Daha önce ki konularımdan beni tanıyorsunuz hayat hikayemi yazmıştım ben iyileşemiyorum zaten bundan sonra hayatım güzel olmayacak cahillikle yaptığım hatalar hayatıma mal oldu çok üzgünüm adım çıktı bütün herkes biliyor arkadaş dahi edinemiyorum bu yüzden akrabalar desen kendi derdinde onlarında haberleri var herkes duydu benim rezilliklerimi yaptıklarımı. Annem babamın yüzünü yere eğdirdiğim için kendinden nefret ediyorum benim yanımdalar çok şükür ama nereye kadar benim yuvam zaten olmayacak çocuğum olmayacak en azından parayla yapsam diyorum daha ne kadar dibe batabilirim ki ben ne kadar ? Ne kadar rezil olabilirim daha zaten adım o..ya çıktı iş bulsam adım çıktığı için hep üzerime gelecekler benim dayanamıyorum artık ben en azından parayla yaparım kaybedecek birşeyim kalmadı bedenim kirli ..
Çok saçma. Toplumun önyargı ve karalamalarının, bağnazlığının içinde kendini kaybetmişsin. Kendine güzel bir hayat kur, her ne yaşadın bilmiyorum ama unut gitsin. Adın çıksa ne olacak, iş arkadaşların bir şey bilse ne olacak? Arkandan konuşsalar ne olacak? Sen profesyonel olursan herkes sana karşı öyle olur iş dünyasında. Eğitim seviyeni bilmiyorum ama çok iyi değilse o konuda bir şeyler yap kendine gelirsin. Küçük bir yerde yaşıyorsan bu sayede uzaklaşmış olursun.
Bedenin kirliyse bir duş al geçer merak etme, böyle şeylere çok kafanı takma. Sevişmek bir çok insana göre kötü, öcü, pis bir şey değil eğer derdin birden fazla kişiyle bunu yapmış olmaksa. Senin çevrenin görüşü böyle olduğu için kendini bu kadar kötü hissediyorsun, çevreni değiştirirsen kendin hakkındaki fikirlerin de geçer.
Benim kardeşim de bir çok şey yaptı. Ve bana telefonda bir gün hayat kadını olacağım nasılsa her şeyi yaptım, bari param çok olsun vs. dedi. Ona da aynı şeyi söyledim, sana da söylüyorum. Hani bize hayat kadınları bacaklarını açıyorlar, ruhlarını bedenlerini satıyorlar ama bir sürü paraları oluyor gibi geliyor ya, öyle bir şey yok. Onların hayatı senin şu anki hayatını lunpark eğlencesi zannettirecek kadar zor olabiliyor. Her müşteri de bacaklarını açıp uzanmanla mutlu olmuyor ne manyaklarla uğraşıyorsun. Bu ülkede elli lira mı ne veriyorlar tek sefere biliyor musun? Bunun yüzde kaçı sana kalacak zannediyorsun? Bu tamamen seni çalıştıracak kişiye bağlı. Yüzde sıfır da olabilir, yüzde 20-50 de ama eminim yüzde yüz olmaz. Öyle nasılsa kirlendim, daha kötüsü olamaz diye bir şey yok. Her zaman yaşadıklarının çok çok daha kötüsünü yaşayabilirsin.
Git kendini geliştir, eğitim al, işe gir. Hayatını yaşa. Evliliği, çocuğu falan düşünme şimdi. Çünkü şu an zaten kendinde değilsin. Önce kendini iyileştirmen lazım. Öyle şeyler insanın başına en beklemediği zamanlarda gelir zaten. Toplumun beklentilerini değer yargılarını geç. İşin gücün olursa gayet mutlu mesut kendi kendine yaşar gidersin.
Ha senin hayatın boyunca hayalin hep ev hanımı olup kendi çevrenden tutucu, akşamlarını kahvede falan geçiren, senden de ev işiyapmanı ve bir kaç da çocuk doğurmanı bekleyen bir adamla evlenmektiyse evet bu konuda hayallerin yıkılmış olabilir. Ama zaten bu da çok da büyük bir kayıp değil.