• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatın kadınları .

Ne namussuzluğu ya siz ne diyorsunuz ?
Dünyanın sonu değil,sevmiş sevişmişsiniz bu kadar hayatı zehir etmeyin kendinize.Pişmansanız bir daha yapmamak için kendinize söz verin ve önünüze bakın.
Yok kullanıldım,yok namusum gitti falan bunlarla kafanızı bulandırmayın.
Ayrıca seçtiğiniz kelimelere de dikkat edin,bu şekilde yaşamak sizin için yanlış olabilir de bu şekilde gayet mutlu olan insanlar da var,kimsenin namusuna laf etmeyin.

Tabi o yüzden konu sahibi o kadar arzulanmış ve arzulamış ki çevresindeki kendini bi halt sananlar bunu duymuş ve adını çıkarmış ve o yüzden konu sahibinin ruh hali bu vaziyette :işsiz:

Allaseniz herkes övüp durduğu şeyi kendine saklasın ya.
Kaç kişiyle naptığını yazan bile olmuş sanki sorduk. Hayır bizi mi ilgilendirir ne alaka yani?
Anlamadım kaç kişiyle ne yaptığımı ben mi yazmışım ?

Konuyu da kibledim. Kendine içinden hakaret etsin birçok kadına da dolaylı yoldan hakaret ediyor konu sahibi.
Ben kadınlara hakaret etmiyorum kadınların tarafında olan yaklaşımım oldu her zaman benim düşündüklerimi paylaştım sadece ki yaşayan anlar ben burada kimseye hakaret içerikli birşey yazmıyorum herkesin hayatı farklı kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez empati bakımından körelmiş toplumuz malesef .

Tabi o yüzden konu sahibi o kadar arzulanmış ve arzulamış ki çevresindeki kendini bi halt sananlar bunu duymuş ve adını çıkarmış ve o yüzden konu sahibinin ruh hali bu vaziyette :işsiz:

Allaseniz herkes övüp durduğu şeyi kendine saklasın ya.
Kaç kişiyle naptığını yazan bile olmuş sanki sorduk. Hayır bizi mi ilgilendirir ne alaka yani?

su namusu iki bacak arasinda arayanlardan olupta buralarda ne isiniz var cok merak ediyorum , morel vermek yerine neden dibe cekmek istiyorsunuz ki konu sahibini

Ben kadınlara hakaret etmiyorum kadınların tarafında olan yaklaşımım oldu her zaman benim düşündüklerimi paylaştım sadece ki yaşayan anlar ben burada kimseye hakaret içerikli birşey yazmıyorum herkesin hayatı farklı kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez empati bakımından körelmiş toplumuz malesef .

Toplumu bilmem de sizin ''ben yapıp yapıp namuslu gezemem'' demenizden empati yapmadığınız belli.
Namussuz mu oluyor size göre ''yapan''lar ?

su namusu iki bacak arasinda arayanlardan olupta buralarda ne isiniz var cok merak ediyorum , morel vermek yerine neden dibe cekmek istiyorsunuz ki konu sahibini

Hiç öyle bi niyetim yoktu sandığınız kadar önyargılı da değilim
Tam tersi konu sahibinden önce çevresindeki kendini bi halt sanıp gücünün yettiğinin adını çıkarmaya çalışan zihniyetlere tepkim. Yorum yapma sebebim tam olarak buydu ki ciselliği övüp kaç kişiyle naptığını yazanları görünce tepki gösterip tepki almış bulundum.

Klasik yani.

Konuya çok şey yazılır da, kayda değer bulmadım. Yine gelmiş konu namusa, yok kullanıldımlara. Biri de oradan çıkmış demiş "Paralı yapmakla yapmamanın farkı ne?" diyor ki soru sormuyor arkadaş, Farkı yok" vurgusu yapıyor.

Herkes ağzına sahip olsun, ellerin namusunu ölçe ölçe bi hal oldunuz. Size mi verecek hesabı da tasası size düştü?

Sen neyin kafasyla yaptın bu yorumu?? Terbiyesiz.
Şu kafayla yazdım;
"Parayla yapmak mı namuszluk oluyor" yazmişsiniz keyfi isteyerek zorlanmadan yapıyor ise evet namussuzluktur bu! Bu sadece beden satmak degildir. Ruhunu satmak! Bunu normalleştirmeyin ben bunu dedigim icin terbiyrsizsem evet öyleyim

Daha elit bir ortamda olsan adın capkin olurdu, varos aleminde o... olmus.
O yuzden cok calis, oku, insan onuruna yakisir bir is bul kurtar kendini o cukurdan, o zaman gorursun insana insan gibi deger veren koskoca bir dunya var biyerlerde, oraya ulasmaya calis, cukurun dibine degil.
Ama yok ille kafaya koydum bu isi yapicam diyorsan da dogru adimlar at, hastalik kapma, basini da belaya sokma.

Sanırım arkadaşın yaşı küçük olabilir arkadaşlar çok üstüne gitmeyelim bence, hakaret amaçlı yazmamış. Kendisini kötü hissediyor sadece. Bu da toplumun ona bastırdığı düşüncelerden kaynaklanıyor. Daha yumuşak ifadelerle anlatabiliriz.
Teşekkür ederim 21 yaşındayım kötü hissediyorum evet arkadaşım ben kimsenin yaşantısını eleştirmem kınamam yargılamam öyle kararmış hayatlar var ki kadınlar her türlü değerlidir ne olursa olsun ben sadece kendim için açtım konuyu kötü hissettiğim için

YUH

SİZİN GİBİ KADINLARDAN NEFRET EDİYORUM

LEŞSİNİZ LEŞ

CİNSELLİK İÇİN DUL KADIN BAKINAN ERKEKTEN DE, TECAVÜZCÜLERDEN DE İĞRENÇSİNİZ

MİDEMİ BULANDIRIYORSUNUZ

Bu ülkeden de dünya üstünden de silinin yokolun gidin

Hayırdır kaç kişiyle naptığını yazsam tebrik mi edicektin bu ne şiddet bu ne calel ????

Okuduğunu anlada öyle yorum yap ne meraklısınız içinizi boşaltmaya be. Çokta dertti gözardı et bi zahmet.

Back