• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın hatasını yaptım.

ee adamin evine gittin bu arada cocugun nerdeydi? kocana ne dedin? Komsudayim carsidayim pazardayim filan herhale.. fakesen hic komik degilsin. Gerceksen buralar (kk) vicdan azabini gecirmez. Tek tavsiyem bir daha ayni hataya dusme.

21 yaşında evli ve çocuklu olmanın sonucu bunlar. Normal, hiç şaşırmadım.

Arkadasim ne alaka ben de 21 yasinda anneydim ustune kaynim kayinpederim yanimda yeni anne olmustum da ustelik univ okuyordum simdi 3 yasinda oglum ben 24 ogretmenim, binbir zorlukla evlilik yuruttum ve ben basardim esim yavrum yanimda bunun yaptigi yasina normal degil kafatasinin icinde bi eksiklik var ondan biraz da ruhta eksiklik

Arkadasim ne alaka ben de 21 yasinda anneydim ustune kaynim kayinpederim yanimda yeni anne olmustum da ustelik univ okuyordum simdi 3 yasinda oglum ben 24 ogretmenim, binbir zorlukla evlilik yuruttum ve ben basardim esim yavrum yanimda bunun yaptigi yasina normal degil kafatasinin icinde bi eksiklik var ondan biraz da ruhta eksiklik

Siz yapmışsınız ne güzel tebrik ederiz de bu 21 yaşında evli ve çocuklu birinin yaşayamadıklarını yaşamak isteyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Siz de o yaşta evlilik çok normalmiş gibi konuşmayın o zaman.. Üniversite hayatını yaşaması, sosyalleşmesi gereken bir yaş bu. Evlenip çocuk sahibi olma, kayınvalide kayınbaba derdi çekme yaşı değil.

Vicdan azabin belki esine anlatinca itiraf edince dineblir
Kimseye soyleme
Esine itiraf et boyle bir hata ettim de
Sonrasini zaman ve ikinizin sevgisi belirler
Birdahada o pislikle gorusme aklini basina al

Siz yapmışsınız ne güzel tebrik ederiz de bu 21 yaşında evli ve çocuklu birinin yaşayamadıklarını yaşamak isteyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Siz de o yaşta evlilik çok normalmiş gibi konuşmayın o zaman.. Üniversite hayatını yaşaması, sosyalleşmesi gereken bir yaş bu. Evlenip çocuk sahibi olma, kayınvalide kayınbaba derdi çekme yaşı değil.

Fikirlerinize katiliyorum katilmadigim nokta illa da 22 yasinda evlenince buna meyilli diyorsunuz ya bu normalmis gibi demeyin siz de diyorum, nitekim annelerimiz oldugu gibi baskasina meyilleniyordu o vakit bundan bu cikar bu zihniyet 30unda da evlense ayni halt

ama evlisiiiiiin,onun degilsiiiiin,yillar önce nerdeydiiiiii,cok degistiiiiin ühüüüüü...hay allahim ya...ne ayaksin?Neyin kafasini yasiyon?Beyninmi yandi? Ne duymak istiyosun?Bence bosan ona var...sizin gibiler de evlenip yuva kurup cocuk sahibi oluyo ya...ona yanarim..onra sizden iyisi de olmuyo..Allah bildigi gibi yapsin

Peki ne diyelim size
Adamın evine niye gittin heralde musluğu tamir etmeye değil heralde
Adam durmasa bence sende durmayacaktın
Içini biz rahatlatamayız hiç bir şekilde

Çoooook haklısınız !!

Ayrıca konu basligindan bile fake kokusu geliyor.

Yorumlar için teşekkürler. Fake falan değilim. o gün kızım annemdeydi soranlara.. Ben bi an boşluğa düştüm ve o bana 1 gün sonra hiç yaşanmamış say.. bunları dedı

:KK57::KK57::KK57: bu kadarinada pes... Iki hafta konusuyorsun birsey olmuyor, evine gidiyorsun normal karsiliyorsun, opustukten sonrami aklin basina geliyor.. Yuh artik

Yorumlar için teşekkürler. Fake falan değilim. o gün kızım annemdeydi soranlara.. Ben bi an boşluğa düştüm ve o bana 1 gün sonra hiç yaşanmamış say.. bunları dedı
Aaaa aaaa ay ne kdr rahat konusabiliyorsunuz yahu soktayim.. sizin gibilerine deger verenlerde akil varmi yok tabikide .. sen vicdan azabi cekecegine gitte bosanma davasi ac .. birde evladin var yazik cok yazik..

fakesin veya degilsin,
belki sen kafada biri yararlanir..
hikayeye yorumum; sana soracak degil tabi kimse nasil yorum yapacagini.. 'kotu yorum yapmayin' derken, 'ay kiz uzulme olur oyle seyler' dememizi mi bekliyosun?
esinin ahbabiyla sen ne alaka ozelden gorusmeler? ne demeye evine gitmek? bal gibi de niyetin baskaydi..
Allah'tan af dile, tovbe et ve o herifi engelle her yerden..

Back
X