• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın hatasını yaptım.

Allah'tan utanmadin. Onu es gectin, eşinden utanmadin. Onu da es geçtin, sen bir annesin farkında misin? O yanindaki yavrucak oyuncak değil, sanırım hala barbie bebeklerle oynayacak olgunluktasin sen..

Fakeysen de bu dediklerime yorma kafani. Anlayamazsın.

İyi de 2 hafta telefonda konusurken hats degildi görüsme talep ederken hata degildi evden ona gitmek icin hazırlanıp cıkarken yolda ona giderken hata degildi öpüsünce mi hata oldu? Kötü konusmayın demissiniz ama siz sonunu bile bile 2 hafta konusmussunuz.hatalar anlık olur.bir an aklında hic yokken biri gelip seni pat diye öpse o an karsı koymasan hadi hata basireti baglandı diyelim de bu seninki bir süreçle gelişmiş hata degil senin karakterin senin secimin.sonuclarını da sırtlanıcaksın.

yaş değil de karakter meselesi olduğunu düşünüyorum çünkü o yaşlarda evlenmiş ve yıllar geçse de birbirine sadık kalmış çiftler tanıyorum

Çocuklarınızı düşünseydiniz bari,ne kadar ayıp bir şey.Ayrıca bu yaşta çocuk sahibi olmanız biraz tuhaf. :KK64:

Hayır buraya neden konu açtın onu anlamadım. Ne bekliyorsun. Aaa bir hatadır olur. Üzme kendini dememizi mi bekliyorsun. Bide hatamı farkettim falan deme

aynı şeyi kocanın sana yaptığını düşün anlarsın..
her şeyin ölçüsü insanın kendisidir.kendinden yola çıkarak her şeyi anlayabilirsin.

Back
X