Oturdugumuz yerden paypal hesabi acmak ugras degil inanin, ugras olsa bile bu kadarini en azindan yapmak lazim...
Arkadaslar kredi kartiniz yosa paypal hesabi acarak, direkt bankamatik kartiniz ile bu kampanyada tuzunuz bulunabilir. Link asagida;
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/w...63663d3faee8d6cdb53fcfca2b5941339e576d7e42259
Linke tikladiktan sonra bireysel hesap ac kismina tiklayip bilgilerinizi giriverin, artik paypal hesabiniz var, geri kalan ilk sayfaya gidip Kazen'in verdigi odeme linkine tiklamak, iki dakikanizi almaz, yardim gercekten bu kadar uyeye az tabi ki...
benim nasıl paypal acıldıgı hakkında bilgim yok hiç ama basit bir şeyse anlattıgınız gibi inşallah daha çok katılım olur.
şu konu linkini en cok siyasete dağıtmak gerek bence
400.000 üye de bu rakam çok düşük değil mi ?
Oturdugumuz yerden paypal hesabi acmak ugras degil inanin, ugras olsa bile bu kadarini en azindan yapmak lazim...
Arkadaslar kredi kartiniz yosa paypal hesabi acarak, direkt bankamatik kartiniz ile bu kampanyada tuzunuz bulunabilir. Link asagida;
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/w...63663d3faee8d6cdb53fcfca2b5941339e576d7e42259
Linke tikladiktan sonra bireysel hesap ac kismina tiklayip bilgilerinizi giriverin, artik paypal hesabiniz var, geri kalan ilk sayfaya gidip Kazen'in verdigi odeme linkine tiklamak, iki dakikanizi almaz, yardim gercekten bu kadar uyeye az tabi ki...
Ya arkadaşlar şu konu linkini hep beraber bir dağıtsak ya topiklere.
birkaç konuya yazdım şimdi ama kimse dönüp bakmıyor ya ne kadar üzücü.
Canim bence cogu kullanici bu konunun farkinda. Ama kredi karti mecburiyeti var. Herkesin kredi karti yok malesef yada benim gibi kredi karti limiti dolmus olabilir. Ayrica baska yardim kampanyalari da var. En azindan kredi karti kullanmayanlar oradan da yardimda bulunabilirler. Insallah herkes bu konuda duyarli olur ellerinden geldigi kadar yardimda bulunurlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KK da toplana toplana 3000 TL mi toplandi deyip susuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?