hayatın her anında yaşadığım eziklik ve yalnızlık

giyim tarzımı genelde beğenirler, elimden geldiğince kibar davranmaya çalışıyorum herkese ve bencil olmamaya çalışıyorum, genelde konuşmaları dinliyorum, onaylayıcı tavır içerisindeyim
aslinda bir tavrin olmadigi icin seciliyo olabilirmsn cnm onaylayici tavr demek kisinin kendi fikir dusuncesi olmadigni hersye evet tabi diyen kafa yapisi demek... bu tarz insanlarda cok onemsenmz naslsa herseye olur dio bakis acisi olur insanlarda... yaniii insanlarin kafasi seni sarmyo olabilir mi

olur tabi :) ben de bazen yaşadıklarımı anneme bağlıyorum mükemmeliyetçi bir kişiydi. sürekli üstümde baskı hissederdim ve hep başkaları ne der düşüncesi içindeydi

Ankarada oturan bir baska yalniz arkadas daha kabul eder misiniz
tabiki :)
umarım, çok teşekkür ederim :)

çok yaptım hatta hatalarımı düzeltmeye çalıştım ama her şey aynı

Kk da yalnizlar diye bir baslik acalim ve arkadas olalim artik....

Kuzum gel arkadas olalim diyesim geldi cokta tatlissin niye boyle yapiyorlar ki
inşallah, çok teşekkür ederim

wp grubu iyi fikir, sırf şu an yaşadıklarım yüzünden işten ayrılasım geliyor ama kendimi tutuyorum, bakalım nereye kadar dayanacağım, günaydınımı almıyorlar bu kadar terbiyesizleştiler. topluca yemeğe gidiyorlar sen de gelir misin diye sormuyorlar bile.

mesela nasıl konuşuyor

öyle davranmamaya çalışıyorum ama herhalde çok sıkıcı biriyim

öyle davranmamaya çalışıyorum ama herhalde çok sıkıcı biriyim
Aşırı dindar biri misin ? Ya mesela bir arkadaştan örnek vericem.Bulunduğu ortamda sürekli dini konulara girerdi,ezan okunduğunda namaz kılalım hadi diye baskı yapardı.sürekli hadislerden ayetlerden laf açardı .böyle biri misin ?

değilim hatta sabit bir konu konuşmam

belirli yılları kapsayan belli bir dönem içerisinde gerçekleşen bir şey olsa yorumum daha farklı ve ılımlı olabilirdi.
fakat ilkokuldan ta çalışma hayatına kadar hiç arkadaşının olmaması, olanların hep ama hep uzaklaşması ve bu kadar dışlanıyor olmak hiç de normal değil, tek sebebi sen olmalısın.
Yani muhtemelen insanları rahatsız eden, onları irrite eden davranışlara giriyor, sözler söylüyorsun bilinçli/bilinçsiz.
Peki hiç birilerine konuyu açıp sordun mu neden bana böyle davranıyorsun vs. diye? çünkü genellikle ergenlik döneminde insanlar karşı taraftan ne rahatsızlık duyuyorsa sorulsun ya da sorulmasın mutlaka söylerler patır patır yüzüne.. bazı tipler hiçbir şey söylemeden öylece uzaklaşmayı yenilgi sayar mesela..Sen şöylesin, böyle yapıyorsun, bunu dedin bana ama falan der..
konun abartılı değilse, mutlaka bir şeyler duymuş olmalısın neden yalnız bırakıldığın hakkında. her şeyi açıkça yazdın mı buraya mesela?şu haliyle mantıksız ve kapalı bir konu

açıkça yazdım. sana göre mantıksız. belki bilinçsizce itici davranışlarda bulunuyorum belki de aklıma gelmeyen başka bir neden var çözemedim.

Canım ya gel ben senin arkadaşın olayım. Seni anlıyorum bazı insanlar biraz şanssız oluyor.
Sen çok mütevazi,iyi niyetli,sessiz kendi halindeysen bazen çevrendekiler böyle davranabilirler.

Öncelikle çok gençsin bunu kullan enerjik ol guleryuzlu ol fakat aşırı sıcak olma belli ki senin çevrende ki soğuk nevaleler bundan anlamıyor. Seninde mesafenin olsun.
Arkadaşın çok olabilir fakat dostun az olsun.Herkesle sohbet ortamlarına katil ,biraz rahat ol fakat ne herkesin derdini çok dinle ne derdini anlat sadece sana dost olanlarla özelini paylaş.

Tabi farklı ortamlara takıl şimdiki ortamından,çevrenden çok şey bekleme artık onları tanıyorsun.Tanımadığın insanlarla arkadaşlık kurmaya çalış.

İnan ki sen kendi dengin olan insanların içine duşmemişsin.
Bir denk gelsin bence sende çok güzel bir çevre kurarsın.
Bana göre herkes çevresine göre yalniz kalabilir de kalamaz da.

Şunları yap düzelir,
-Cem yılmaz videoları ve komedi filmleri izle espri yeteneğin gelişsin.
-İşini çok iyi yap kimseden bişey isteme
-Çekingen olma, erkeklerle de rahat rahat konuş.
-Bakımlı ol giyimine saçına başına dikkat et.
-Sana biri bi derdini anlatıyorsa herzaman ona hak verdiğini söyleme arada karşı tarafın da haklı olabileceğini belirt (bi fikrin olsun yani)
-Herşeyle herkesle dalga geç esprili insanı herkes sever (yukarıda da söylemiştim :))

tam tersiyim, toplum içinde dinle ilgili de konuşmam sanırım zayıf bir karakterim

Bende aynı yım seni çok iyi anlıyorum cnm sırf bu ezikligm çekingenligm yüzünden is yerinde mobing e uğradım ve bugün istifa verdim ağlaya ağlaya öyle yalnızım ki
ben de mobinge uğradım geçen hafta, sesimi çıkarıp kendimi savununca da kavgacı geçimsiz ilan edildim proje müdürü tarafından... hayat bizim gibilere çok zor. insanlardan ciddi ciddi nefret etmeye başladım artık özellikle işe başladıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…