• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatın kadınları .

Daha önce ki konularımdan beni tanıyorsunuz hayat hikayemi yazmıştım ben iyileşemiyorum zaten bundan sonra hayatım güzel olmayacak cahillikle yaptığım hatalar hayatıma mal oldu çok üzgünüm adım çıktı bütün herkes biliyor arkadaş dahi edinemiyorum bu yüzden akrabalar desen kendi derdinde onlarında haberleri var herkes duydu benim rezilliklerimi yaptıklarımı. Annem babamın yüzünü yere eğdirdiğim için kendinden nefret ediyorum benim yanımdalar çok şükür ama nereye kadar benim yuvam zaten olmayacak çocuğum olmayacak en azından parayla yapsam diyorum daha ne kadar dibe batabilirim ki ben ne kadar ? Ne kadar rezil olabilirim daha zaten adım o..ya çıktı iş bulsam adım çıktığı için hep üzerime gelecekler benim dayanamıyorum artık ben en azından parayla yaparım kaybedecek birşeyim kalmadı bedenim kirli ..
Anlayamadım, hani namaza başlamıştın, dualara ne oldu? Her hatanı böyle kolaymı tekrarlarsın? Annene söylermisin lütfen seni bi güzel dövebilirmi benimki bunu coktan yapmişti:KK20:

4 erkekle bu güne kadar seks yaptım.
Hayat kadını filan değilim bankacıyım.
Arkadaşlarım var, sevgilim var. Muhtemelen evleniriz. Hı tabi evlenir kesin dediğinizi duyar gibiyim. Birden fazla erkekle birlikte olan pek çok kız arkadaşım evlendi, bir tanesi hamile şuan.
Ailem benimle gurur duyuyor.
Hayattan beklentilerim var. Yaşattığım hayattan genel itibariyle memnunum. Kendini yetiştirmiş biri olduğumu düşünüyorum.
Sizin gibi düşünmem imkansız.
Yaşadıklarınıza siz bu açıdan bakıyorsunuz.
70'lerin dandik türk filmlerinin içinde yaşıyorsunuz sanki.

Kendimde değilim olsam zaten böyle düşünmem kimse düşünmez böyle bir şeyi aklı yerinde olan ..
o zaman bi zahmet aklını topla

cinsellik yaşamak seni başka konumlara sokmaz ama sen kalkıp "parayla yapayım" bari moduna girersen o zaman orda bir gariplik vardır. namus iki bacak arasında değil ama senin düşüncen seni zaten dibe çekiyor. acilen doktora gitmelisin.

Anlayamadım, hani namaza başlamıştın, dualara ne oldu? Her hatanı böyle kolaymı tekrarlarsın? Annene söylermisin lütfen seni bi güzel dövebilirmi benimki bunu coktan yapmişti:KK20:
Evet başladım ediyorum da ama çevrenin bana bakışı değişmiyor ne yazık ki ..

cinsellik yaşamak seni başka konumlara sokmaz ama sen kalkıp "parayla yapayım" bari moduna girersen o zaman orda bir gariplik vardır. namus iki bacak arasında değil ama senin düşüncen seni zaten dibe çekiyor. acilen doktora gitmelisin.

Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne? :işsiz:

Daha önce ki konularımdan beni tanıyorsunuz hayat hikayemi yazmıştım ben iyileşemiyorum zaten bundan sonra hayatım güzel olmayacak cahillikle yaptığım hatalar hayatıma mal oldu çok üzgünüm adım çıktı bütün herkes biliyor arkadaş dahi edinemiyorum bu yüzden akrabalar desen kendi derdinde onlarında haberleri var herkes duydu benim rezilliklerimi yaptıklarımı. Annem babamın yüzünü yere eğdirdiğim için kendinden nefret ediyorum benim yanımdalar çok şükür ama nereye kadar benim yuvam zaten olmayacak çocuğum olmayacak en azından parayla yapsam diyorum daha ne kadar dibe batabilirim ki ben ne kadar ? Ne kadar rezil olabilirim daha zaten adım o..ya çıktı iş bulsam adım çıktığı için hep üzerime gelecekler benim dayanamıyorum artık ben en azından parayla yaparım kaybedecek birşeyim kalmadı bedenim kirli ..
Çok saçma. Toplumun önyargı ve karalamalarının, bağnazlığının içinde kendini kaybetmişsin. Kendine güzel bir hayat kur, her ne yaşadın bilmiyorum ama unut gitsin. Adın çıksa ne olacak, iş arkadaşların bir şey bilse ne olacak? Arkandan konuşsalar ne olacak? Sen profesyonel olursan herkes sana karşı öyle olur iş dünyasında. Eğitim seviyeni bilmiyorum ama çok iyi değilse o konuda bir şeyler yap kendine gelirsin. Küçük bir yerde yaşıyorsan bu sayede uzaklaşmış olursun.
Bedenin kirliyse bir duş al geçer merak etme, böyle şeylere çok kafanı takma. Sevişmek bir çok insana göre kötü, öcü, pis bir şey değil eğer derdin birden fazla kişiyle bunu yapmış olmaksa. Senin çevrenin görüşü böyle olduğu için kendini bu kadar kötü hissediyorsun, çevreni değiştirirsen kendin hakkındaki fikirlerin de geçer.
Benim kardeşim de bir çok şey yaptı. Ve bana telefonda bir gün hayat kadını olacağım nasılsa her şeyi yaptım, bari param çok olsun vs. dedi. Ona da aynı şeyi söyledim, sana da söylüyorum. Hani bize hayat kadınları bacaklarını açıyorlar, ruhlarını bedenlerini satıyorlar ama bir sürü paraları oluyor gibi geliyor ya, öyle bir şey yok. Onların hayatı senin şu anki hayatını lunpark eğlencesi zannettirecek kadar zor olabiliyor. Her müşteri de bacaklarını açıp uzanmanla mutlu olmuyor ne manyaklarla uğraşıyorsun. Bu ülkede elli lira mı ne veriyorlar tek sefere biliyor musun? Bunun yüzde kaçı sana kalacak zannediyorsun? Bu tamamen seni çalıştıracak kişiye bağlı. Yüzde sıfır da olabilir, yüzde 20-50 de ama eminim yüzde yüz olmaz. Öyle nasılsa kirlendim, daha kötüsü olamaz diye bir şey yok. Her zaman yaşadıklarının çok çok daha kötüsünü yaşayabilirsin.
Git kendini geliştir, eğitim al, işe gir. Hayatını yaşa. Evliliği, çocuğu falan düşünme şimdi. Çünkü şu an zaten kendinde değilsin. Önce kendini iyileştirmen lazım. Öyle şeyler insanın başına en beklemediği zamanlarda gelir zaten. Toplumun beklentilerini değer yargılarını geç. İşin gücün olursa gayet mutlu mesut kendi kendine yaşar gidersin.
Ha senin hayatın boyunca hayalin hep ev hanımı olup kendi çevrenden tutucu, akşamlarını kahvede falan geçiren, senden de ev işiyapmanı ve bir kaç da çocuk doğurmanı bekleyen bir adamla evlenmektiyse evet bu konuda hayallerin yıkılmış olabilir. Ama zaten bu da çok da büyük bir kayıp değil.

