3.000 TL ye yaklaşıyoruz.....
Ufak bir ayrıntı ; yardım toplamıyoruz (!) KK Pro kart üyelik satışı bu (siz beni anladınız)
kazen banada kartları yollama lütfen..
Ben de istemiyorum kart..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kart istemiyorum :26:
nasıl isterseniz eğer kartı istemiyorsanız 2. iletişim formu var ya KK üzerinde onu doldurmayın veya doldurun kartı yollamayın diyin ...
50-75 Tl arasında tutacak posta masrafı ama yollayın derseniz de sorun yok.
Zira dün gece KK Pro üyelere mail attım bir kişi bir sene oldu kartı yollamamışsınız diye sitem etti. Kartı artık posta ile yolluyoruz kargoyu bile kabul etmezken sanmıyorum ki kimse postayı takip etsin ...
posta masrafı ödeniyor ya. o yüzden dedim ben.Kizlar niye kart istemiyosunuz? Ben de mi istemiyim? Bi zarari mi var kartin. Cahilligimden soruyorum kusura bakmayin
size bi sorum olucaktı ama arkadaş listenizde olmadıgım için soramadım.kadınlar kulübüne mail atsam size ulaşır mı?
posta masrafı ödeniyor ya. o yüzden dedim ben.
o yurt dışı olduğu için sanırım ama yurt içi içinde geçerli bu. ne kadar ödeniyor tam bilmem. yinede bir miktar buradan gidecek. birde kazene iş çıkmasın . yardımımızda kuş olmasın bu masraflarla..50 tl mi :/ dogru mu anladim ?
o yurt dışı olduğu için sanırım ama yurt içi içinde geçerli bu. ne kadar ödeniyor tam bilmem. yinede bir miktar buradan gidecek. birde kazene iş çıkmasın . yardımımızda kuş olmasın bu masraflarla..
o yurt dışı olduğu için sanırım ama yurt içi içinde geçerli bu. ne kadar ödeniyor tam bilmem. yinede bir miktar buradan gidecek. birde kazene iş çıkmasın . yardımımızda kuş olmasın bu masraflarla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?