Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
1,2,3,7 ve 9 dan puan aldım. zarif ses tonunu kendi inancıma göre kabul ettim.
yeri gelince "ulan ...a koyiiim hacı abi" desem de ses tonu ayrı o ayrı diye düşündüm
sdfjsdkgşlsd
Kilo boy ve uzun bacaktan puan alıyorum gerisi yok. Ses tonuna veremiyorum çocuk gibi sesim var zarif diyemem 😂 memeden bi yarım puan alsam dedim ama yine 77.5’ta kalıyorum. 😂😂😂

Sassy’ninki şu an biraz sevdiği üyeyi koruma iç güdüsü ve “aslında öyle demek istememiştir” dürtüsü bence.

Cherry’yi ben de severim. Ama kadın erkek ilişkilerine bakış açımız hiç uyuşmaz genelde.
yok yahu cherryi ben de erkeklere karsi biraz acimasiz buluyorum, o yuzden o konularda hic savunmam polemige de girmem. kendi acisindan yaptigi bir degerlendirmeydi, yani “ben olsam boyle yaparim” cumlesinin anlami cok genisledi. dedigim gibi belki de duyarsiz oldugum icin hahaha dedim gectim. 🤷🏻‍♀️

ayy cok alemsin cidden :KK70:

bilmiyorum ben galiba hicbir konuda cok duyarli degilim, bana cok komik geldi cocuklarima acirim demesi. kendimi dusundum belki de. yani o mesajdan “zuhahah 1.75le evlenen de kendine evlendim demesin, ooo onlarin cocuklari olursa da kisa olur bir zahmet olmasin yavv” anlamini cikarmadim. ben kisayim kisa adamla evlensem cocugum da kisa olur acirim, okey bence komik. onun ustune sizin yazdiklariniz da komik. genel olarak konuda cok eglendim ama pointi hala yanlis buluyorum. 🤷🏻‍♀️

bu arada benim ayaklarim 35 numara kim daha cok kadin siralamasina zirveden giris yaptim bu beni keyiflendirdi biraz :KK53:
ben de klasikte 35 sporda 36 giyiyorumm .senle de aynı boydayımm ha bir de ikimizin de kafalar kırıkk kestiler doktorlar anacığımm biz de suç yokk.ama yaşlıyım bak senden hem de fazlaca.bu yaşlılık üzerine konuşabiliriz sakıncası yokkk :rolleyes:

ne kadar da akıllıca bir yorum tebrik ediyorum sizi.9.5 yaşında bir çocuğum var bir kere aklıma gelmedi ya bana çekip kısa olursa diye.tek derdim devamlı yazarım buraya üzülürüm hatta iyi bir eğitim alamaması pandemi de.doktor olmak istiyor ingilizce ve bir dil daha öğrenmek istiyor üst seviyede.tüm çabam bunlar için.bir topluiğne üretemeyen ülkeyiz yahuu.kısacık çinlilerse dünyayı yönetecek az kaldı:rolleyes:
Bizde hala onun orası böyle bunun burası böyle. Çok korkuyorum ileride çocuğum olunca kompleks sahibi olur diye. Ben elimden geleni yapacağıma eminim ama dış etkenler böyleyken allah yardımcımız olsun :KK70:

Kilo boy ve uzun bacaktan puan alıyorum gerisi yok. Ses tonuna veremiyorum çocuk gibi sesim var zarif diyemem 😂 memeden bi yarım puan alsam dedim ama yine 77.5’ta kalıyorum. 😂😂😂
Ben neredeyse kadın değilsin çıkacağım o listeye göre. Gidip aglayarak günlüğüme yazayim.

yok yahu cherryi ben de erkeklere karsi biraz acimasiz buluyorum, o yuzden o konularda hic savunmam polemige de girmem. kendi acisindan yaptigi bir degerlendirmeydi, yani “ben olsam boyle yaparim” cumlesinin anlami cok genisledi. dedigim gibi belki de duyarsiz oldugum icin hahaha dedim gectim. 🤷🏻‍♀️
Hepimiz farklı açılardan bakıyoruz işte. Beni rahatsız etti o yorum.

ayy cok alemsin cidden :KK70:

bilmiyorum ben galiba hicbir konuda cok duyarli degilim, bana cok komik geldi cocuklarima acirim demesi. kendimi dusundum belki de. yani o mesajdan “zuhahah 1.75le evlenen de kendine evlendim demesin, ooo onlarin cocuklari olursa da kisa olur bir zahmet olmasin yavv” anlamini cikarmadim. ben kisayim kisa adamla evlensem cocugum da kisa olur acirim, okey bence komik. onun ustune sizin yazdiklariniz da komik. genel olarak konuda cok eglendim ama pointi hala yanlis buluyorum. 🤷🏻‍♀️

bu arada benim ayaklarim 35 numara kim daha cok kadin siralamasina zirveden giris yaptim bu beni keyiflendirdi biraz :KK53:

