- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.572
- 40
Yazık bizde dimi Kontes ?Mangalda kül bırakmayız lafa gelince ama iş icraate gelince...
Korkmayın arkadaşlar,batmazsınız.Kazen de cebine atmaz paranızı.Her türlü belge,kayıt vs.binbir incelikle iş yapıyor adam.
Lafla peynir gemisi yürümüyor.
Burada kredi karti olmayan arkadaşlara olan arkadaşlar yardim ediyor zaten benimde yoktu mesela ama buradan bir arkadaş hatta birkac arkadaş teklif etti ve odememi eft yolu ile o arkadaşa yaptim o da kredi kartindan odemeyi cikardi isteyen rahatlıkla yolunu bulur bana gore katilim az oldu
..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özelden mesaj atamadım, ödemeyi paypal ile yaptım, vesile olduğunuz için teşekkürler. kart göndermenize gerek yok.
Yanlış saymadıysam 88 kalp = 2640 lira toplanmış kadınlar klubu hariç.
kesinlikle katılıyorum.. en fazla 2 bilemediniz 5 dk bir işlem...
bu süre çok kısa ve mühim bir süre. bu kadar üyenin olduğu sitede bu kadar az rakam olması beni şaşırttı.Umarım rakam artar.
Yani 3.000 TL'yi geçtik ? şimdilik ...
Bedava utu verecegiz desek o formu herkes doldurur, uye olur, kimse kusura bakmasin...
Hala cok az...
Aynen öyle..Akışta gördüğüm tüm konulara yardım mesajı ve link yazdım ama bir dönüt alınmadıİlk sayfadaki resim herşeyi çok iyi anlatıyor ne yazık ki
Kazen muhtemelen sitede değildir aldebaran2 adlı arkadasım ödemesini yaptı pro almamış gördüğüm kadarıyla.
Arkadaslık talebi gönderdim özel mesaj için.
Ayrıca bir tane daha pro aldım.Ödeme yaptım.