- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 35
- Konu Sahibi victoryvivi
burayı okurken haber sitesinde david beckham'ın köpeğinin battaniyesinin 35000 tlcik olduğunu okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
luks yasama sebeplerini ben soyleyim size yillarca okumus murekkep yalamis o egitime dunyanin parasini gommusler pirinci sayarak yemek icin yapmadilar bunlari saclarini agartip dislerini curutup gecelerce uyumadilar rahat bir hayat surmek icinBenim eşim asgari ücretli neler yapıyorum ben söyleyeyim..
425 tl kira
65 aidat
100 elektrik
Ortalama 25 tl su
Aracımız var modelli birşey değil ama çok şükür gerekte yok..
Çocuğuma oyuncak alıyorum ama herşeyin en iyisi en pahalısı değil kırılıyor zaten çoğu çöpe gidiyor..
Portakalda alıyorum kilosu 1.95den mandalina da..
Wc kağıdıda alabiliyorum çok şükür eşim yetmiyor dedikçe ben kısıyorum..
Mutsuzmuyum bundan daha mutsuz günlerim oldu çünkü huzurum yoktu o günlerde eşim yetmiyorda demiyordu üstelik ama mutsuzdum..
Şimdi asıl mesele burda yazanların çoğu lüks yaşama alışmış bilmem belki haklarıdır da ama bence tutumlu olmak ne dalga geçilecek nede linç edilecek bir durumm.
Sizin vesilenizle başka birine bir başka cevap yazmayacağımıda belirteyim..
Kinsenin kum torbası değilim çok şükür..
Hayırlı günleriniz olsun. İnşaAllah istediğiniz refaha hayat şartlarıma kavuşursunuz..
Benim eşim asgari ücretli neler yapıyorum ben söyleyeyim..
425 tl kira
65 aidat
100 elektrik
Ortalama 25 tl su
..
Evet portakalın kılosu 1 tl 2 tl arası değişirdiDün bu gözler türkiye için her ilçede marketi olan marketlerden birinde patlıcanın kilosunu 11 lira gördü. 11 lira. hadi patlıcanın mevsimi değil yeme kardeşim yazın yersin. portakal ya kış meyvesi kilosu 5 lira.önceden portakal alınca 4-5 kilo alırdık 5 kilo alsan 25 lira yapar. bir kutu bebek maması 140 lira olmuş. Kim ne derse desin ülkede kriz var. insanlar nasıl yaşıyor bazen şaşırıyorum ama bence bu daha iyi günlerimiz.
zaten bu ülkenin başına ne geldiyse nefesi açlıktan koktuğu halde şükredenlerin yüzünden geldi. haberleri yok onlar şükrettikçe şikayet etmedikçe sofralarından bi ekmek daha çaldılar.luks yasama sebeplerini ben soyleyim size yillarca okumus murekkep yalamis o egitime dunyanin parasini gommusler pirinci sayarak yemek icin yapmadilar bunlari saclarini agartip dislerini curutup gecelerce uyumadilar rahat bir hayat surmek icin
son olarak bir sey sormak istiyorum portakal nerede 1,95 ise soyleyinde alayim burada 5 lirada
bilmiyorum ben cimer e falan bile ettimİşe yarıyor mu peki?
Yarıyorsa ben şikayet etmeye gidiyorum
az evvel pazara gittimzaten bu ülkenin başına ne geldiyse nefesi açlıktan koktuğu halde şükredenlerin yüzünden geldi. haberleri yok onlar şükrettikçe şikayet etmedikçe sofralarından bi ekmek daha çaldılar.
Açlıktan ölseler aynı kişiye oy verirler eminim çooook anlattık durum iyi değil diye ama anlayan olmadıBuna sebepler Belli ..Oy kullanırken daha dikkatli olacağız.
Devir tasarruf devriyse sadece yemektenmi kısmak geliyor aklınıza..
Şükrettikçe şükredilen nimetler artar, şikayetlendikçede şikayet edilecek şeyler..
Buna olumlu düşüncede diyebilirsiniz..
Dalga geçilecek şeyler değil söylediklerim düşünsenize..
Hayat pahalı diye ölelim diyemeyiz değilmi?
Öyleyse yaşamak için mantıklı düşünmek zorundayız..
Köyden hallice yerde oturursanız kiralar 600 vs seyrediyor. Merkezi yerde oturmak da lüks artıkişte sıkıntı bu
bizim burada kiralar 1500 den başlıyor aidat 85 elektrik 137
doğalgaz 300 su 87 geldi
telefonları da eklemek lazım da onları bilemedim şimdi
yemeyi içmeyi yazmayayım onlar fahiş
yol parasını da eklemek lazım ama araba yoksa günde tek kişi 10 TL aylık ediyor 250 tl de o