İş genellemeye gelince sıkıntı, bazen ben de bazı genellemelere fazla tepki veriyorum aslinda vermemem lazim. 🙄

Ama "acıma" konusunda bir genelleme yok. Kısa cocuklara, insanlara aciyorum demiyor kendi ilerideki cocuklari için dusunup yazmiş şakalı birşey, tabi ki uzun biriyle evlenilse de cocuk kisa olabilir ve bence acimaz cok cok sever. 🤭

Geçen ki "balik etli" konusunu biliyorsun. Orada da bazi "kadin dedigin" ele gelir etli olur tarzi yorumlar vardi hiç bu kadar mesele olmamişti. Ben zayifim diye kadin degil miyim konuyu hortlatmaya gidiyorum simdi. 😁😁

sevdiğim üyelerdensiniz zaten biliyorsunuz.bir konuda da aynı fikirde olmayalım ne çıkar?iyi haftasonları
Bilmiyordum vallahi mutlu oldum 😄 Tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değiliz ben sadece o manada söylenmek istemediğini düşündüğüm için yazdım aslında hassaslık gösterdiğinizi düşündüğüm için. İyi haftasonları size de💫

Bisi diyecegim ben simdi uzun boylu ama siskoyum ya, ben ureyeyim mi emin olamadim.
Süperdi 😀
Bence evlenilecek erkekte aranılması gereken ilk kriter “evi geçindirebilir mi, sorumluluk sahibi midir?” Ona bakılmalı. Büyüklerimizin lafıdır. “Boy devede de var.” Tanıdığım zengin erkeklerin çoğu 175’ten uzun değil. Benim tespitim Kısa boylu erkekler daha hırslı oluyor. Erkek zenginse ister 170 olsun ister 70 yaşında olsun genç ve güzel kadınlar sırayla diziliyor.

Eklentiler

• 5851B80D-C674-4C85-B21E-15A4F3B1F310.jpeg
    5851B80D-C674-4C85-B21E-15A4F3B1F310.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 69
Süperdi 😀
Bence evlenilecek erkekte aranılması gereken ilk kriter “evi geçindirebilir mi, sorumluluk sahibi midir?” Ona bakılmalı. Büyüklerimizin lafıdır. “Boy devede de var.” Tanıdığım zengin erkeklerin çoğu 175’ten uzun değil. Benim tespitim Kısa boylu erkekler daha hırslı oluyor. Erkek zenginse ister 170 olsun ister 70 yaşında olsun genç ve güzel kadınlar sırayla diziliyor.
dolar mı euro mu o alttaki yükseklikler?adam dünya yakışıklısı ve boylu görünüyor da :rolleyes:

Ben de 157 olmama ragmen uzunlukta sinir tanimiyorum. 2 metre adam gelse ona da hayir demezdim. 😁 190 sevgili bile bulmustum bir tanecik, turkiyede 190 boy cok yaygin degil bulunmuyor malum. 🙄

185le kapaniş yapip evlendim. 😁
190, 198, 188le sevgili oldum. 167 ile evlendim. yo yo ağlamıyorum:KK70:

Bence adam kısa sayılmaz.
Siz fazla uzunsunuz :)

"Kadin dedigin sarınca kollarında kaybolacak ne o öyle at gibi" diye uzunları beğenmeyenler de var ona bakarsak..

Benim görüşüm boyun degeri yok.
İşlevi önemli ahahah :KK70:
Kesin benden önce bu espriyi yapan olmuştur. :ıslık:

Benim için sorun olur ama kendi boyumdan yola cikarak bunu dedim. Yani 1.70 olsaydim sorun etmezdim. Sevgi olduktan sonra belli ölçüde boy/yaş farkliliklari bence pek önemli değil.

Bazı okuduğum yorumlarda 155 civarı olanların en az 185 istediklerini falan gördüm. Bir şeyi merak ediyorum hep topuklu mu giyiyorsunuz ya da nasıl rahat ediyorsunuz? Çok tatlı oluyordur ama şöyle bir düşününce ben normal uzun boylu bir arkadaşımın yanında ayakta konuşurken bile uzaklık mesafesinden dolayı bazen rahat edemiyorum. (Buradaki uzaklık boydan kaynaklı olan mesafe :KK53:)

X