Yeni konun hayırlı olsun canımOzgur87
Saricivcivcikcik
sel kavs-i kuzah sekersizcikolata Aysen012 G gibivegibi
@monalisasa
@sahuhuban
Arkadaşlar merhaba yeni bir konu açarak yaygınlaştırmak istiyorum takipleşip paylaşım yapmaya burdan devam etmek istiyorum.Beklerim sohbete
Bende sadece gezmeyi ve müzik dinlemeyi çok seviyorum.Selam herkese gündelik yaşamın içinden müzik felsefe kitap okumaları sosyalleşme gündelik işler kişisel gelişim gezi vs eğitim paylaşımları yapmak yeni arkadaşlarla tanışmak kaynaşmak için açtım bu konuyu siz neler yapıyorsunuz nasılsınız,tanışalım?
HoşgeldinBende sadece gezmeyi ve müzik dinlemeyi çok seviyorum.
Antalya da yaşıyorum. Başak Burcuyum. Ben gezmeyi özellikle yurtdışına seyahat etmeyi çok seviyorum. Özgürlüğüme aşırı düşkünümHoşgeldin
Nerede yaşıyorsun, yaş kaç? Sen hangi burçsun bende öyle tipik ya burcuyum. Gezme dedin mi akan sular durur.
Süpermiş Akdeniz sıcaktır yarım kolluya geçtiniz mi?Antalya da yaşıyorum. Başak Burcuyum. Ben gezmeyi özellikle yurtdışına seyahat etmeyi çok seviyorum. Özgürlüğüme aşırı düşkünüm
Fransa PortekizSüpermiş Akdeniz sıcaktır yarım kolluya geçtiniz mi?
bende bu yıl yeşil pasaportla yurtdışına çıkmayı istiyorum nereleri gördün gezdin ?
Bende fransa ve İtalya görmeyi çok istiyorumFransa Portekiz
İnşallah gidersiniz. Ben de şuan green Card almak istiyorumBende fransa ve İtalya görmeyi çok istiyorum
Teşekkür ederim.inşallah Aslında hep duyuyorum green cardıda pek araştırmadım o nasıl oluyorİnşallah gidersiniz. Ben de şuan green Card almak istiyorum
Green Card Amerika da ikamet etmek ve çalışmak için alınıyor. İktisat fakültesi mezunuyum . Şuan çalışmıyorum 28 yaşındayımTeşekkür ederim.inşallah Aslında hep duyuyorum green cardıda pek araştırmadım o nasıl oluyor
Sen kalıcı mı gitmek istiyorsun mesleğin neydi, yaş kaç ?
En iyisini yapıyorsun nitelikli insanlar gitsin hayatını kurtarsın ya ,burda yaşamak yaşamak gibi değil, inşallah gidersin.Green Card Amerika da ikamet etmek ve çalışmak için alınıyor. İktisat fakültesi mezunuyum . Şuan çalışmıyorum 28 yaşındayım
Aslında bizim ülkemiz çok güzel ve milli birlik ruhu çok güçlü. Ama yurtdışı özgürlük ve ekonomi açısından çok iyiEn iyisini yapıyorsun nitelikli insanlar gitsin hayatını kurtarsın ya ,burda yaşamak yaşamak gibi değil, inşallah gidersin.