Hayatın kadınları .

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
Daha önce ki konularımdan beni tanıyorsunuz hayat hikayemi yazmıştım ben iyileşemiyorum zaten bundan sonra hayatım güzel olmayacak cahillikle yaptığım hatalar hayatıma mal oldu çok üzgünüm adım çıktı bütün herkes biliyor arkadaş dahi edinemiyorum bu yüzden akrabalar desen kendi derdinde onlarında haberleri var herkes duydu benim rezilliklerimi yaptıklarımı. Annem babamın yüzünü yere eğdirdiğim için kendinden nefret ediyorum benim yanımdalar çok şükür ama nereye kadar benim yuvam zaten olmayacak çocuğum olmayacak en azından parayla yapsam diyorum daha ne kadar dibe batabilirim ki ben ne kadar ? Ne kadar rezil olabilirim daha zaten adım o..ya çıktı iş bulsam adım çıktığı için hep üzerime gelecekler benim dayanamıyorum artık ben en azından parayla yaparım kaybedecek birşeyim kalmadı bedenim kirli ..

En kısa zamanda psikologa gitmelisin...Yeni bir sayfa açacağına söylediklerine bak.Hayır en kötü ne yaşamış olabilirsin ki? En fazla sevmişsin ve beraber olmuşsundur...Şu cinselliği şu kadar kafanızda büyütmeseniz diyorum.Hataydı ve bitti gözüyle bakın.

Kime göre neye göre rezillik? Eski konularınızı bilmiyorum ama yaşadığınız ülkeye göre yanlış olan şeylerin dünyada yanlış olarak algılanmadığı yerler var, sanıyorum ki bu tür konulardan bahsediyorsunuz.
Şöyle düşün, şu anda sahip olduğun aileye ait olmasaydın, bu ülkede doğmasaydın bugün yine kendini böyle hisseder miydin??
Bu hayat senin, eğer pişmansan önüne bak sakın pes etme çünkü bu hayatta saygıyı insan kendi ediniyor. Sen ne kadar takdire şayan yaşarsan yaşa insanlar seni yine takdir etmiyor zaten merak etme eleştiri hep var bırak eleştirsinler...
Önüne bak,lütfen

Tek kişiyle olmadı işte olsaydı içim rahat olurdu parasız yaptım ama yine de bu gerçeği değiştirmez herkes biliyor dışarı dahi çıkamıyorum nefret ediyorum kendimden ..

Tek kişiyle olmadı işte olsaydı içim rahat olurdu parasız yaptım ama yine de bu gerçeği değiştirmez herkes biliyor dışarı dahi çıkamıyorum nefret ediyorum kendimden ..
Herkesin kulağına nasıl gidebildi acaba sizin özel hayatınız?

Nasıl bu kadar zayif olabiliyorsunuz ?

Bu işi parayla yapsam ne demek ? Kendinize nasıl yakistiriyorsunuz bunu çözüm bu mu gerçekten
Malesef ki ben yapıp yapıp namuslu gezemiyorum diğerleri gibi yalanda söyleyemedim şimdiye kadar hep kullanıldım kaybedecek neyim kaldı ki çocukları olanları ailesi olanları kıskanıyorum üzülüyorum bende isterdim öyle olmak ama olmayacak hiç bir zaman

Namusu niye iki bacak arasında arıyorsunuz?

Cinsellik yaşayan namussuz olmaz ,ayrıca madem ilcede problem yaşiyorsunuz daha başka bir şehir daha büyük bir şehir size çare olabilir ve çokta güzel yaşamaya devam edersiniz

Bide parasız yaptım diye belirtiyorsunuz her seferinde pes yani. Arkasında durmayacağınız ilişkiyi neden yaşıyorsunuz? İstedim ve yaptım diyin.Siz kendinize bu muameleyi yaparsanız elalem neler neler der daha arkanızdan.İlla çözüm arıyorsanız şehirdışında bir iş bulun.Yaş kaç bilmiyorum ama üni. okumadıysanız şehir dışında bir üniversiteye girin.Hem o ortamdan çıkmış olursunuz hem yeni bir çevre edinip sıfırdan başlarsınız.

Öncelikle sakin ol. Kafanda büyüttükçe büyütmüşsün. Bir şeyler yaşamış olabilirsin bu dünyanın sonu falan değil. Şu an pişmansın madem hayatının bundan sonrasını ona göre devam ettirebilirsin. Çocuğum olmayacak kısımlarını zaten geçiyorum. Kendine acımak istiyorsun. emin ol bütün erkekler bu devirde bakire aramıyor. Senin biraz kendini geliştirmeye ihtiyacın var. Eğitimine odaklan. Düşündükçe kendini dibe çekersin bu şekilde.

Yaydılar hep birbirine veya kavgalı ayrıldık yaydılar bende ifşa ettim kendimi daha da kaybedecek birşeyim Yok ne olursa olcak artık
Kaybedecek çok şeyiniz var evet...
Bi uzmandan destek alın, bulunduğunuz ilden bi şekilde uzaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…