Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Boyum 1,68, hep 1,80’den uzun olmalı yanımdaki erkek derdim. Hatta böyle yapılı, kapı gibi dedikleri cins erkekleri beğenirdim 🤣
Eşim1,75, belki daha da kısa hiç boyunu ölçmedim, söylediğine inandım 😂 Gördüğüm an ne boyuna dikkat ettim ne de sonrasında dert ettim. Gönül seviyorsa göze görünmüyor böyle şeyler.

Ayaklarim 40 numara.
Hayatima erkek olarak devam etmeye karar verdim 🤣
Babamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.

Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok😭

Aslında Türk erkekleri boy genellemesi yaparsak 170-175 arası normal standartlarda sayılıyor. Bence siz uzunsunuz o yüzden size kısa görünmüş olabilir. Kendim çok uzun sayılmam ama beraber olduğum erkekler genelde 190cm civarıydı. Sanırım uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum 🙄

Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok😭
aslında 35 bulunuyor kolayca son yıllarda.hem de satılamayıp kaldığı için markaları çok ucuza almışlığımda var

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Hiç ama hiç sorun olmaz… Boyu posu beş para etmiyor merhameti, sevgisi hele de saygısı yoksa.. Sizin kafalarınız uyuşsun gerisi önemsiz 🌸 Umarım çok mutlu olursunuz 🤲🏻

Ya zorlugunu siz bilirsiniz tabii ama cok tatli bence 34 35😍 boy kaç?

Cocugumun ayaklari 30 numara. 4,5 yaştan bildiriyorum ☺

X