Merhaba, oncelikle au durumu asla kafana takmamayi ogren, okududugum yere kadar herkes yazmis zaten, kendi kensine mutlu olmayi ogren. İnan en iyi dostluklar bile zamani geldiginde, insanlar degistiginde bitiveriyor. Ben senin bahsettigin yqlnizliklari da yasadim dibine kadar, yeri geldi en populer oldugum zamanlar da oldu. Yillarca suren doatluklarim olsu, ama bir seyi farkettim. İnsanoglu degisir, hele kadin milleti. Bir noktaya geldim ki hayatimdan hepsini tek tek cikardim, engelledim. Su an yalnizim ve cok mutluyum. Kimseyle samimiyetim yok. Halnizlik o kadar guzel ki anlatamam sana. Bu acidan bak. Senin kimseye ihtiyacin yok. Bir de yazmissin ya onun icin alintiladim, soylediklerini dinliyor ve onayliyorum diye, onaylama, kendi fikrini soyle, elestirel davran, dalga gec, elestir vs. Eminol daha iyi olursun. Tepeden bak biraz millete. Direkt karsindaki kisiyi elestirmesen de onunjzdeki bir durumu vs elestir. Bir de bunu ilk olarak kendi cevrenle yapamiyorsan yeni bir faaliyete baalayarak bir cevreye gir, orda dene. Ayrica evet belli konularda cok iyi ol ki booyle kalsinlar karsinda. Hadi kolay gelsin, ne olursa olsun hedefin insanlar degil, mutluluk olsun