- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
Siz ikinci şıkkı yapıyor olabilir misiniz acaba?pardon neyin kafasi buBen anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ikinci şıkkı yapıyor olabilir misiniz acaba?pardon neyin kafasi buBen anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne?
Anlamadım kaç kişiyle ne yaptığımı ben mi yazmışım ?Tabi o yüzden konu sahibi o kadar arzulanmış ve arzulamış ki çevresindeki kendini bi halt sananlar bunu duymuş ve adını çıkarmış ve o yüzden konu sahibinin ruh hali bu vaziyette
Allaseniz herkes övüp durduğu şeyi kendine saklasın ya.
Kaç kişiyle naptığını yazan bile olmuş sanki sorduk. Hayır bizi mi ilgilendirir ne alaka yani?
Siz ikinci şıkkı yapıyor olabilir misiniz acaba?pardon neyin kafasi bu
Anlamadım kaç kişiyle ne yaptığımı ben mi yazmışım ?
Anlamadım kaç kişiyle ne yaptığımı ben mi yazmışım ?
Ben kadınlara hakaret etmiyorum kadınların tarafında olan yaklaşımım oldu her zaman benim düşündüklerimi paylaştım sadece ki yaşayan anlar ben burada kimseye hakaret içerikli birşey yazmıyorum herkesin hayatı farklı kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez empati bakımından körelmiş toplumuz malesef .Konuyu da kibledim. Kendine içinden hakaret etsin birçok kadına da dolaylı yoldan hakaret ediyor konu sahibi.
Tabi o yüzden konu sahibi o kadar arzulanmış ve arzulamış ki çevresindeki kendini bi halt sananlar bunu duymuş ve adını çıkarmış ve o yüzden konu sahibinin ruh hali bu vaziyette
Allaseniz herkes övüp durduğu şeyi kendine saklasın ya.
Kaç kişiyle naptığını yazan bile olmuş sanki sorduk. Hayır bizi mi ilgilendirir ne alaka yani?
Ben kadınlara hakaret etmiyorum kadınların tarafında olan yaklaşımım oldu her zaman benim düşündüklerimi paylaştım sadece ki yaşayan anlar ben burada kimseye hakaret içerikli birşey yazmıyorum herkesin hayatı farklı kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez empati bakımından körelmiş toplumuz malesef .
su namusu iki bacak arasinda arayanlardan olupta buralarda ne isiniz var cok merak ediyorum , morel vermek yerine neden dibe cekmek istiyorsunuz ki konu sahibini
Şu kafayla yazdım;Sen neyin kafasyla yaptın bu yorumu?? Terbiyesiz.
Teşekkür ederim 21 yaşındayım kötü hissediyorum evet arkadaşım ben kimsenin yaşantısını eleştirmem kınamam yargılamam öyle kararmış hayatlar var ki kadınlar her türlü değerlidir ne olursa olsun ben sadece kendim için açtım konuyu kötü hissettiğim içinSanırım arkadaşın yaşı küçük olabilir arkadaşlar çok üstüne gitmeyelim bence, hakaret amaçlı yazmamış. Kendisini kötü hissediyor sadece. Bu da toplumun ona bastırdığı düşüncelerden kaynaklanıyor. Daha yumuşak ifadelerle anlatabiliriz.
YUH
SİZİN GİBİ KADINLARDAN NEFRET EDİYORUM
LEŞSİNİZ LEŞ
CİNSELLİK İÇİN DUL KADIN BAKINAN ERKEKTEN DE, TECAVÜZCÜLERDEN DE İĞRENÇSİNİZ
MİDEMİ BULANDIRIYORSUNUZ
Bu ülkeden de dünya üstünden de silinin yokolun gidin