Anlayamadım, hani namaza başlamıştın, dualara ne oldu? Her hatanı böyle kolaymı tekrarlarsın? Annene söylermisin lütfen seni bi güzel dövebilirmi benimki bunu coktan yapmiştiDaha önce ki konularımdan beni tanıyorsunuz hayat hikayemi yazmıştım ben iyileşemiyorum zaten bundan sonra hayatım güzel olmayacak cahillikle yaptığım hatalar hayatıma mal oldu çok üzgünüm adım çıktı bütün herkes biliyor arkadaş dahi edinemiyorum bu yüzden akrabalar desen kendi derdinde onlarında haberleri var herkes duydu benim rezilliklerimi yaptıklarımı. Annem babamın yüzünü yere eğdirdiğim için kendinden nefret ediyorum benim yanımdalar çok şükür ama nereye kadar benim yuvam zaten olmayacak çocuğum olmayacak en azından parayla yapsam diyorum daha ne kadar dibe batabilirim ki ben ne kadar ? Ne kadar rezil olabilirim daha zaten adım o..ya çıktı iş bulsam adım çıktığı için hep üzerime gelecekler benim dayanamıyorum artık ben en azından parayla yaparım kaybedecek birşeyim kalmadı bedenim kirli ..
Kendimde değilim olsam zaten böyle düşünmem kimse düşünmez böyle bir şeyi aklı yerinde olan ..nasıl yaaa yuh, sen kendinde misin ????
o zaman bi zahmet aklını toplaKendimde değilim olsam zaten böyle düşünmem kimse düşünmez böyle bir şeyi aklı yerinde olan ..
Evet başladım ediyorum da ama çevrenin bana bakışı değişmiyor ne yazık ki ..Anlayamadım, hani namaza başlamıştın, dualara ne oldu? Her hatanı böyle kolaymı tekrarlarsın? Annene söylermisin lütfen seni bi güzel dövebilirmi benimki bunu coktan yapmişti
o zaman bi zahmet aklını topla
cinsellik yaşamak seni başka konumlara sokmaz ama sen kalkıp "parayla yapayım" bari moduna girersen o zaman orda bir gariplik vardır. namus iki bacak arasında değil ama senin düşüncen seni zaten dibe çekiyor. acilen doktora gitmelisin.
Çok saçma. Toplumun önyargı ve karalamalarının, bağnazlığının içinde kendini kaybetmişsin. Kendine güzel bir hayat kur, her ne yaşadın bilmiyorum ama unut gitsin. Adın çıksa ne olacak, iş arkadaşların bir şey bilse ne olacak? Arkandan konuşsalar ne olacak? Sen profesyonel olursan herkes sana karşı öyle olur iş dünyasında. Eğitim seviyeni bilmiyorum ama çok iyi değilse o konuda bir şeyler yap kendine gelirsin. Küçük bir yerde yaşıyorsan bu sayede uzaklaşmış olursun.Daha önce ki konularımdan beni tanıyorsunuz hayat hikayemi yazmıştım ben iyileşemiyorum zaten bundan sonra hayatım güzel olmayacak cahillikle yaptığım hatalar hayatıma mal oldu çok üzgünüm adım çıktı bütün herkes biliyor arkadaş dahi edinemiyorum bu yüzden akrabalar desen kendi derdinde onlarında haberleri var herkes duydu benim rezilliklerimi yaptıklarımı. Annem babamın yüzünü yere eğdirdiğim için kendinden nefret ediyorum benim yanımdalar çok şükür ama nereye kadar benim yuvam zaten olmayacak çocuğum olmayacak en azından parayla yapsam diyorum daha ne kadar dibe batabilirim ki ben ne kadar ? Ne kadar rezil olabilirim daha zaten adım o..ya çıktı iş bulsam adım çıktığı için hep üzerime gelecekler benim dayanamıyorum artık ben en azından parayla yaparım kaybedecek birşeyim kalmadı bedenim kirli ..
Çevremdekiler beni bu duruma sokuyor ben bakireyim ama ruhum değil bi sürü şey yaşadım keşke bakireliğim gideydide bu kadar pislik olmasaydımo zaman bi zahmet aklını topla
cinsellik yaşamak seni başka konumlara sokmaz ama sen kalkıp "parayla yapayım" bari moduna girersen o zaman orda bir gariplik vardır. namus iki bacak arasında değil ama senin düşüncen seni zaten dibe çekiyor. acilen doktora gitmelisin.
ne münasebet? ben özgürlük mü dedim? benim lafımı neden dolandırıyorsunuz ki? birisi meslek babında yapılıyor ve hoş durum değil, sonunun gideceği yerler fazlasıyla belli, diğeri kişinin kendi rızasına bağlı bu da kişinin dur demesiyle durabilecek bişey ayrıca burda konu parayla yapılan yapılmayan da değil. birinin hayatının kurtulması gerek.Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
Diğer tarafda hesabını çevren degil sen vericeksin? Benden adam olmadı ya bende bu işi paralıya döndürdüm zevk alıyorum nasılsa diceksen. Yap tabi. Kimse yargılamaz seni.Evet başladım ediyorum da ama çevrenin bana bakışı değişmiyor ne yazık ki ..
Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
Çevremdekiler beni bu duruma sokuyor ben bakireyim ama ruhum değil bi sürü şey yaşadım keşke bakireliğim gideydide bu kadar pislik olmasaydım
Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
Kib'ledim sizi...Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
fark su birisinde bir insani arzularsin cok arzularsin ve onunla duygusal olarak iliskin yetmez , ona dokunmak onunla bir bütün olmak istersin , sevisirken gözlerinde erirsin , digerinde kasaptaki etten farkin yoktur , müsterin gelir parasini verir ve vücudundan istedigi bir et parcasini satin alir , burda sexse ticarete dönmüstür ve bu yüzden etik degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?