• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın hatasını yaptım.

Bunu okuyormsun bilmiyorum ama evlisin kocan iste yada baska.bi yerde.bekar bir.erkegin evine gidiyorsun ki bunu düşünmem bile olacaklari az cok biliyor olman anlamina geliyor,adam.napcak.yani kiz.eve geliyor arkadasca cagircak degil ya aynini kocan sana yapmis olsaydi ve sen bunu bi sekilde ogrenseydin ne halde olurdun,iyi o zamn o da yapsin

Öncelikle hemen yargilicaksiniz fakesin falan diye.şuan size 3 gün önce yaşadığım olayı anlatıcam tutacak gücüm kalmadı. Ben 21 yaşında evliyim 1 evladım var eşimin tanıdığı biriyle 2 hafta telden konuştuk. Herşey arkadaşaydı sonra görüşelim dedim. Beni evine davet etti gittim. Herşey normaldi kendi bekar bu arada. Sonra biz öpüşmeye başladık çok utanıyorum ama ötesi olmadı. Çok yanlış olduğunu farkettik ve iletişimi kestik. Sosyal medya hesaplarımda hala bar kendisi. Ben şimdi nparrim da unuturum içimden atarım vicdan azabı çekiyorum çok ama aklımdan da çıkmıyo. Nolur kötü konuşmayın çok pişmanım çok..
Kötü konuşulmayacak gibi değil ki durum ! Sanırım çok erken evlendin ve içinde kalan enerjiyi bu şekilde açığa vurmuşsun ama yaptığın hiç etik değil. Eşine karşı bir şey hissetmiyorsan boşanır daha sonra istediğin adamla öpüşürsün :(

esinin tanidigi olmasa belki ileri bile gidebilirdiniz..o pislik herifte vicdan yapmis gibi.
oruc tut oruc..nefsin korelsin.

Sizin icin yapacak yorumum yok. Bedeniniz sizi affeder umarim..
Yalniz ahlaki dejenerasyon icinde olanlar yakindan bakinca anlasiliyor ha,yemin ederim damgali eşşşek gibi. Ben bazi kisiler hakkinda duyduklarima hic sasirmiyorum "himmm tahmin etmistim zaten" diyorum.

Öncelikle hemen yargilicaksiniz fakesin falan diye.şuan size 3 gün önce yaşadığım olayı anlatıcam tutacak gücüm kalmadı. Ben 21 yaşında evliyim 1 evladım var eşimin tanıdığı biriyle 2 hafta telden konuştuk. Herşey arkadaşaydı sonra görüşelim dedim. Beni evine davet etti gittim. Herşey normaldi kendi bekar bu arada. Sonra biz öpüşmeye başladık çok utanıyorum ama ötesi olmadı. Çok yanlış olduğunu farkettik ve iletişimi kestik. Sosyal medya hesaplarımda hala bar kendisi. Ben şimdi nparrim da unuturum içimden atarım vicdan azabı çekiyorum çok ama aklımdan da çıkmıyo. Nolur kötü konuşmayın çok pişmanım çok..
siz ne amaçla gittiniz zaten içinizi en iyi siz bilirsiniz, ama bekar olupta evli çocuklu bi kadınla görüşen adamın niyeti hiç iyi gelmez bana mutlaka bi çıkar peşindedir büyük ihtimal, memleketin bekarımı bitti ?

Eşin yapsaydı. Offf aldatıldım. Diye başlık arardın.
altına da yazardın
1 kere gitmiş. Farkında olmadan. Sadece öpüşmüş. Bide hiç bişey olmamış gibi hata cahilliğime ver diye açıklama yaptı dersin.
asla affetmem. Çok kötü durumdayım dersin.
Bide kendine kocan yapmış gibi düşün.

Bize yargılamak düşmez elbette ama bu konunun fake bir konu olmasını tercih ederim. Zira ne beynim ne midem ne de kendim evladını bırakıp evladının babasını aldatmasını kabullenemiyor. :KK12:

simdi napacaksiniz? yazik ya...sizin simdi -afedersiniz- pavyonda calisan kadindanlardan ne farkiniz kaldi? ne hatasi be kuzum ya? ayrica sen ne amacla gidiyorsun bekar bir adamin evine...?? cok yazik ne desem bos.

Olsun cnm hatalar biz kullar için ama neresinden dönersen kar... artık ileriye bak evladınada yazık etme daha yaşın çok küçük bunun yüzünden hormonlar işte takmamaya çalış olmuşla ölmüşe çare yok malesef....ne desek boş...

Yahu ben bu insanları anlamıyorum 2 hafta konuştuk 'arkadaşça' diyorsun ya bu 2 hafta boyunca gerçekten arkadaş olarak mı konuştun yoksa kendini mi kandırdın ki 2.seçenek gibi görünüyor.Onu geçtim bu 2 hafta boyunca 1 gün bile 'ya ben ne yapıyorum amacım ne bu adamla konuşup mesajlaşıyorum,bu adam benimle neden konuşuyor ' diye hiç mi düşünmedin.Ne diyelim biz şimdi sana.Seni teselli etmemizi bekleme kardeş dibine kadar hatalısın 'bi anlık hata' diye bir şey yok vicdanınla baş başa bırakıyorum seni.

Back
X