- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten kart tarafı öyle karışık ki kime ne göndereceğim inanın bilmiyorum : ( zira ödemeyi yapan formu doldurmuş ama hediye edilene yollanması gerekiyor kartın : (
Bence bu kampanya kapsamında kimseye göndermeyelim sadece yurt içi posta masrafı 100 TL civarında tutuyor. Bunu ben üstlenecektim zaten, yani sizin aldığınız her karta 1.5 TL sadece yurt içi ben ödeme yapacaktım. Yurt dışı posta masrafı onu bilmiyorum bile : )
Buna ek olarak Paypal her ödeme de 1.5 TL kesiyor masraf onuda ben üstlendim ama kendilerine yazacağım bunu 16 sında kampanyaya başladıktan sonraki ödemelerde almasanız zira şaka maka oda 100 TL tutuyor onu da ben finanse edecektim, havaya gideceğine SOMA'ya gitsin... yani bu yapacağım masrafları da ben ana paraya ana katılım ücretime ek olarak verecektim. Bakalım Paypal ne diyecek olumlu bakacaklarını sanmıyorum ama şansımı gene de denemek istiyorum.
zaten kart tarafı öyle karışık ki kime ne göndereceğim inanın bilmiyorum : ( zira ödemeyi yapan formu doldurmuş ama hediye edilene yollanması gerekiyor kartın : (
Bence bu kampanya kapsamında kimseye göndermeyelim sadece yurt içi posta masrafı 100 TL civarında tutuyor. Bunu ben üstlenecektim zaten, yani sizin aldığınız her karta 1.5 TL sadece yurt içi ben ödeme yapacaktım. Yurt dışı posta masrafı onu bilmiyorum bile : )
Buna ek olarak Paypal her ödeme de 1.5 TL kesiyor masraf onuda ben üstlendim ama kendilerine yazacağım bunu 16 sında kampanyaya başladıktan sonraki ödemelerde almasanız zira şaka maka oda 100 TL tutuyor onu da ben finanse edecektim, havaya gideceğine SOMA'ya gitsin... yani bu yapacağım masrafları da ben ana paraya ana katılım ücretime ek olarak verecektim. Bakalım Paypal ne diyecek olumlu bakacaklarını sanmıyorum ama şansımı gene de denemek istiyorum.
Şunun altını çizmek istiyorum; kartı almak istiyorum derseniz kesinlikle yollarız, yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
Üzgünüm ama kredi kartı dışında bir seçenek yok dilerseniz bir arkadaşınıza havale yapın o ödeme yapsın : (
Kendi adima soyluyorum, pro uyelik basvurumdan sonra bir hafta yada 10 gun icinde , simdi tam olarak hatirlayamiyorum , yurt disinda yasadigim halde kartim elime ulasmisti. ama bu durumda kimse kart istemesin bence, zaten basvurudan hemen sonra pro uye olabiliyorsunuz . yonetimin bu yardim kampanyasi surecinde zaten , bir suru maddi manevi isi olacak bir de kart gonderme isleriyle onlari yormayalim.
82 kalp X 30 TL = 2460 TL (Kadinlar Kulubu disinda)
Emin olmak icin 3 kere saydim. Ikinci sayisim biraz Zeki Alasya'nin altin saymasina benzedi.
Destege devam arkadaslar. 31 Mayis Son Gun.
ayni yaklaşık 3.000 TL diyelim değil mi ? ağanın eli tutulmaz !
Aynen oyle. Daha 13 gunumuz var. Insallah cok daha fazla olacagini umuyorum.
Şunun altını çizmek istiyorum; kartı almak istiyorum derseniz kesinlikle yollarız, yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
bu yardım olduğu için de hadi de diyemiyorum zira yardımda gönüllülük esastır....
lakin 2.000 TL'lik telefonlardan profillerini siyah yapanlar, aaaa 1.000 TL maaş mı alıyormuş diyenler de hadi bir el atın!
Yalnız çoğu kişinin de kredi kartı yok birkaç kişi yardım etmek istediği halde alamadı bu yüzden.
ya bir tanıdık bulmak gerek ya da sırf bu yardım için alternatif yol :26:
Paypal hesabi acarsaniz oradan direkt bankamatik karti ile odeme yapabiliyorsunuz...
Herkesin uğraşacagını sanmıyorum bununla ama ben kendim de birkaç tanıdıgıma söyledim kredi kartsız olmadıgını söyleynce vazgeçtiler