Çevremdekiler beni bu duruma sokuyor ben bakireyim ama ruhum değil bi sürü şey yaşadım keşke bakireliğim gideydide bu kadar pislik olmasaydım

Herkes senin ne yaşadığını nereden biliyor ? Bir hata olmuş ve bitmiş herkesin basına gelebilir neden bu kadar buyutuyorsun ki ... Hem parayla yapsam ne demek ? Kendine gel

Ben anlamyorum parasız yapmak özgürlük vs falan oluyorda parayla yapmak mı namussuzluk oluyor? Fark ne? :işsiz:
ne münasebet? ben özgürlük mü dedim? benim lafımı neden dolandırıyorsunuz ki? birisi meslek babında yapılıyor ve hoş durum değil, sonunun gideceği yerler fazlasıyla belli, diğeri kişinin kendi rızasına bağlı bu da kişinin dur demesiyle durabilecek bişey ayrıca burda konu parayla yapılan yapılmayan da değil. birinin hayatının kurtulması gerek.

Evet başladım ediyorum da ama çevrenin bana bakışı değişmiyor ne yazık ki ..
Diğer tarafda hesabını çevren degil sen vericeksin? Benden adam olmadı ya bende bu işi paralıya döndürdüm zevk alıyorum nasılsa diceksen. Yap tabi. Kimse yargılamaz seni.

fark su birisinde bir insani arzularsin cok arzularsin ve onunla duygusal olarak iliskin yetmez , ona dokunmak onunla bir bütün olmak istersin , sevisirken gözlerinde erirsin , digerinde kasaptaki etten farkin yoktur , müsterin gelir parasini verir ve vücudundan istedigi bir et parcasini satin alir , burda sexs ticarete dönmüstür ve bu yüzden etik degildir :KK66:

Çevremdekiler beni bu duruma sokuyor ben bakireyim ama ruhum değil bi sürü şey yaşadım keşke bakireliğim gideydide bu kadar pislik olmasaydım

cinsellik yaşayıp bakire olmamak? anlamadım açıkcası

Psikolojiniz aşırı derecede bozulmuş. Sırf cinsellik yaşadınız diye kendinize niye bu kadar işkence ediyorsunuz. O..., namussuz falan ne ya?! Yaşadınız bitti gitti. İsterseniz yaşam tarzınızı değiştirirsiniz. Çevreniz ilkel düşünceliyse (ki sizin bakış açınız böyleyse kesin öyledir) şehir değiştirin ve lütfen böyle ilkel düşüncelerden kendinizi kurtarın, kendinize değer verin.

YUH

SİZİN GİBİ KADINLARDAN NEFRET EDİYORUM

LEŞSİNİZ LEŞ

CİNSELLİK İÇİN DUL KADIN BAKINAN ERKEKTEN DE, TECAVÜZCÜLERDEN DE İĞRENÇSİNİZ

MİDEMİ BULANDIRIYORSUNUZ

Bu ülkeden de dünya üstünden de silinin yokolun gidin

fark su birisinde bir insani arzularsin cok arzularsin ve onunla duygusal olarak iliskin yetmez , ona dokunmak onunla bir bütün olmak istersin , sevisirken gözlerinde erirsin , digerinde kasaptaki etten farkin yoktur , müsterin gelir parasini verir ve vücudundan istedigi bir et parcasini satin alir , burda sexse ticarete dönmüstür ve bu yüzden etik degildir :KK66:

Tabi o yüzden konu sahibi o kadar arzulanmış ve arzulamış ki çevresindeki kendini bi halt sananlar bunu duymuş ve adını çıkarmış ve o yüzden konu sahibinin ruh hali bu vaziyette :işsiz:

Allaseniz herkes övüp durduğu şeyi kendine saklasın ya.
Kaç kişiyle naptığını yazan bile olmuş sanki sorduk. Hayır bizi mi ilgilendirir ne alaka yani?

Back