Yardım ne zamandan beri suç , halt yesinler.
Benim için en güvenilir yöntem sensin.
Bende varım bugün halledeceğim. 2 tane alacağım, çalışmıyorum gelirim yok ama gönlüm zengin))
İyi ki bugün bakacağım tutmuş . Ben alıp sana burdan yazcam abi...
Yarın özel sebeplerden dolayı 1 gün yokum. Gün içinde güncelleme yapamam ama döndüğümde tüm güncellemeleri yapacağım...
ek olarak istemezdim ama benden de dualarınızı esirgemeyin lütfen ... isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara...
dua mı ? isterim isterim... siz edin benim için ...
Uzun bir aradan sonra bu konuyla buraya uğramış olmak beni sevindirdi.
Dediğim gibi benim için en güvenilir yöntem sensin
Allah kimseyi yardıma muhtaç etmesin , ettiğini de yardım edenden esirgemesin.
Sen başlat abi her yardım kampanyanda durumum el verdiğince arkandayım .
Arkadaşlarımın prolukları hayırlı olsun . Sonra ki yardım kampanyanda görüşmek dileğiyle
1 sene önce efsane bir konu vardı incicilerin açtığı başlığın ismini o şekilde değiştirsem istediğimizi alır mıyım ki ?
"kaynım öptü hamile kalır mıyım ?" (kibar şeklini yazdım orjinali efsanedir)
1 sene önce efsane bir konu vardı incicilerin açtığı başlığın ismini o şekilde değiştirsem istediğimizi alır mıyım ki ?
"kaynım öptü hamile kalır mıyım ?" (kibar şeklini yazdım orjinali efsanedir)
merhaba bende katılmak istiyorum ödemeyi yapıp size özel mesaj atmam gerekiyor sanırım ama anlayamadım tam olarak ne yapmam gerekiyor. teşekkürler şimdiden
Ilk sayfada kampanyanin son katilim tarihinin hemen yaninda paylasilan link var odeme yapmak icin, o linke tiklayip ya kredi karti ile, ya paypal hesabin araciligiyla ya da burdan kredi karti olan bir arkadasa havale yapip onun odemesi icin irtibat kurarak odeme yapabilirsin, sonra Kazen'e ozel mesaj atman gerekli odeme yaptigina dair... Pro uye olacaksin, fakat bu ucret KK icin degil Soma'ya yardim icin yonlendirilecek, umarim yardimci olabilmisimdir, sormak istedigin bir sey olursa buyur...
tekrar ödeme yaptım arkadaş olmadığımız için özel msj atamıyorum
pro olmasını istediğim kişi
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=436904
her yerde öyle yardım böyle yardım yazanlardan ses seda yok
demek ki boş konuşan çok varmış
kimse yardım etmek zorunda değil ona dğeil lafım
ama yardımcı olmalıyız vs vs yazıp da
kılını kıpırdatmayan aşırı kalabalık bir kesim var
kredi kartı olmayan varsa ben yardımcı olurum
bana özel mesajla ulaşın
görür görmez dönüş yaparım