk kisa olabilir ve bence acimaz cok cok sever.
Geçen ki "balik etli" konusunu biliyorsun. Orada da bazi "kadin dedigin" ele gelir etli olur tarzi yorumlar vardi hiç bu kadar mesele olmamişti. Ben zayifim diye kadin degil miyim konuyu hortlatmaya gidiyorum simdi.
gelip seni de eleştireceğim orada.hele 2 satır yazkosss geliyorum pesindennnn
Tüh yırttım diyordum bebekliğimle 40 numara ayaka takıldımAyakları 37 den büyük kadınları da alsınlar. Unutmuşum
vaktiyle geyşalar gibi ayaklarını tahtalara sıkıştırmamışsın büyümesin diye.suç sendeTüh yırttım diyordum bebekliğimle 40 numara ayaka takıldım
Ben de 39.
Birgün ayağım sığmayacak da 40 almak zorunda kalacağım diye ödüm kopuyor
Fobi oldu.
Ben 200'e vardım, kalbim ve sesim çok güzel değil ama popoma ve köprücük kemiklerime güvenirimÜzdü :/ Lütfen şu listede 100 puanı toplamadan kendinize güzelim demeyin.
Sporda 40,5 41 almışlığim.var biraz giyincede aciliyor tabi eşim ayakkabılarimı giyebiliyorBenim 40 almışlığım vareşimin boyuna göre ayakları küçüktür 42 numara, 40 numara spor ayakkabı aldığımda az daha gayret et ortak kullanırız diye dalga geçmişti benimle
Boyunuz kaç cm?Sporda 40,5 41 almışlığim.var biraz giyincede aciliyor tabi eşim ayakkabılarimı giyebiliyor
1.69 ama ayaklar sağolsun 1 damla boyu olan babaanneme çekmiş taraklı ve kemikliBoyunuz kaç cm?
cherry seni eleştirdim bak bilesinn.haa aşırı aşırıı severimm ama eleştirmeden de duramadımmmm
Tüh 1 puanla kaçırdımBenim de sevgilim 1.90 dı. 1.75 le evlendim
Yanlış arkadaşı alıntılamışımRekor bende galiba, 1.96 ile evlendim
Fazla fark yok bence kafalar uyusuyorsa yeterliMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
bdv de yıllardır varım çoğu üyeyle tanıştık bir hukukumuz oldu. ee o arkadaş bu dost şunu severimm ayy bu çok şeker desem tek satır yazamayacağımm yahuu.sen de beni eleştir ödeşelim ha ha haVay anammm nerde kız tonla bildirim var göremedim
Çok ayıp etmişsin bak, tatlı evladının eğitimiyle ilgili bazı soruların elbette olacak burda da PhD bir Cherry var... bilmem anlatabildim mi
hele bir de benim yorumları okuyup değerlendir kuzum.sassy sakin kafayla oku dedi.okudummm.gene aynı fikirdeyimm