Selamlar
DÜN NELER YAPTIM?
Bugün aylardan sonra ilk kez makyaj yaptım.
Tartıda eksi gördüm
Günlerden sonra ilk kez dışarı çıktım
İhtiyaçlarimi gördüm alışveriş yaptım
Evin eksiklerini giderdim
İhtiyacim ol Kıyafet ve spor ayakkabilari aldım spora hazırlık
Kendime altın takı kolye küpe aldım esirgemeden hiç kendime.layik görmüyordum.
Yediğine ictigine dikkat edince kiyafet iclerinede girmeye başlıyorsun.
Sabah kalktım.kahvaltimi yaptım
Sonra hazırlandım biraz zorlada olsa kendimi motive edip dışarı ciktim.
İlk işim metroyla avmye gitmek oldu
Orda hoşuma giden mağazalara girip neler var neler yok öyle illa alışveriş yapma düşüncesi olmadan girip baktım.
Bir pantalon bir şort birde bluz hoşuma gitti aldım. Sonra ayakkabiciya girdim orda birinden yardım istedim istediğim modelden birkaç tane denedim hoşuma gitti satın aldım
hiç çekinmeden insanlarla konuştum
Sonra takı için bir yere girdim.konustum.anlastim aldım istediğim ürünleri
Bir ara çok yoruldum oturdum.dinlenip soluklandim sonra öğle arası sicaklayimca bir soluklanmak hemde kahve içmek için bir yere girdim orda sütlü kahve içtim badem içi götürmüştüm yanımda onları yedim
Sonra alışverişlerimi bitirip çıktım eve kendimi.attim 5 saat geçmiş evden çıkalı aşırı sicaklamisim yorulmusum susamisim .ayaklarım ağrıdı hatta ayak parmaklarıma kramp girdi
Başımda bir ağrı vardı geçmeyen
Arkadaşım aradı onada bozuktumnzaten açtım bütün rahatsız olduğum.ne varsa onda içime attığım hepsini yüzüme söyledim hiç umursamadi bile en sonunda yüzüme kapattı amman umrumda değil.diyerek işte kimlere emek verdiğini insan görmeli.Bos insanlara harcadığımiz zaman giden ömürden gidiyor değmez.
Yakın arkadaşım gördüğüm birini aradım açmadı telefonu 3 kez aradım.ucunede dönüş yapmamıştı.cok.bozulmustum ama birşey söylemiştim.bu sefer içimde kalmasın.diye niye böyle davrandığını sordum bir sorun olmadığını söyledi bende müsait olmadığını söyleyince arayıp sormamaya karar verdim demekki gerek yok.
Bu konuda zaten benim her zaman birilerin müsait olmam.konusu kendi hedeflerim planlarim.islerim.olursa.boyle kimseye boş vakit.ayirmamada gerek.kalmaz
Dün birde sosyal.medyan tanımadığım.biri yazmış yazmış durmuş mesaj atmayincada trip atmış görüşmek istemeyince bir ton laf söylemiş onada sinir oldum zaten saçma sapan hakaretler yazmış sanki görüşmek zorundaymisim gibi beni rahatsız etmişim ne biçim insanlaf çoğaldı böyle ya ya yersiz yazan.konusan...
Bende engelledim hemen böyle toksik birini
Dün aşırı halsizlik vardı zaten zar zor eve attım kendimi duş bile.alacak halim.kalamdi.sicaklardan bunaldım
Öğle namazimi kilamadim
İkindinin farzını zar zor kıldım akşamı tam kıldım yatsıyı kilamadim
Sürekli ağladım durdum namazda sabahta annem mesajlar atıp bir sürü can sıkıcı şey yazmış konsumqk istemiyorum arıyor mesaj atıyor beni rahatsız oluyorum söyledim yine engellemek istemiyorum dedim ama.yine engellemek zorunda kaldım çünkü bıktım sürekli beni rahatsız etmesinden
Gece uyuyamadım. Sabah ezaniydi sizmisim şimdi gözümden uyku akıyor