Merhaba.Selam herkese gündelik yaşamın içinden müzik felsefe kitap okumaları sosyalleşme gündelik işler kişisel gelişim gezi vs eğitim paylaşımları yapmak yeni arkadaşlarla tanışmak kaynaşmak için açtım bu konuyu siz neler yapıyorsunuz nasılsınız,tanışalım?
Selamlar tşk ederimMerhaba,
Kolay gelsin.
Böyle kişisel gelisimli, sağlıklı yaşamlı konular hep ilgimi çekiyor.
Sürekli yazamasam da bu tarz konulara 1 cümle de olsa yazıp iz bırakmayı seviyorum.
İyiyim diyelim hamd olsun. Konya'dayım, ev hanımlığı ve annelik yapıyorum diyelimSelamlar tşk ederim
Hoşgeldiniz.Tabi katkı sunarsaniz sizde paylasirsaniz memnun olurum.
Tanışıp birbirine olumlu izler birakmak temennisiyle.
Nasılsınız, nerden Clara ne işle.mesgulsunuz?
Hangi hadis kitabını okudunuz?
Tefsir bende isterdim okumak.
Her şeye yetisipte bunda eksik kalmak üzücü...
İnşallah iyi olur dolu dolu güzel.olur hayatlarımız
Yeni iki gündür bir kitaba başladım, birde kitap grubuna dahil oldum.
Günaydin iyi sabahlar.İyiyim diyelim hamd olsun. Konya'dayım, ev hanımlığı ve annelik yapıyorum diyelim
Hadis kitabı Riyazüs Salihin'i okudum. Elimde yok ama online veya pdf filan bulursam Kütüb-ü Sitte'yi de okumak istiyorum.
Eski düzene dönme isteği oluştu bende. Sosyal medyayı bu kadar takip etmezken neler yapardik? Kitap okuyup bulmaca çözerdik, radyo açardık vs. Bunlara dönmeye başladım uzun zamandır :) İnternette çok vakit geçirince hem fiziksel hem ruhsal rahatsızlık duyuyorum, vaktimi boşa harcadığım hissi geliyor çok oyalandıysam.
Kendimizden memnun değilsek bir seyleri degistirmemiz gerekiyor. Ailemizi, çevremizi, toplumu düzeltmek istiyorsak da önce kendimiz düzgün, iyi, faydalı, dolu bir insan olmalıyız diye düşünüyorum.
Kitapla ilgili gelişmeler icin cok iyi yapmışsınız diyorum, daim olsun, dilediginiz en yüksek faydayı görün inş.
Allah bağışlasın ne kadar güzel.Bir günün icinde her şeye vakit ayırmaya çalışıyorum.
Biraz bulmaca karaliyorum. Birkaç sayfa kitap okuyorum, birkaç sayfa Kur'an okuyorum. Kızımla 1 film veya birkaç çizgi film izleyip gülüşüp yorum yapıyoruz :) Kızıma biraz ders çalıştırıyorum. Yarım saat veya 1 saat onunla kutu oyunu oynuyoruz. Evin işlerine, çamaşır, ütü, yemek parça parça zaman ayırıyorum. Arada YouTube'da dinleyecegim sohbet, video vb. olursa iş yaparken yanıma açıyor dinliyorum :) YouTube'da bekleyen videom yoksa işin yanında radyo açıyorum. Hayattan zevk almaya çalışıyorum. Yapmazsam, çabalamazsam bu aralar yaşam enerjim çok düşük. Kan değerlerine göre demir, b12 vb. kullanıyorum.