Tek kişiyle olmadı işte olsaydı içim rahat olurdu parasız yaptım ama yine de bu gerçeği değiştirmez herkes biliyor dışarı dahi çıkamıyorum nefret ediyorum kendimden ..En kısa zamanda psikologa gitmelisin...Yeni bir sayfa açacağına söylediklerine bak.Hayır en kötü ne yaşamış olabilirsin ki? En fazla sevmişsin ve beraber olmuşsundur...Şu cinselliği şu kadar kafanızda büyütmeseniz diyorum.Hataydı ve bitti gözüyle bakın.
Herkesin kulağına nasıl gidebildi acaba sizin özel hayatınız?Tek kişiyle olmadı işte olsaydı içim rahat olurdu parasız yaptım ama yine de bu gerçeği değiştirmez herkes biliyor dışarı dahi çıkamıyorum nefret ediyorum kendimden ..
Malesef ki ben yapıp yapıp namuslu gezemiyorum diğerleri gibi yalanda söyleyemedim şimdiye kadar hep kullanıldım kaybedecek neyim kaldı ki çocukları olanları ailesi olanları kıskanıyorum üzülüyorum bende isterdim öyle olmak ama olmayacak hiç bir zamanNasıl bu kadar zayif olabiliyorsunuz ?
Bu işi parayla yapsam ne demek ? Kendinize nasıl yakistiriyorsunuz bunu çözüm bu mu gerçekten
Yaydılar hep birbirine veya kavgalı ayrıldık yaydılar bende ifşa ettim kendimi daha da kaybedecek birşeyim Yok ne olursa olcak artıkHerkesin kulağına nasıl gidebildi acaba sizin özel hayatınız?
Namusu niye iki bacak arasında arıyorsunuz?Malesef ki ben yapıp yapıp namuslu gezemiyorum diğerleri gibi yalanda söyleyemedim şimdiye kadar hep kullanıldım kaybedecek neyim kaldı ki çocukları olanları ailesi olanları kıskanıyorum üzülüyorum bende isterdim öyle olmak ama olmayacak hiç bir zaman
Malesef ki ben yapıp yapıp namuslu gezemiyorum diğerleri gibi yalanda söyleyemedim şimdiye kadar hep kullanıldım kaybedecek neyim kaldı ki çocukları olanları ailesi olanları kıskanıyorum üzülüyorum bende isterdim öyle olmak ama olmayacak hiç bir zaman
Bide parasız yaptım diye belirtiyorsunuz her seferinde pes yani. Arkasında durmayacağınız ilişkiyi neden yaşıyorsunuz? İstedim ve yaptım diyin.Siz kendinize bu muameleyi yaparsanız elalem neler neler der daha arkanızdan.İlla çözüm arıyorsanız şehirdışında bir iş bulun.Yaş kaç bilmiyorum ama üni. okumadıysanız şehir dışında bir üniversiteye girin.Hem o ortamdan çıkmış olursunuz hem yeni bir çevre edinip sıfırdan başlarsınız.Tek kişiyle olmadı işte olsaydı içim rahat olurdu parasız yaptım ama yine de bu gerçeği değiştirmez herkes biliyor dışarı dahi çıkamıyorum nefret ediyorum kendimden ..
Kaybedecek çok şeyiniz var evet...Yaydılar hep birbirine veya kavgalı ayrıldık yaydılar bende ifşa ettim kendimi daha da kaybedecek birşeyim Yok ne olursa olcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?